Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Takim olarak iyiyiz.3lu defans hakkinda suphelerim vardi ancak puan olarak ustun takkmlarda bile sorun olmadi.Ozellikle Berkay ve Ahmetin defansa yardima gitmesi gerekiyordu,oylede yapiyorlar guzel oldu.Yalniz any almalisin ugur cok daha iyi oluyor o zaman.Bana face yapicak bir adam onerin RW icin,kotu bir oyuncu

Berkay ve Ahmet ileri geri dengesini iyi ayarlıyorlar. Defans'ı da aksatmıyorlar, atağa da katkı sağlıyorlar. O yüzden bu taktik işe yarıyor. Bu taktiğin en önemli iki elemanı kanatları. Onlar bir aksadı mı iyi bir takım delik deşik eder bizi mazallah :)) Bu taktiğin tek dikkat edilmesi gereken noktası kanatlar çok aktif olduğu için ortaya dönmeyi unutuyoruz bazen. Kanatları tutmak için rakip de kenarlara yığılıyor o zaman hemen ortaya dönsek özgür ve arda içeri kat etse ya da bana pas verilse uğurla ortayı zorlarsak hem atakları çeşitlendiririz hem de daha çok pozsiyon buluruz. zaten dünkü maçlarda bunu deneyince kaç tane pozisyon bulduk. bu dengeyi de kurabiliyoruz aslında ama bazen unutuyoruz bazen de uyuya kalıyoruz :)) Taktiğe alıştıkça çok daha iyi oluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Takim olarak iyiyiz.3lu defans hakkinda suphelerim vardi ancak puan olarak ustun takkmlarda bile sorun olmadi.Ozellikle Berkay ve Ahmetin defansa yardima gitmesi gerekiyordu,oylede yapiyorlar guzel oldu.Yalniz any almalisin ugur cok daha iyi oluyor o zaman.Bana face yapicak bir adam onerin RW icin,kotu bir oyuncu

Berkay ve Ahmet ileri geri dengesini iyi ayarlıyorlar. Defans'ı da aksatmıyorlar, atağa da katkı sağlıyorlar. O yüzden bu taktik işe yarıyor. Bu taktiğin en önemli iki elemanı kanatları. Onlar bir aksadı mı iyi bir takım delik deşik eder bizi mazallah :)) Bu taktiğin tek dikkat edilmesi gereken noktası kanatlar çok aktif olduğu için ortaya dönmeyi unutuyoruz bazen. Kanatları tutmak için rakip de kenarlara yığılıyor o zaman hemen ortaya dönsek özgür ve arda içeri kat etse ya da bana pas verilse uğurla ortayı zorlarsak hem atakları çeşitlendiririz hem de daha çok pozsiyon buluruz. zaten dünkü maçlarda bunu deneyince kaç tane pozisyon bulduk. bu dengeyi de kurabiliyoruz aslında ama bazen unutuyoruz bazen de uyuya kalıyoruz :)) Taktiğe alıştıkça çok daha iyi oluruz...

İltifatlarınız için sağolun çok duygulandırdınız beni 2-3 tane sağlam şutum vardı onlar da girseydi daha güzel olurdu da neyse artık bence bu taktikle kendimizi bulduk hücumda çok kalabalığız ama defans da aksamıyo. Onun için her gece 7 kişi online olması lazım ki bu taktiği sürekli uygulayabilelim daha çok alışalım. Dün hep sağlam takımlarla oynadık hepsinden de oyun olarak üstündük. Ama akşam da dediğim gibi 1'den sonra bizim takım saçmalamaya başlıyo biraz gevşeklik uyku falan filan.. O yüzden 10'da toplanmaya özen gösterelim. 22:00 - 01:00 arası 3 saat rahat rahat oynar çıkarız tadında bırakırız.

• Hop selamin aleykum gencler :d

arda kanka beni tanit arkadaslara ozelliklede ugura :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Hop selamin aleykum gencler :d

arda kanka beni tanit arkadaslara ozelliklede ugura :d

Geldinmi la erdi
  • Arda kotu rw istiyosan Colin Richards Kazim tam senlik, hem saclari sari siyahi pro'nun sekli de olur :))

Gareth Bale Erdi mi o gelen?
  • Arda kendi gamefaceini yap birader hic siritmaz
  • Ödev yazıyorum biraz geç kalıcam,Evet o erdi
  • Gelen benim aynen :d bende gameface istiyorum olm kontratta o madde eklenmedi diye bu kadar uzadi isler :d

• quote:

Gelen benim aynen :d bende gameface istiyorum olm kontratta o madde eklenmedi diye bu kadar uzadi isler :d

Aldınmı ps3?
  • Almadan nasl gelim la :d

• quote:

Almadan nasl gelim la :d

Adamini kas la

• quote:

quote:

Almadan nasl gelim la :d

Adamini kas la

Aynen Erdi sağ kanatta çok sönük kalıyosun bilemiyorum yani Sol taraf otoban
  • Adami dun baslattim ben sol bek olarak deniyodum adami sag kanada cevirip istenen kivamq getirirm. Adamin daha yuzde 10u bu :))

Hasta ayagina yqrin rapor alicam pzr pzt sali yatisim zaten krasic yaparim adami :d

benim kesin nere olsugumu soyleyin ona gore ayarlim adami

not: dun penaltima kim gulduyse vurucam onlari :d kim verdi la o penaltiyi bana :d

• Penaltilar benim beyler bunu konusmustuk.veriyosunuz erdiye 33 overall ile topun dibine girmeye calisiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Penaltilar benim beyler bunu konusmustuk.veriyosunuz erdiye 33 overall ile topun dibine girmeye calisiyo

Penaltılar benim
  • quote:

Adami dun baslattim ben sol bek olarak deniyodum adami sag kanada cevirip istenen kivamq getirirm. Adamin daha yuzde 10u bu :))

Hasta ayagina yqrin rapor alicam pzr pzt sali yatisim zaten krasic yaparim adami :d

not: dun penaltima kim gulduyse vurucam onlari :d kim verdi la o penaltiyi bana :d

Ben verdim, herkes Erdi, Erdi, Erdi diye bağırınca dedim bu atar, ellerim kopaydı da vermeyeydim :P
  • Akşam 11'de kulüpteyim.
  • quote:

quote:

Penaltilar benim beyler bunu konusmustuk.veriyosunuz erdiye 33 overall ile topun dibine girmeye calisiyo

Penaltılar benim

Simdi ugrastirma beni senin "penaltilar ugurun" dedigin mesaji aramayla

• quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

quote:

Adami dun baslattim ben sol bek olarak deniyodum adami sag kanada cevirip istenen kivamq getirirm. Adamin daha yuzde 10u bu :))

Ben verdim, herkes Erdi, Erdi, Erdi diye bağırınca dedim bu atar, ellerim kopaydı da vermeyeydim :P

Skorun verdigi rehavet ;d

aksam 11 gibi online olurum
  • quote:

quote:

quote:

Penaltılar benim

Simdi ugrastirma beni senin "penaltilar ugurun" dedigin mesaji aramayla

Paylaşımcı olalım lütfenBende 11 gibi gelirim beyler,11de başlayalım bugün

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.