Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

4 aksamdir tek maglubiyetimiz yok,helal olsun.Dunde gol orucumu 2 golle bozdum duygularima zor hakim oldumBu aksam mac dolayisiyla yokum,oynayanlara basarilar

Yarın cuma, ertesi gün tatil yani. Dışarıda veya evde nerede izlersen izle maç bitimi gel aga... 1-2 maç da olsa oynarsın... Bunu herkese diyorum Fenerbahçeli biri olarak bugün Bjk süpriz yapacak ve tur atlayacak hissi oluştu bende... İzlemeyen ve saat 22.00 de takımda olacak olan varmı? Ona göre maç bitimi toplanalım...

Mac cikisi gelirim

• Bende maç biter bitmez kulüpteyim. Ama gecikmeyin lütfen zaten geç toplanıcaz bari bikaç maç yapabilelim.
  • Bende maçtan sonra giricem...
  • Hala izliyor musunuz oglum maci ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Hala izliyor musunuz oglum maci ?

benim baba izliyo vala =)
  • Dun aksam gene mac kaybetmedik,guzeldi.Bu aksam biraz daha fazla oynayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 16 Mart 2012; 8:02:02 >
  • 5 gündür yenilmiyoruz
  • 5 gündür yenilmiyoruz ama dün kendi içimizde yenildik yine!

Arkadaşlar, bu takımda oynayan kimsenin iyi niyetinden şüphem yok. Ama chatte yazışırken hele de psn chatte çok dikkatli olmalısınız, bunu defalarca kez de söyledim. Yanlış anlaşılmalara imkan veren bir ortam çünkü hatta sanki psn chat tamamen yanlış anlaşılmak üzerine kurulmuş sanırsınız. O yüzden orada her konuyu konuşamazsın özellikle eleştirel yorumlara girdiğinizde olay daha da vahim bir hal alabiliyor. Bunu hep beraber çok tecrübe ettik.

Arda'nın her kafadan bir ses çıkmaması için yine bir başkan gerekli sözüne bu noktada katılmam gerektiğini fark ettim. Evet yine takım için kararları ortaklaşa almalıyız, transfer, taktik, diziliş vb konularda hep beraber oturup karar almalıyız. Ama herkes her konuda da, özellikle bir kişi ve/veya mevki hakkında da yorum yapmamalı. Tamam herkesin bir fikri mutlaka var ve hemen o anda da herkesle paylaşmak istiyor ama buna psn chat izin vermiyor. Bunu ya karşılıklı daha iyi ve kolay anlaşılabilecek bir ortamda söylemeli ya da çok acilse yöneticiye iletmeli. Biri bir şey diyor ya da bir şey yapıyor hemen herkes cevap veriyor. Zaten yazılan bir cümlenin gerçek niyetini anlamak çok zorken 10 tane cümle oluyor, hangisine cevap vereceksin, kim ne demek istiyor diyene kadar olay tamamen tartışmaya dönüyor. Ondan sonra da alınganlıklar, kırgınlıklar arka arkaya geliyor. Herkes cevap vermesin aramızdan birini seçelim yapılması gereken bir uyarı varsa o yapsın. Kimse konuşmasın da demiyorum yanlış anlamayın, maç içinde verkaç, kısa pas, arka direk/ön direk gibi konuşmaları, uyarıları yine yapalım bunları yapmamız şart zaten. Ama daha özel konularda herkes yorum yapmasın bence ya da iki kişi arasında bir konuşma mı başladı araya başkası girmesin, belki çok iyi niyetli bir konuşma bir anda karmaşık bir tartışmaya dönüşebiliyor. 2 kişi konuşuyorsa ya da tartışıyorsa bırakın kendi aralarında çözsünler, cevap hakkı doğarsa ya da size bişey sorulursa cevap verirsiniz. Dün konuşmayım dedim olmadı, arayı bulmaya çalışıyım dedim olmadı, beni de tartışmanın içine çektiniz ister istemez, konuyu kapatıyım dedim bu sefer de herkes sustu, bozuldu. Napcamı da bilemedim. Lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın, yine söylüyorum kimse kötü niyetli değil zaten ama psn chatte yazışma ile her türlü yanlış anlaşılabiliriz. Kalp kırıklıklarını giderelim ve daha çok özen gösterelim ve dikkat edelim.

Bu arada takımın 2. kalecisi olmaya aday oldum umarım başarırım. Ama tecrübe kazanana kadar kötü bir yorum gelirse çok fena olur şimdiden söyleyim Saba ile aynı mevkilerde oynuyoruz zaten, aramızda değişmeli oynarız sıkıntı olmaz.

• Buffon alper abiDedigimde oydu gereksiz tartisma cikmamasi icin esas baskan olmali sikintilar ozel yolla konusulmali chatte her agizdan ses cikiyor ve konu uzuyor.Dedigim gibi baskan benim ancak tum kararlari ortak vericez oylama ile,geriye kalan islere alper abi ugur ve ben bakicaz
  • 2 gece yokum,umarim geldigimde yenilmezlik serisi 7 gune cikar.Basarilar.
  • Ahmetle klüpteyiz...
  • quote:

Ahmetle klüpteyiz...

Dizi bitsin geliyorum
  • quote:

quote:

Ahmetle klüpteyiz...

Dizi bitsin geliyorum

Gelme bir daha Arda, uykunu almadan gelme kardeşim...

Arda'dan replikler:

"zZzZzzzz.... heh noldu, haa! uyuya kalmışım, ver pas ver... zZzZzzzz...."

"zZzZzzzz.... hı? hıh? hııı? tamam uyandım uyandım bağırmayın!.. ya nasıl penaltı değil o yaa... zZzZzzzz...."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 17 Mart 2012; 10:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

quote:

Ahmetle klüpteyiz...

Dizi bitsin geliyorum

Arda'dan replikler:

"zZzZzzzz.... hı? hıh? hııı? tamam uyandım uyandım bağırmayın!.. ya nasıl penaltı değil o yaa... zZzZzzzz...."

Vay arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

quote:

Ahmetle klüpteyiz...

Dizi bitsin geliyorum

Arda'dan replikler:

hahahahahahaha uyandım uyandım bağırmayın

• Dakika 90, hücuma çıkıcaz... Arda uyuyor, Ahmet bağırdı... Arda'dan tepki "Heh, burdayım burda, yine penaltıdan yedik ya..." Ve maç 20 li dakikalarda yediğimiz penaltı golüyle 1-0 yenik biter

Yarın pazar, derbiden sonra 3-5 saat akalım... 5600 de bıraktık, 5700'ü yapalım artık
  • Ben yokum bu akşam kusura bakmayın arkadaş bizde..
  • Birazdan geliyorum beyler,Berkay yokmuş bugün arkadaşı ondaymış.Alper,Saba,Özgür,Ahmet ve Ben takılıcaz artık
  • 2 gecede 7 maglubiyet.Naptiniz oglum siz ? Kim any oynadi,ne degisti boyle? Ortadan mi gitmeye calistiniz yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

2 gecede 7 maglubiyet.Naptiniz oglum siz ? Kim any oynadi,ne degisti boyle? Ortadan mi gitmeye calistiniz yoksa

Ortadan mi gitmeye calistiniz yoksa Aynen

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.