Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcnrugur

2 gecede 7 maglubiyet.Naptiniz oglum siz ? Kim any oynadi,ne degisti boyle? Ortadan mi gitmeye calistiniz yoksa

Uzun st'ye kimse alışık olmadığı için böyle oldu,bütün golleride ortadan attık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

2 gecede 7 maglubiyet.Naptiniz oglum siz ? Kim any oynadi,ne degisti boyle? Ortadan mi gitmeye calistiniz yoksa

Arda bana tavir almaya calismayi kes istersen.yanlis kisi uzerinden oynuyorsun,pisman olacagin seyler yapma.surda gulerek soyledigim seyi ciddiyete vurmaya calismissin,olmamis.Bir de Berkay'in cevabina bak.Neyse...Uzun ST taktigi isliyormus demek ki."bensiz yapamadiniz" demiyorum,ukalalik olarak algilamazsiniz umarim.gordugunuz gibi o sistem oturmus.5 gun yenilmeyen takim uzun forvetin olmadigi iki aksam toplamda 7 maglubiyet alinmis.takim pert olmus."hadi 9000 yapmaliyiz hirslanin biraz" demiyorum.yuzdeye vuracak olursak bu takim %70 kanatta %30 gobekte basarili.cunku ozgur ve arda kanatta iyi oynayan adamlar.biz zaten gerektiginde ortadan daliyoruz..soylediklerimde art niyet olmadigini israrla belirtiyorum. bu aksam geliyorum,yine bir seri baslatiriz umarim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 18 Mart 2012; 14:50:04 >

• quote:

quote:

quote:

Arda bana tavir almaya calismayi kes istersen.yanlis kisi uzerinden oynuyorsun,pisman olacagin seyler yapma.

Whatssappten gel

• quote:

quote:

quote:

Arda bana tavir almaya calismayi kes istersen.yanlis kisi uzerinden oynuyorsun,pisman olacagin seyler yapma.surda gulerek soyledigim seyi ciddiyete vurmaya calismissin,olmamis.Bir de Berkay'in cevabina bak.Neyse...Uzun ST taktigi isliyormus demek ki."bensiz yapamadiniz" demiyorum,ukalalik olarak algilamazsiniz umarim.gordugunuz gibi o sistem oturmus.5 gun yenilmeyen takim uzun forvetin olmadigi iki aksam toplamda 7 maglubiyet alinmis.takim pert olmus."hadi 9000 yapmaliyiz hirslanin biraz" demiyorum.yuzdeye vuracak olursak bu takim %70 kanatta %30 gobekte basarili.cunku ozgur ve arda kanatta iyi oynayan adamlar.biz zaten gerektiginde ortadan daliyoruz..soylediklerimde art niyet olmadigini israrla belirtiyorum. bu aksam geliyorum,yine bir seri baslatiriz umarim...

Beni tehtidmi ediyorsun orasını anlamadım ben?Editlediğin iyi olmuş mesajını yoksa kopar giderdi muhabbet.Uğur senle bir sıkıntım falan yok benim sadece artık anla ben st falan oynamak istemiyorum.Yani chatte ne yazsam taktiği değiştirelim,işte ortadan gidelim,hadi ya gol olmadı,pas verseydin ya uğur falan gibi şeyler dediğimde sürekli ama sürekli buyur arda st geç diyorsun.Ben RW de mutluyum ona kafana kazıda bi.Hani durum öyle bir hal aldıki chatten birşey yazmaya korkuyorum senin hakkında gene alınırsın diye.Taktik güzel evet ama ortadan gittiğimizdede çok pozisyon bulduk, ha uzun st yi herkes aradı ama ortadanda çok pozisyon buluyoruz bunu herkes gördü 2 gecedir.O mesajına tavır alarak mesaj atmamın sebebi biraz ciddiye almamdı.Herkes benim gözümde şuanda takımda bulunanların hepsi vazgeçilmez bölgesinde.Kimse kendi başına taşıyor takımı zannetmesin.Bu bir takım oyunu ne sen olmazsan olur ne alper ne berkay.Herkes çok önemli bu takım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 18 Mart 2012; 15:05:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beni tehtidmi ediyorsun orasını anlamadım ben?Editlediğin iyi olmuş mesajını yoksa kopar giderdi muhabbet.Uğur senle bir sıkıntım falan yok benim sadece artık anla ben st falan oynamak istemiyorum.Yani chatte ne yazsam taktiği değiştirelim,işte ortadan gidelim,hadi ya gol olmadı,pas verseydin ya uğur falan gibi şeyler dediğimde sürekli ama sürekli buyur arda st geç diyorsun.Ben RW de mutluyum ona kafana kazıda bi.Hani durum öyle bir hal aldıki chatten birşey yazmaya korkuyorum senin hakkında gene alınırsın diye.Taktik güzel evet ama ortadan gittiğimizdede çok pozisyon bulduk, ha uzun st yi herkes aradı ama ortadanda çok pozisyon buluyoruz bunu herkes gördü 2 gecedir.O mesajına tavır alarak mesaj atmamın sebebi biraz ciddiye almamdı.Herkes benim gözümde şuanda takımda bulunanların hepsi vazgeçilmez bölgesinde.Kimse kendi başına taşıyor takımı zannetmesin.Bu bir takım oyunu ne sen olmazsan olur ne alper ne berkay.Herkes çok önemli bu takım için.

