Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calisiyorum,bu aksam ya gec gelirim ya da hic gelmem..
  • 23.00 de toplanılcak dendi, saat 23.17 Ahmet ve Saba abiden başka kimse yok. Şaşırmadım nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

23.00 de toplanılcak dendi, saat 23.17 Ahmet ve Saba abiden başka kimse yok. Şaşırmadım nedense...

Lafın gelişi 11.Tek dizi seyrettiğim gün ve dizide tam 11 de bitmiyor zaten geliyorum birazdan
  • Bu akşamlık yok yazın beni kusura bakmayın çok fena uyku bastırdı bugün çok yorgundum kolay gelsin hepinize..
  • Baglantim koptu son macta tekrar girmedim. Yanlis anlamayin yani,"son mac" dendi diye tekrar psne girmeye calismadim. kac kac bitti?

...takimda isler iyi yuruyor,cok memnunum her sey tikirinda.yazacak bir seyim yok yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Baglantim koptu son macta tekrar girmedim. Yanlis anlamayin yani,"son mac" dendi diye tekrar psne girmeye calismadim. kac kac bitti?

...takimda isler iyi yuruyor,cok memnunum her sey tikirinda.yazacak bir seyim yok yani :)

6300 lük takımdı ezdik. Sen çıktıktan sonra senin pro'n 2 tane %100 lük pozisyon kaçırdı :) Bi sıkıntı yaşamadık... Takım 3 gündür çok iyi... Hücum 3lüsü, orta alandaki savaştılar ve özellikle any oynayan Uğur, herkesi kutluyorum, başarılarımızın devamını dilerim.
  • quote:

quote:

Baglantim koptu son macta tekrar girmedim. Yanlis anlamayin yani,"son mac" dendi diye tekrar psne girmeye calismadim. kac kac bitti?

6300 lük takımdı ezdik. Sen çıktıktan sonra senin pro'n 2 tane %100 lük pozisyon kaçırdı :) Bi sıkıntı yaşamadık... Takım 3 gündür çok iyi... Hücum 3lüsü, orta alandaki savaştılar ve özellikle any oynayan Uğur, herkesi kutluyorum, başarılarımızın devamını dilerim.

6300 - 7400 - 8200 vs vs. karşımıza çıkanların hemen hemen hepsini yenebilecek bir takımız zaten biz. Sadece biraz geç kaldık bu ruhu ve kurguyu yakalamak için. Bundan sonra en azından keyif alalım yeter

• İyiyiz.Akşam maçtan sonra gelicem beyler
  • Yine 11i bulacak lanet olasi toplanma saati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yine 11i bulacak lanet olasi toplanma saati

hadi geldim klube
  • 3 kişiyiz... gelin de başlayalım.
  • 6 oldu yok mu arttıran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky39 -- 8 Mart 2012; 22:05:01 >
  • Takımın kendine güveni geldi...

Korkmadan çıkıp topumuzu oynuyoruz erken gol yesek bile ya da kontra ataktan gol yesek bile son dakikaya kadar zorluyoruz maçları. Takımdaki herkes keyif alıyor oyundan, şansızlıkla yenilsek bile kimse sinirlenmiyor, üzülmüyor artık. Taktiğin de ne olduğunun çok fark etmediğini gördük bu arada; takım olarak hücum, takım olarak defans yapıyoruz çünkü. Çok daha iyi olacağız bundan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Takımın kendine güveni geldi...

Korkmadan çıkıp topumuzu oynuyoruz erken gol yesek bile ya da kontra ataktan gol yesek bile son dakikaya kadar zorluyoruz maçları. Takımdaki herkes keyif alıyor oyundan, şansızlıkla yenilsek bile kimse sinirlenmiyor, üzülmüyor artık. Taktiğin de ne olduğunun çok fark etmediğini gördük bu arada; takım olarak hücum, takım olarak defans yapıyoruz çünkü. Çok daha iyi olacağız bundan eminim.

Abi taktik konusunda ben 3-4-3'ten çok daha fazla zevk alıyorum ve bence çok daha iyi oynuyoruz 3-4-3'te rakibi boğuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Abi taktik konusunda ben 3-4-3'ten çok daha fazla zevk alıyorum ve bence çok daha iyi oynuyoruz 3-4-3'te rakibi boğuyoruz

Doğrudur... Ama çok iyi bir CDM gerekiyor o taktik için. Sercan varken CDM'de daha sağlam oynuyoruz o taktikle bir de kalede Saba olunca mükemmele yakın oynuyoruz. Daha az kişi iken 433 de fena oynamıyoruz o yüzden dedim. Eskiden yok şu taktik, yok bu taktik diye tartışırken şimdi kadro durumuna göre hemen taktik değiştirip devam ediyoruz ve hiçbirinde zorlanmıyoruz. Bunu demek istediğim aslında taktiğin ne olduğunun çok bir önemi yok diye. Önemli olan takım olmak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Doğrudur... Ama çok iyi bir CDM gerekiyor o taktik için. Sercan varken CDM'de daha sağlam oynuyoruz o taktikle bir de kalede Saba olunca mükemmele yakın oynuyoruz. Daha az kişi iken 433 de fena oynamıyoruz o yüzden dedim. Eskiden yok şu taktik, yok bu taktik diye tartışırken şimdi kadro durumuna göre hemen taktik değiştirip devam ediyoruz ve hiçbirinde zorlanmıyoruz. Bunu demek istediğim aslında taktiğin ne olduğunun çok bir önemi yok diye. Önemli olan takım olmak...

Aynen abi dün bi maçta 3-4-3 başlayıp gol yeyince 4-3-3'e döndürdü Uğur. Şahsen ben orta sahanın neresinde oynadığımı bile bilmiyodum ama yine de sırıtmadık hatta maçı berabere bitirdik yanlış hatırlamıyosam

• Akşam Yalan dünyayı izleyeceğimBittikten sonra online olurum
  • Bende Fenerbahçe maçı bitimi online olurum saat 22.00 gibi yani...

Ayrıca taktikten çok, hergün birinin golcü yada asist özellikleriyle ortaya çıkması güzel.Dün bu yükü Berkay taşıdı. Bencillikten uzak ve taktiğe dayalı olmayan oyun oynuyoruz... Bazen Saba abi önderliğinde 20-25 sekanslı paslaşmalar oluyor, oturup hüngür hüngür ağlıyorum
  • quote:

Bende Fenerbahçe maçı bitimi online olurum saat 22.00 gibi yani...

Ayrıca taktikten çok, hergün birinin golcü yada asist özellikleriyle ortaya çıkması güzel.Dün bu yükü Berkay taşıdı. Bencillikten uzak ve taktiğe dayalı olmayan oyun oynuyoruz... Bazen Saba abi önderliğinde 20-25 sekanslı paslaşmalar oluyor, oturup hüngür hüngür ağlıyorum

Ulan Özgür
  • Uğur sadece özgüre koşarmış asist yaparsa,berkay uğura orta falan açmıyoruz abicim
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.