Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala

Beyler , iyi bir yedek lazim mi ? :)

İyi bir "as" lazim ustat. Psnimi ekle : UgurBuyukcinar.klup daveti gonderirim..
  • 'iyi bir' kısmı aslında göreceli ama as kısmı bana tam uymayabilir :)

zira dediğim gibi iyi yedek olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Alper abi ile baslayan ayriliklar bizi mahvetti. Sadece Arda,Berkay ve ben kaldik eskilerden.Ozgur sen neden ciktin be oglum? Sen gittin Sercan da gitti.cocuk gibi pespese..ben de gideyim,Berkay da gitsin klup kapansin.kac kisi geldi gecti klupten,Okan,Cem abi,Mehmet..klup 15 kisiydi,13 kisi ayni anda online oluyodu, 2 kisi benchte bekliyodu.Arda'ya "kemik kadro kalalim" deyip simdi yaptiginiz yakisiyor mu ? Bugun mac yapalim dedik,allak bullak olduk.2 mac pas yapmadik diye klup birakilacaksa hic baslamayin abi.Hirslanmisiz,dostlugun onune gecmis oyun,yazik.Prom silindi,91 overallik prom.2 gunde %50 yaptim sirf sizi yari yolda birakmayayim diye.sag bek olayim dedim,canimi sikan takilmalara katlandim.libero oynadim."cikmak icin bahane ariyormussunuz" demek istemiyorum ama baska bir sey gelmiyor aklima... En cokta leave club yapmaniz kirdi beni.klupte kalmanizi beklerdim.gelir bi iki mac yaparsiniz ne olursa olsun diye.squada bir girdim ne alper abi,ne ozgur,ne de sercan listede.sok oldum..fikrinizi degistirmeye calismiyorum,geri donerseniz de "tukurdugunuzu yalamazsiniz" korkmayin.vefali bir arkadas gibi davranmis olursunuz..

Aga, madem arkadaşız, dostuz bu tarz şikayetlerini bana, direkt bi şekilde iletmeni tercih ederdim. Daha samimi olurdu en azından... Şunu diyim; takım hakkında kasan, eden, çaba sarfeden, uğraşan kişilerin başında geldiğimi düşünüyorum. Hergün saat 22.00 de online oldum. 4-5 ayda 7 gün belki kaçırmışımdır. İlk sayfada "kural" adında yazan herşeye uydum, uymaya çalıştım. Sercan'da bende yaptığımız her hatada söylenenlere kulak tıkadık. Hatta Sercan'a tak edip çıktığı birgün de olmuştu.Gol kaçırdım, Defans da hata yaptım kimse kusura bakmasın da yapıcı olmaktan öte kalp kırıcı oldunuz. Belirttiğin "arkadaş" vasfına sığınarak sustum, kendimi toparlama çalıştım. Sağ bekten, gk'ye, ST'ye her mevkide oynadım. Mesele oyundan öte. Hem vakit ayıramam ders vs yüzünden. Ayırsam da stres atmak için girdiğim oyunda stres dolup çıkmaktan yoruldum. Neyse, mevzu tükürdüğünü yalamak değil. Bazı şeylerin düzeleceğine inansam fifa'ya yine ısınırım. Uğraşırdım. Neyse. Bunu direkt olarak söylemeni isterdim. Facebook'una bakarsın bi arada. Hadi iyi geceler.

Bu arada söylemeyi unuttum. Klüten leave club yapmadım. Sercan ve Alper abi'yi bilemem ama kaptanlardan biri beni atmış olmalı :) dün buradaki arada girer destek olursunuz mesajı üzerine 1-2 gün adam bulana kadar siz girecektim atılmışım giremedi. Neyse, canınız saolsun. Tekrardan iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesticozgr -- 3 Mart 2012; 2:12:00 >