Mesaji editleyip cumle silmedim,aksine ekledim.Benim derdim ST gecmen degil.konuyu alakasiz bir yere cektin farkindaysan.Zedelenen "baskanligindan" sonra yeni bir otorite edinme cabasi icinde oldugunu hissediyorum.bu takima zarar verir,ben yine gelir takimi en iyi yere getirmeye calisirim.kimseyle kisisel sorunum yok.Saba abi bana neden tavir aldi o gun hala anlamis degilim..bu takimda ne yazik ki herkesin arkasindan konusuldu.cok luzumsuz kavgalar edildi,umarim tekrarlanmaz.haydi aksam gorusuruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesaji editleyip cumle silmedim,aksine ekledim.Benim derdim ST gecmen degil.konuyu alakasiz bir yere cektin farkindaysan.Zedelenen "baskanligindan" sonra yeni bir otorite edinme cabasi icinde oldugunu hissediyorum.bu takima zarar verir,ben yine gelir takimi en iyi yere getirmeye calisirim.kimseyle kisisel sorunum yok.Saba abi bana neden tavir aldi o gun hala anlamis degilim..bu takimda ne yazik ki herkesin arkasindan konusuldu.cok luzumsuz kavgalar edildi,umarim tekrarlanmaz.haydi aksam gorusuruz..

Cümle eklemen aksine iyi olmuş.Editten önce tehtid mesajı gibiydi çek mesajı nereye çekersen.Benim zedelenen bir durumum yok kararların ortak alındığı bir sisteme geçmiş olsakta başkan hala benim.Aksine yüküm hafifledi mutluyum.Şuanki durumdandan memnunum.Takımdaki herkese sor otoritemi kurmaya çalışıyorum yoksa muhabbet,sohbet maçımızımı oynuyoruz.Bir tek senin böyle hissettiğine iddiasına bile girerim.Ayrıca bu takım için şu zamana kadar yaptıklarım ortadadır.Bu kadroyu sokaktan birisi toplamadı herhalde.Her ne kadar yanlış işler yapsamda hepimizi biraraya getiren benim uğur unutma bunu.Eğer dağılan bir takımı tekrar bir araya getirmem başkanlığımın zedelendiğinin kanıtıysa bırakta zedelensin önemli değil.Herneyse akşam görüşürüz klupte.Boş yere kavga edip,kalp kırmaya luzüm yok.Ayrıca özel meseleleride konudan konuşmayalım diye kaç kere dendi dikkatli olalım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 18 Mart 2012; 16:05:00 >

• Bi sıkıntınız varsa özelden konuşarak çözün buralara taşımayın böyle konuları ayıptır.
  • Herneyse konu bitti.Dahada buraya bu konuyla ilgili mesaj atmayın.Uzamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R

Bu mesaj silindi.
    Namaglup bir gece daha.her seyin ilaci tam kadro iken kaliplasmis futbolumuzu oynamak.Chat sayfasinda hala soguk ruzgarlar esse de ne kadar saglam bir takim oldugumuz ortada.Futbol acisindan keyifli,muhabbet acisindan mesafeli olsa da iyi is cikardik.

