Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek başkanlı sistemden çıkıp yönetim kurulu oluşturulması ve bundan sonrası için her kararın birlikte alınmasına yönelik takımın yönetim şeklinde değişikliğe gidilirse ve Arda, Uğur, Alper, Berkay, Özgür ve Sercan'dan oluşan as kadronun tekrar biraraya getirilerek, eskisinden daha bütünleşmiş, daha güçlü bir iskeletin oluşması ve her kararın bu as kadronun huzurunu ve keyfini sağlamak adına oylanarak alınması şartı ile takıma döneceğime ve bu defa takımda bir gün en son kalan kişi bile olsam ayrılmayacağıma söz verdim.

Arda ile bu konuları konuşarak ortak bir karar aldık ve bu ortamı hep birlikte sağlamak adına tekrar takıma katılmaya karar verdim.

Duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 3 Mart 2012; 19:22:05 >
  • Napıyoruz şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

Napıyoruz şimdi ?

39 KARDES NASIL SOYLUYCEM BILMIYOM AMA ARTIK ARAMIZDA DEGILSIN

Arda`nin soyledigine gore bu aksam 22:00da klupteyiz,bu olaylardan sonra gecikmeyin artik oha yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

Napıyoruz şimdi ?

39 KARDES NASIL SOYLUYCEM BILMIYOM AMA ARTIK ARAMIZDA DEGILSIN

Arda`nin soyledigine gore bu aksam 22:00da klupteyiz,bu olaylardan sonra gecikmeyin artik oha yani

Olm arkadaşlar geliyo bu akşam yokum ben ya valla kusura bakmayın dün de gelemedim ama telafi edecem

• Klupte misiniz beyler?
  • ben klüpteyim
  • Klupteyim,bekliyorum gelmenizi..
  • arkadaşlar selam ben mesut son katılan üye.pro nun adı: abdullah. küçük oğlumun adı
  • Vay arkadaş dün maç esnasında uyuya kalmışım,sonra siz devam etmişsiniz.
  • Arkadaşlar akşam 10'da kulüpteyim kimse yazmadığına göre herkes 10'da geliyo sanırım Alper abiyle öğlen konuştum belki akşam gelemeyebilirim dedi.
  • Ozgur ile konustum,bu aksam gelmeye calisacak.
  • beyler yaratıcı bir st arıyorsanız ben varım fakat bazen saçma golleri harcıyorum diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

beyler yaratıcı bir st arıyorsanız ben varım fakat bazen saçma golleri harcıyorum diyim.

St ihtiyacımız yok kardeş , CB arıyoruz veya GK
  • Bugun Drogba olarak aranizdayim,cikarip masaya vurucam

http://c1203.hizliresim.com/v/4/37rur.png

Ekleme : Saclari oyunda halledicem,buradan secemedim gordugunuz gibi sitede cillop gozukuyo adam,oyunda rezil bi hal aliyo

• quote:

Bugun Drogba olarak aranizdayim,cikarip masaya vurucam

Ekleme : Saclari oyunda halledicem,buradan secemedim gordugunuz gibi sitede cillop gozukuyo adam,oyunda rezil bi hal aliyo

Oğlum bu da beyaz tenli ve kel olursa iiiiiiiiissssssyyyyyeaaaaaaaaaaannnnn

• quote:

quote:

Bugun Drogba olarak aranizdayim,cikarip masaya vurucam

Oğlum bu da beyaz tenli ve kel olursa iiiiiiiiissssssyyyyyeaaaaaaaaaaannnnn

hahahah

• Bu akşam PSN'de bakım varmış o yüzden 4 kişi oynayabildik. Uğur ve Arda giremedi oyuna. Yarın tam kadro olursak 3-4-3'le akalım biraz
  • Akşam 22:00 - 22:30 arası kulüpte olurum.
  • quote:

Akşam 22:00 - 22:30 arası kulüpte olurum.

Bende 10.30 gibi gelicem sizde öyle gelin madem
  • Takim olarak iyiyiz.3lu defans hakkinda suphelerim vardi ancak puan olarak ustun takkmlarda bile sorun olmadi.Ozellikle Berkay ve Ahmetin defansa yardima gitmesi gerekiyordu,oylede yapiyorlar guzel oldu.Yalniz any almalisin ugur cok daha iyi oluyor o zaman.Bana face yapicak bir adam onerin RW icin,kotu bir oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.