• Abi madem burasi klubun sayfasi,madem klubu ilgilendiren bir olay yasandi,ben de buradan sitem ederim.kimseden gizlim saklim yok.7-8 aydir geliyosun,22:00da toplanmadigimizi Arda dahil herkes biliyor.toplanma saati mi canini sikan allah askina?Oyun oynuyoruz yahu, oyun.herkesin klupten once ailesi,odevleri,bagli oldugu sorumluluklari,rutin hayati,sevgilisi,esi,cocugu var.oyun bu saydiklarimin hangisinin onune gecer ? 23:00 ve sonrasi klubun toplanma saati abi iste.sana ve Sercana kimse kotu seyler soylemedi oyun esnasinda.kacirdigin gollere "signature" demem mi sorun oldu ? Sercanin ciktigi maci ve pozisyonu cok iyi hatirliyorum,sadece sercan defanstaydi,gelen hava topuna vuramadi ve Arda "defans nerde?" diye bagirdi.Sercan defanstaydi o sirada.Alinmasi gereken son kisi o idi yani.madem takimin demirbaslarindan birisin,alinman gereken seyleri iyi bilmen,secmen gerek..ilk geldigin gunlerde ben 1.5 aylik falandim.defansta oynadigin gunleri hatirliyorum,cok takiliyorlardi sana.benim klube ilk geldigim gunleri gorsen agzini acmazdin bu konuda...yaptiklarinla saygi kazaniyorsun,kimse gelir gelmez bas taci yapilacak degil.ben alper abinin ardindan sercan ile birlikte cikmani yari yolda birakmak olarak goruyorum,bu yazdiklarimi nefret ederek degil aksine hala dost olarak yaziyorum.Ardayi ve berkayi bilmem ama benim icin kapilar hala acik size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Abi madem burasi klubun sayfasi,madem klubu ilgilendiren bir olay yasandi,ben de buradan sitem ederim.kimseden gizlim saklim yok.7-8 aydir geliyosun,22:00da toplanmadigimizi Arda dahil herkes biliyor.toplanma saati mi canini sikan allah askina?Oyun oynuyoruz yahu, oyun.herkesin klupten once ailesi,odevleri,bagli oldugu sorumluluklari,rutin hayati,sevgilisi,esi,cocugu var.oyun bu saydiklarimin hangisinin onune gecer ? 23:00 ve sonrasi klubun toplanma saati abi iste.sana ve Sercana kimse kotu seyler soylemedi oyun esnasinda.kacirdigin gollere "signature" demem mi sorun oldu ? Sercanin ciktigi maci ve pozisyonu cok iyi hatirliyorum,sadece sercan defanstaydi,gelen hava topuna vuramadi ve Arda "defans nerde?" diye bagirdi.Sercan defanstaydi o sirada.Alinmasi gereken son kisi o idi yani.madem takimin demirbaslarindan birisin,alinman gereken seyleri iyi bilmen,secmen gerek..ilk geldigin gunlerde ben 1.5 aylik falandim.defansta oynadigin gunleri hatirliyorum,cok takiliyorlardi sana.benim klube ilk geldigim gunleri gorsen agzini acmazdin bu konuda...yaptiklarinla saygi kazaniyorsun,kimse gelir gelmez bas taci yapilacak degil.ben alper abinin ardindan sercan ile birlikte cikmani yari yolda birakmak olarak goruyorum,bu yazdiklarimi nefret ederek degil aksine hala dost olarak yaziyorum.Ardayi ve berkayi bilmem ama benim icin kapilar hala acik size.