Ekleme :Dusundum tasindim,bu keyifsiz ortamda guzel vakit gecirmek icin yaptigimiz bu isin hic bir anlami yok.Bugun son maci oynarken "bu son olsun,klube bir sure ara ver" diye dusundum.chat sayfasinda o keyifsiz,soguk cumleler bu dusuncemi korukledi.Alper abinin tek kelime etmeden offline olmasi,biri geldiginde digerinin cikmasi.ya takim ici huzursuzluk var beyler.ben bu ortam icin saat 22:00da ps3 acmam,acamam.piyano calisirim,icim rahat eder,mutlu olurum ve keyif alirim..benden bu kadar sanirim..attigim butun goller helal olsun yolunuz acik olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 19 Mart 2012; 1:53:41 >

• quote:

Namaglup bir gece daha.her seyin ilaci tam kadro iken kaliplasmis futbolumuzu oynamak.Chat sayfasinda hala soguk ruzgarlar esse de ne kadar saglam bir takim oldugumuz ortada.Futbol acisindan keyifli,muhabbet acisindan mesafeli olsa da iyi is cikardik.

Ekleme :Dusundum tasindim,bu keyifsiz ortamda guzel vakit gecirmek icin yaptigimiz bu isin hic bir anlami yok.Bugun son maci oynarken "bu son olsun,klube bir sure ara ver" diye dusundum.chat sayfasinda o keyifsiz,soguk cumleler bu dusuncemi korukledi.Alper abinin tek kelime etmeden offline olmasi,biri geldiginde digerinin cikmasi.ya takim ici huzursuzluk var beyler.ben bu ortam icin saat 22:00da ps3 acmam,acamam.piyano calisirim,icim rahat eder,mutlu olurum ve keyif alirim..benden bu kadar sanirim..attigim butun goller helal olsun yolunuz acik olsun...

En doğrusunu yapmışsın son günlerde çok boş sebeplerden boş kavgalar olmaya başladı ben de çok sıkıldım bu işten.

• quote:

Vay arkadas niye herkes kafasina gore senaryo yaziyor yahu?Ben geldim diyemi cikti saba abi adam eksigiz diye duruyordur ayip olmasin diye ben gelince cikti isi vardir normalde,Alper abi ise sen mac son dedin mac bitincd cikti bundan normal ne var,ig yazmayi unutmustur yada mactan once yazdim saniyordur.Neden hep negatif yonde dusunce var.Takim dagildi sende toplanmasini istedin bi ton konustum herkesle anlasip toplandik ,1-2 anlasmazlik yuzunden takimdanmi cikilir,kimse duzeltmeye calismio her kavgada birimi cikicak?Dun senle benim aramda ilk sogukluk vardi oda asist ve gol oldukca gulduk,gecti gitti onun disinda ne aogukluk vardi ugur?

• Ozgur,sercanda takimdan cikmistir.Sercan cikicakmis,ozgurde pesinden gidiyor.Sebebini ozgur bile bilmiyor,onu birakmam dedi.İsteyen herkes cikabilir takimdan suandan itibaren.Bu takimda suru paikolojisi var yemin ediyorum.Ne dediyseniz kabul ettim,ama olmadi demekki,daha ne yapabilirim bilmiyorum.1-2 kavga icin boyle olacaksa yapacak birsey yok.Eger takimda kalicak varsa adam bulana kadar ara veririz yok herkes cikiyorsa efsane burada biter.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 20 Mart 2012; 13:55:55 >
  • Kimseyle kotu ayrilmayayim diye dusunurken yazdigina bak Alper abi.Ne oldu ne rahatsiz etti seni bu kadar ? Takimin passiz,kotu oynadigi bir gecede ansizin takimdan ayrildigini acikladin.sonra foruma "bunun icin mi ayrildin? Ben Arda'nin yanindayim." yazdim.sonra verdigin cevap "ozel mesajimi gormedin galiba." oldu.mesajini okuduktan sonra seni destekledim cunku sen hakliydin.oyle ustu kapali konusma,acik acik soyle.yandas aradigim yok sen canini sikma,bir oyun icin karakterimden odun verecek degilim.koskoca adamsin bunu sen daha iyi bilirsin.aman saygisizlik etmeyeyim diye dusundukce ustume geldin,yeter artik.Arda klubu cok yanlis politikayla yuruttu.dominant olmaya calisti.sen klupten ayrildiginda berkay ve bana senin icin demedigi sey kalmadi.sen bunlari bile bile boyle genis davranabiliyorsan benim zaten yapabilecek bir seyim yok.arkasindan konusulan bir kisi de ben oldugum icin dayanamadim bu ortamda bulunmaya.sadece arda icin konustum bu takimda.o da chat sayfasindan,herkesin bildigi seyleri tekrar yazdim.arda ile ayni takimda oynamaktan hosnut degilim.oyun disinda cok iyi adamsin arda,eyvallah.ama klubu yonetirken yanlis seyler yaptin.whatsapptan yazma,buradan yaz.klubun sayfasi bu,herkes gorsun.fazla gec olmadan siz de yuzlesin bence.takim dizi seti gibi.internetten tanisip yasini ogrendigim gunden beri saygi duydugum insanin agir konusmalarini sineye cekemem kusura bakma.senden her seye ragmen ozur diledim tek kelime yazmadin.sen de bana bozulmussun,ozgurden ogrendim dun gece.ne gerek var iki yuzlu davranmaya ? Oyle ustu kapali konusma hic.ben yanima adam cekmeye calissam herkese tek tek yazardim.zaten tahmin edersiniz ki benden sonra ayriliklar baslar,o zaman anlarsiniz hakli oldugumu.bunun icin dahi olmaya gerek yok.oyle bir ortam olustu ki,birisinin ayrilmasini bekliyordu herkes.kimsenin karakteri hakkinda (bir ps oyununu baz alarak) bu kadar agir konusamazsin.Senin "psikoloji" olarak adlandirdigin sey benim canimi sikan bir olaydi.bunu neden kabul etmiyorsunuz ? Takimda keyifli bir ortam yok.sizin icin keyif buysa ben zaten cikayim.Bir sorun oldugunda herkesin aninda konusacagi bir ortam olmadikca bu takimdan bir bok olmaz.umarim o seviyeye getirirsiniz takimi.

