Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Uğur sadece özgüre koşarmış asist yaparsa,berkay uğura orta falan açmıyoruz abicim

Ben gene kıyamadım bikaç asist daha yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

quote:

Takımın kendine güveni geldi...

Korkmadan çıkıp topumuzu oynuyoruz erken gol yesek bile ya da kontra ataktan gol yesek bile son dakikaya kadar zorluyoruz maçları. Takımdaki herkes keyif alıyor oyundan, şansızlıkla yenilsek bile kimse sinirlenmiyor, üzülmüyor artık. Taktiğin de ne olduğunun çok fark etmediğini gördük bu arada; takım olarak hücum, takım olarak defans yapıyoruz çünkü. Çok daha iyi olacağız bundan eminim.

Abi taktik konusunda ben 3-4-3'ten çok daha fazla zevk alıyorum ve bence çok daha iyi oynuyoruz 3-4-3'te rakibi boğuyoruz

Doğrudur... Ama çok iyi bir CDM gerekiyor o taktik için. Sercan varken CDM'de daha sağlam oynuyoruz o taktikle bir de kalede Saba olunca mükemmele yakın oynuyoruz. Daha az kişi iken 433 de fena oynamıyoruz o yüzden dedim. Eskiden yok şu taktik, yok bu taktik diye tartışırken şimdi kadro durumuna göre hemen taktik değiştirip devam ediyoruz ve hiçbirinde zorlanmıyoruz. Bunu demek istediğim aslında taktiğin ne olduğunun çok bir önemi yok diye. Önemli olan takım olmak...

Aynen abi dün bi maçta 3-4-3 başlayıp gol yeyince 4-3-3'e döndürdü Uğur. Şahsen ben orta sahanın neresinde oynadığımı bile bilmiyodum ama yine de sırıtmadık hatta maçı berabere bitirdik yanlış hatırlamıyosam

Bosuna kaptanligi almiyor icimizden birisi.Tecrube edindikce nerede ne yapacagini anliyorsun.Kotu gidisati sezip erken mudahale etmek onemli.Mac ici taktik degisiklikleri yapilir,yapilmaz degil.Ve evet taktigi degistirdigim maci beraberlikle kurtardik.6 kisi kaliyoruz ya 2 gecedir,o yaptigimiz paslasmalar sirasinda `OLEEEEEY` ceken seyirciler beni benden aliyor.Daha cok pas yapiyorum geride.Gol atmak istemiyorum lan

• quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

quote:

quote:

quote:

Takımın kendine güveni geldi...

Korkmadan çıkıp topumuzu oynuyoruz erken gol yesek bile ya da kontra ataktan gol yesek bile son dakikaya kadar zorluyoruz maçları. Takımdaki herkes keyif alıyor oyundan, şansızlıkla yenilsek bile kimse sinirlenmiyor, üzülmüyor artık. Taktiğin de ne olduğunun çok fark etmediğini gördük bu arada; takım olarak hücum, takım olarak defans yapıyoruz çünkü. Çok daha iyi olacağız bundan eminim.

Abi taktik konusunda ben 3-4-3'ten çok daha fazla zevk alıyorum ve bence çok daha iyi oynuyoruz 3-4-3'te rakibi boğuyoruz

Doğrudur... Ama çok iyi bir CDM gerekiyor o taktik için. Sercan varken CDM'de daha sağlam oynuyoruz o taktikle bir de kalede Saba olunca mükemmele yakın oynuyoruz. Daha az kişi iken 433 de fena oynamıyoruz o yüzden dedim. Eskiden yok şu taktik, yok bu taktik diye tartışırken şimdi kadro durumuna göre hemen taktik değiştirip devam ediyoruz ve hiçbirinde zorlanmıyoruz. Bunu demek istediğim aslında taktiğin ne olduğunun çok bir önemi yok diye. Önemli olan takım olmak...

Aynen abi dün bi maçta 3-4-3 başlayıp gol yeyince 4-3-3'e döndürdü Uğur. Şahsen ben orta sahanın neresinde oynadığımı bile bilmiyodum ama yine de sırıtmadık hatta maçı berabere bitirdik yanlış hatırlamıyosam

Bosuna kaptanligi almiyor icimizden birisi.Tecrube edindikce nerede ne yapacagini anliyorsun.Kotu gidisati sezip erken mudahale etmek onemli.Mac ici taktik degisiklikleri yapilir,yapilmaz degil.Ve evet taktigi degistirdigim maci beraberlikle kurtardik.6 kisi kaliyoruz ya 2 gecedir,o yaptigimiz paslasmalar sirasinda `OLEEEEEY` ceken seyirciler beni benden aliyor.Daha cok pas yapiyorum geride.Gol atmak istemiyorum lan

Ben istiyorum da oyunun dün bana karşı aşırı garezi vardı. Şuta basmadan boş kaleye auta attı pro'm... Çok pas hatası yaptım... Ama şunu farkettim, game face de kimi yaparsan ona göre randıman alıyosun. Beckham iken orta şov yaptım. Lefter'de baya gol atmıştım. Dün basketbolcuyla girdim, top oynayamadım. Bugün bi efsaneyle gelcem, bakalım nolcak (Dipnot; Pele, Maradona, Messi, C.Ronaldo aklıma gelen ilk isimlerdei isme göre oyun oynanıyosa, ama onlara özel önlem vardır diye başka bi efsane ile geliyorum Müthiş bir senaryo yazdım ama, 5 dk ya kendim inancam, hadi eyvalla