Ekleme:yaklasan enstruman finallerim de bu kararimi etkiledi.kultur dersi gibi oyle 1 hafta onceden calismakla olmuyor bu is.en az 12 ay duzenli calisiyoruz bir eseri yola sokmak icin."bu da uste cikmak icin bahane oldu" demeden once bilin istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 19 Mart 2012; 11:03:37 >

• quote:

Kimseyle kotu ayrilmayayim diye dusunurken yazdigina bak Alper abi.Ne oldu ne rahatsiz etti seni bu kadar ? Takimin passiz,kotu oynadigi bir gecede ansizin takimdan ayrildigini acikladin.sonra foruma "bunun icin mi ayrildin? Ben Arda'nin yanindayim." yazdim.sonra verdigin cevap "ozel mesajimi gormedin galiba." oldu.mesajini okuduktan sonra seni destekledim cunku sen hakliydin.oyle ustu kapali konusma,acik acik soyle.yandas aradigim yok sen canini sikma,bir oyun icin karakterimden odun verecek degilim.koskoca adamsin bunu sen daha iyi bilirsin.aman saygisizlik etmeyeyim diye dusundukce ustume geldin,yeter artik.Arda klubu cok yanlis politikayla yuruttu.dominant olmaya calisti.sen klupten ayrildiginda berkay ve bana senin icin demedigi sey kalmadi.sen bunlari bile bile boyle genis davranabiliyorsan benim zaten yapabilecek bir seyim yok.arkasindan konusulan bir kisi de ben oldugum icin dayanamadim bu ortamda bulunmaya.sadece arda icin konustum bu takimda.o da chat sayfasindan,herkesin bildigi seyleri tekrar yazdim.arda ile ayni takimda oynamaktan hosnut degilim.oyun disinda cok iyi adamsin arda,eyvallah.ama klubu yonetirken yanlis seyler yaptin.whatsapptan yazma,buradan yaz.klubun sayfasi bu,herkes gorsun.fazla gec olmadan siz de yuzlesin bence.takim dizi seti gibi.internetten tanisip yasini ogrendigim gunden beri saygi duydugum insanin agir konusmalarini sineye cekemem kusura bakma.senden her seye ragmen ozur diledim tek kelime yazmadin.sen de bana bozulmussun,ozgurden ogrendim dun gece.ne gerek var iki yuzlu davranmaya ? Oyle ustu kapali konusma hic.ben yanima adam cekmeye calissam herkese tek tek yazardim.zaten tahmin edersiniz ki benden sonra ayriliklar baslar,o zaman anlarsiniz hakli oldugumu.bunun icin dahi olmaya gerek yok.oyle bir ortam olustu ki,birisinin ayrilmasini bekliyordu herkes.kimsenin karakteri hakkinda (bir ps oyununu baz alarak) bu kadar agir konusamazsin.Senin "psikoloji" olarak adlandirdigin sey benim canimi sikan bir olaydi.bunu neden kabul etmiyorsunuz ? Takimda keyifli bir ortam yok.sizin icin keyif buysa ben zaten cikayim.Bir sorun oldugunda herkesin aninda konusacagi bir ortam olmadikca bu takimdan bir bok olmaz.umarim o seviyeye getirirsiniz takimi.

Ekleme:yaklasan enstruman finallerim de bu kararimi etkiledi.kultur dersi gibi oyle 1 hafta onceden calismakla olmuyor bu is.en az 12 ay duzenli calisiyoruz bir eseri yola sokmak icin."bu da uste cikmak icin bahane oldu" demeden once bilin istedim.
    Ben sana neden bozulmuşum? Benim sana neden bozuk olduğumu sana söyledim. O gece çekip gittin diye bir şey demeden, sadece sabaya ayıp etmedin tüm takıma ayıp ettin. Herkesten özür dilemeliydin. Ben bu takımdaki hiçbir kimseye iki yüzlü davranmadım hele de sana, sana bu kadar kızıyorsam seni çok sevdiğim için kızıyorum. biri için birşey düşünüyorsam ne düşündüğümü o kişi mutlaka biliyordur. Er ya da geç yüzüne söylerim çünkü. O yazdıklarım, yaptığım çözümleme senin için değildi. Takımda birilerinin arkadan konuştuğunu hissettiğim için hatta emin olduğum için yazdım. "Uğur arkadan iş çeviriyorsun mu" dedim. Eğer üstüne alındıysan senden çok özür dilerim.

Bu takımda kalmaya söz verdiğim için de sonuna kadar takımdayım diye yazdım ama bu dediklerin gerçekse açıklanması şart gerçekten???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 20 Mart 2012; 13:56:46 >

• Alper abiler ciktiginda hepimiz konustuk arkalarindan dogal olarak.kimse ben konusmadim diyemez.Hatta takima geldiklerinde huzursuzsumdu ancak
    Sonra ozgurle yaklasik 1 saat konustuk
    Ve anlastik.Onada dedim arkanizda dediklerimi
    Simdi sanada soyluyorum diye hepsİni tek tek soyledim.oda konusmadik desen inanmazdim zaten konusmaniz normal dedi.kufurde etmisimdir hatta.Benim cekinecek birseyim yok.Kendileri klup kuracaklarini bile dusundum.Bana gore hala Hatalilar.Cikmalari hakli sebepten ama beni hic adam akilli uyarmadilar.Oturup konusmadik hic.Herneyse bu mevzu gecti gitti.Sana ozgure ve sercana emeklerinden oturu tesekkur ederim.Lutfen herkestenbiraz hatirim varsa dahada tartisma surmesin bos yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 19 Mart 2012; 11:51:13 >
  • quote:

Alper abiler ciktiginda hepimiz konustuk arkalarindan dogal olarak.kimse ben konusmadim diyemez.Hatta takima geldiklerinde huzursuzsumdu ancak
    Sonra ozgurle yaklasik 1 saat konustuk
    Ve anlastik.Onada dedim arkanizda dediklerimi
    Simdi sanada soyluyorum diye hepsİni tek tek soyledim.kufurde etmisimdir hatta.Benim cekinecek birseyim yok.Kendileri klup kuracaklarini bile dusundum.Bana gore hala Hatalilar.Cikmalari hakli sebepten ama beni hic adam akilli uyarmadilar.Oturup konusmadik hic.Herneyse bu mevzu gecti gitti.Sana ozgure ve sercana emeklerinden oturu tesekkur ederim.Lutfen herkestenbiraz hatirim varsa dahada tartisma surmesin bos yere.

Bu konu burada kapanmıştır.

O Uğur'un üzerine alındığı mesaj tam da bu durumları hissettiğim için yazmıştım. Sadece benim arkamdan değil hemen hemen herkesin arkasından konuşuluyor öyle hissediyorum. Uğur'a kızgın olduğumu bildiği için de kendi üstüne alınmış. Ama kızgın olduğum konu başka idi, neyse kusura bakmasın...

Bugün düşüncelerimi yazmadan, takım içindeki çözümlemeyi yapmadan önce seninle konuştum Arda, arkanızdan sadece "ayıp ettiler, dedim" demedin mi? Şimdi küfür de etmişimdir mi oldu? Başka neler de demişsinizdir Allah bilir. Ben tekrar takıma dönmemiş olsam hiç sorun değil, herkes bırakıp gidenin arkasından sinirle hakaret edebilir, kızabilir, küfür bile edebilir. Ama sorunun çözümü varsa ve çözülebiliyorsa önce ona uğraşır. O zaman ayrıldığımızda zaten bitirmişsiniz ki o arkamızdan konuşmalar yapılmış, küfürler edilmiş. Sonra nasıl hiç bişey olmamış gibi davrandınız? Hep bana karşı saygılıymış gibi göründünüz? Neyse böyle hatalar yapabilir herkes, insanlık halidir. Büyüklük bende kalsın. Uzatmayım daha fazla...