• Beyler iyi oynuyoruzda biraz orta sahayıda kullanalım kanatların efendisi olduk zaten ortadanda yardıralım
  • Uzun süren görüşmelerin ardından başkanla anlaşmış bulunmaktayım. 3+1 yıllık sözleşme imzalıcam Şaka biryana uzun uzun konuştuk Arda'yla... Bütün taşları dökdük, kırgınlıkları aştık. İnsan olduğumuzu, konuşa konuşa anlaştığımızı farkettik Yeni takımın kurulmasına gerek yok. Yapılacak en büyük değişiklik, takımda bir sorun, bir sıkıntı oldumu beraber konuşulcak, o anda halledilcek ve yeni gelen oyuncu için herkes görüşünü beyan edebilcek fakat karar alma merciği takımın eskileri olan Uğur, Arda ve Alper abi olacak...,

Bu akşam, herşey dün kinden güzel olsun... Puan dolu günler olmasa da huzur dolu, saygı dolu günler bizim olsun... Sağlıcakla kalın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

Uzun süren görüşmelerin ardından başkanla anlaşmış bulunmaktayım. 3+1 yıllık sözleşme imzalıcam Şaka biryana uzun uzun konuştuk Arda'yla... Bütün taşları dökdük, kırgınlıkları aştık. İnsan olduğumuzu, konuşa konuşa anlaştığımızı farkettik Yeni takımın kurulmasına gerek yok. Yapılacak en büyük değişiklik, takımda bir sorun, bir sıkıntı oldumu beraber konuşulcak, o anda halledilcek ve yeni gelen oyuncu için herkes görüşünü beyan edebilcek fakat karar alma merciği takımın eskileri olan Uğur, Arda ve Alper abi olacak...,

Bu akşam, herşey dün kinden güzel olsun... Puan dolu günler olmasa da huzur dolu, saygı dolu günler bizim olsun... Sağlıcakla kalın..

Aynen kardeşim60 dk bedava dakika gitti ama sonuca bağlamamız güzel oldu.İkimizde birbirimize kırıldığımız,sinir olduğumuz noktaları söyledik anlaştık Her konuda takımın tüm üyelerinden fikirleri dinleyeceğiz ondan sonra alper uğur ve ben konuşup isteklere göre karar vereceğiz.En azından acele ve yanlış kararlar alınmaması açısından sağlıklı olucak Takım olarak iyi devam ediyoruz,umarım bu akşamıda güzel geçiririz

• saat 11 ahmt ve berkay dan başkka kmse yok...
  • quote:

saat 11 ahmt ve berkay dan başkka kmse yok...

Artık bunları aşmamız lazım..
  • Nerdesiniz beyler hadi
  • arkdaşlar kusura bakmayın elektrik kablosu yanmış kapandı herşey birden sonra girdm ama yoktunuz..
  • Bende uyuya kalmisim
  • Akşam uyuya kalmışım Ben uyuyunca babam PS3 ve bilgisayarı kapatmış zaten az kişiydik akşam kusura bakmazsınız artık
  • Beyler iki gundur serdik.bu aksam saat 22:00da 4-5 kisiye ulastigimiz an "search match" yapiyorum,aksam gorusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler iki gundur serdik.bu aksam saat 22:00da 4-5 kisiye ulastigimiz an "search match" yapiyorum,aksam gorusuruz.

Akşam 10'da gelirim büyük ihtimal.
  • 6 frikik daha attim mi frikik gorevlerini bitiriyorum.Bu gece klube gelmeden bitecek buyuk ihtimal.Ozgur,frikikleri donusumlu kullanalim mi kardesim ? Iyi kullaniyorum merak etme affetmem yani

Edit:5 kaldi
    4
    3
    2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 11 Mart 2012; 21:27:49 >
  • quote:

6 frikik daha attim mi frikik gorevlerini bitiriyorum.Bu gece klube gelmeden bitecek buyuk ihtimal.Ozgur,frikikleri donusumlu kullanalim mi kardesim ? Iyi kullaniyorum merak etme affetmem yani

4
    3
    2

Penaltıları nasıl kime verdiyse o kullanıyorsa frikikte verilen kullanır :) Zaten adamın 2 metre, taktiğimiz ortada... Maçlar koptumu şut çekiyorum. Bencil olmadım olmam da :) Maç içi isteniyorsa veririm de adetleri bozmayalım uğurcum. Ben penaltılara musallat oldum mu hiç

• Bu akşam değişik bir taktik deniyeceğiz sıkı durun eski chealse taktiği olur kendileri+ Pentaltıları bana verin læ gol atmayı özledim
  • quote:

quote:

6 frikik daha attim mi frikik gorevlerini bitiriyorum.Bu gece klube gelmeden bitecek buyuk ihtimal.Ozgur,frikikleri donusumlu kullanalim mi kardesim ? Iyi kullaniyorum merak etme affetmem yani

4
    3
    2

Penaltıları nasıl kime verdiyse o kullanıyorsa frikikte verilen kullanır :) Zaten adamın 2 metre, taktiğimiz ortada... Maçlar koptumu şut çekiyorum. Bencil olmadım olmam da :) Maç içi isteniyorsa veririm de adetleri bozmayalım uğurcum. Ben penaltılara musallat oldum mu hiç

Sen ne nankor adamsin ozgur ya

• quote:

quote:

quote:

4
    3
    2

Penaltı, frikik bilmem ama uğur yokken st ben oluyum, dün akşamki son maçtan sonra özgür buna karşı çıkmaz mesela, uğur.
    Akşam efsaneydi :)

Takılıyorum ha, darılmaca yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

4
    3
    2

Penaltı, frikik bilmem ama uğur yokken st ben oluyum, dün akşamki son maçtan sonra özgür buna karşı çıkmaz mesela, uğur.
    Akşam efsaneydi :)

Takılıyorum ha, darılmaca yok

Saba abi yokken kaleciyim

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.