Takımdan ayrılırken ya da ayrıldıktan sonra da arkadan küfür etmeyi bırak konuşmadım bile. Ne düşündüysem hepsini herkes biliyor. Takımdaki sorunlar ya da kişiler hakkında düşüncelerimi kimse kimseden fazlasını bilmiyor. O zaman Özgür ve Sercan'la beraber ayrılmışız gibi olsa da onlar bile senden fazlasını bilmiyordu, Arda. Bu hep böyle oldu. Ne ayrılmadan önce ne ayrılırken ne de sonra.

Söz vermiştim, tükürdüğümü yalayacak biri değilim kesinlikle; "tek ben kalsam bile takımda, sonuna kadar takımdayım" dedim ama buraya kadarmış...

• Ben de yokum bu saatten sonra sıkıldım boş tartışmalardan..
  • Klupten cikan ve emegi gecen herkese tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 19 Mart 2012; 14:43:11 >
  • ilk donanım haber mesajım sırf bu hadise yüzünden üyelik almak zorunda kaldım. uzun uzadıya cevap atıp ne vaktinizi alıcam ne canınızı sıkıcam sadece yanlış anladığınız ya da bilmediğiniz şeyleri öğrenmeniz için yazıyorum

klüpten ilk ayrılık sebebimi herkes arda defansa bak demiş ve bunu üstüme alınmışım yanlış anlamışım ondan çıkmışım gibi algıladınız. ben bu olaydan sonra ardayla yarım saat telefonda konuştum ya arda olayı kendi algıladığı gibi aktardı ya da öyle aktarmak işine geldi ben klüpten zevk almak için giren insanlara hataları yüzünden oflanıp poflanılıyo böyle ortamda keyifle oyun oynayamam diye çıktım şahsi bir mevzu değil hepinizin saatlerce şikayet ettiği ve o güne kadar hiç düzelmeyen bir durumu kabullenmediğim için.

2. ayrılık sebebimi uğur çocuk gibi biri çıkınca diğeride çıktı diye yorumlamış ben o yorumu uğurun yaşına veriyorum. biz çıktıktan sonra takımdakiler birbirine cephe almasın diye uzatmamak için yorum dahi yapmadan özgürün şikayetleri varmış bu sene olmadı 2013 de fifa alır yine birlikte oynarız diyip ayrıldık esas mesele alper abi gibi beraber oynamaktan keyif aldığım belki bu takımdaki tek adamın klüpten ayrılması oldu zaten o keyif aldığım adamlarla oynamadıktan sonra oyun oynamanın alemi yok.

şu son kararım klüpte ne yaptıysak yapalım çözemediğimiz olaylar var ve bu olayların çözümü yok kusura bakmayın ben 7 kişi online olup maç sayfasında ardanın takıma gelip arkadan wc yazıp bi kere daha bekletmesine katlanamam bu bir kere olur iki kere olur üç kere olur ama hergün olmaz bu bile şahsi değil orada bir kişinin keyfini bekleyen en az 7 kişi var. sorun karşılılı saygısızlık ne kötü oyun ne maç kaybetmek sorun kaybetmeyi hazmedememek benim için

şu klübe alındığım günden beri online olabileceğim her günde saat 10 u 1 dakika geciktirmeden online oldum. mevkiler değişmez dediniz 400 maçın üstünde cb oynadım. kimseye saygısızlık yapmadım bundan eminim saygısızlık yaptıysam özür dilerim bile demeyeceğim
    klüp boyunca yaptığım tek hata ayrıldıktan sonra geri dönmek oldu bunuda belirtmek isterim hepinize hayatınızda başarılar diliyorum yinede güzel arkadaşlık yaptık birbirimize tekrar görüşmek dileğiyle.

belki yaptığım tek saygısızlıktır bu mesaj bunun için özür dilerim herkesten ama arkanızdan asla konuşmadım biraz önce arda kim kimin arkasından konuşmamış demiş bir örneği benim. eminim başkalarıda var ben alper ve saba abilerden ya da özgürden duymadım böyle birşey..

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.