Ayrılırken konuşmıcam dedim ama iki mesajında benim de adım geçiyor o yüzden bişeyler söylemem gerektiğini farkettim, sana uzunca pm'de açıkladım sebeplerini ama okumamışsın sanırım. Burada da biraz değiniyim madem öyle, Uğurcum. Sen sadece ufak tefek şeyler olarak görmüşsün sıkıntıyı ve öyle sanıyorsun. Bunları kafamıza takacak olsaydık ilk hafta ayrılırdık. Bugüne kadar ne ben, ne özgür ne de bir başkası bunları kafasına takmamış ki 6 aydır kulüpte devam ediyordu. Defalarca söyledim bana karşı hiçbir saygısızlık yapılmadı hep bir abi olarak gördünüz hala da öyle olduğuna inanıyorum. Sorun bu saydıklarından öte, kemik kadro oluşturalım demedik biz, kemik kadro oluşmuştu zaten onu koruyalım dedik defalarca. Kendin için saydığın fedakarlıkları hemen hemen herkes yaptı, benim de prom silindi ALPeeR psn'li belki hatırlarsın, eski hesaptan ben de yeniden pro oluşturdum sıfırdan, lb oynadım günlerce. Sonra tekrar eski mevkime dödüm ama asıl mevkim Cam olmasına rağmen tacklingim iyi diye CDM'ye geçtim sizi kırmayıp ki o zamanlar takımın en iyi dönemleriydi o yüzden sıkılmadım bu duruma, aksine keyif aldım, takım için önemli birisi olduğum için. Özgür için söylediklerine gelince bu saydıkların onun için daha büyük bir vefasızlık olmuş. Özgür bu güne kadar ne dendiyse hepsini yaptı, kızıldığında sesini çıkarmadı, öyle senin dediğin gibi şakayla karışık kızmalardan bahsetmiyorum, neredeyse azar işittiği oldu. Tamam kimsenin kötü niyeti olmadığını biliyoruz, hissediyoruz ama bu bir oyun kendimize hakim olmalıyız, burada kimse maaşlı futbolcu değil, kimse bu kulübün teknik direktörü veya sahibi değil. kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok. Çok mu uyarmak istedin sakince söylersin, baktın olmuyor düzgün bir şekilde yollarını ayırırsın. Ha bunları söylüyorum da çok mu abartılı çocuk azarlar gibi durumlar mı yaşandı, hayır ama kimse de çocuk değil zaten burada, ayrıca ne chatten ne kulaklıktan kimsenin niyeti tam anlaşılmıyor, istersen dünyanın en iyi niyetli kişisi ol, o yüzden daha da dikkatli olmak gerekir. Benzer durumdan özgür de yanlış anlaşılmıştı hatırlarsan chatten söyledikleri yüzünden. Yine söylüyorum kimsenin iyi niyetinden şüphem olmadı ama bazı yanlışlar vardır çok umursamazsın, bazı yanlışlar vardır kafana takıldı mı ve hemen çözülmezse üst üste gelmeye de başladı mı artık birikir birikir ve bir gün patlar. ki küçük sinek bile mide bulandırır. Bu yüzden de yarı yolda bırakmış olmazsın. O saydığın ufak sorunların herhangi biri yüzünden o gün ayrılsaydı birisi yarı yolda bırakmış olurdu ama öyle olmadı. Asıl sorun oluşmuş kemik kadroyu koruyamamaktı, sanki ihtiyaç varmış gibi as adamların mevkilerine transfer yapmaktı, transfer edilen arkadaşların ardından çok eleştiriler yaptım ama o eleştiriler onlara değildi aslında, eğer okuyorlarsa onlardan da özür dilerim. Onlar hakkında yaptığım eleştirilerin asıl hedefi transferin kendisi idi. Takıma kaptan transfer edildi ya böyle birşey nerede görülmüş, any çok iyi oynuyormuş, taktik kısayolarını iyi yapıyormuş diye. dünyada ilk heralde bizde oldu kaptan transferi. Tekrar söylüyorum kimseye saygısızlık etmek istemem kimseyle problemim yok takımda olan, takıma gelen ve giden herkesle iyi kötü bir arkadaşlığımız oldu. Derdim onlarla değil, yapılan yönetimsel hatalarla ilgili. Bu takımda birisi CDM oynayacaksa kemik kadroda o kişi Sercan olmalıydı, birisi CM oynayacaksa o kişi Berkay olmalıydı benden daha iyi oynadığı çok maç oldu. Onlar dururken bu mevkilere transfer yapılmamalıydı. Alınacaksa birileri Özgür'ün geldiği gün gibi bek oynamalıydı. Saba'nın geldiği gün gibi kaleci oynamalıydı. O as adamların yerine gelenler olunca asıl ayıp onlara yapıldı, tepki olarak eski mevkilerine de değil bek olarak falan oynadılar, hatırlayın. Ama bunlar görmezden gelindi, kırıldıkları düşünülmedi bile. Ayrıca o efsane oynadığımız gün gördük işte 6 kişi fazlasıyla yeterli bir oyun oynamak için ki kaleci de olursa üstüne kaymağı olur 6+1 kişi gayet yeterli. illa ki bek olmalı illa ki defans 4 kişi olmalı 11 kişi sahaya çıkmalıyız diye bir şart olmamalıydı. ne kadar kalabalık olursan o kadar kontrol zorlaşır, anlaşmak güçleşir, 11 kişinin birbirini çok iyi tanıyarak oynamasını beklemek heralde 1 yıldan fazla sürerdi. Öyle 2 maç pas yapılmadı diye ayrılmadık yani, passız oynadığımız ne ilk maçtı ne de son maç. O kemik kadro korunmadı, tekrar tekrar şunlar yapılmalı, pas yapılmalı, orta açılmalı vs vs gibi konuşmalara, tartışmalara bile gerek olmadığı kesindi. Ama sorun o değildi, çünkü herkes biribirini tanıyor kimin ne yapıp ne yapamıyacağını biliyordu herkes, oyunla ilgili bir sıkıntı yokmuş görüldü o 2. gün özellikle. Ama kemik kadro korunmadı 1 aydır da yara almaya devam ediyordu, o kemik kadro artık tek bir vucut olmalıydı takım için alınan her karar birlikte alınmalıydı yapılacak transferden gönderilcek kişiye, alınancak kararlara, koyulacak kurallara kadar her karar birlikte alınmalıydı. Tamam hep soruldu fikrimiz, çoğu dikkate de alındı ama o kadar, fikir sormak değil, kararları birlikte almak mühim olan. Madem öyle bir birlik beraberlik anlayışı yok sadece sahada takımız, o zaman bireysel olarak alınan kararlara, ayrılmak isteyene de saygı gösterilmeli, hata ettin, ayıp ettin denmemeli.

Tekrar söylüyorum eğer birilerine karşı ayıp ettiysem veya ediyorsam, birilerini kırdıysam özür dilerim. kimsenin hakkını yemek yada kimsenin arkamdan kötü düşünmesini istemem, gelen, giden halen takımda olan herkesi seviyorum, kimseye dargın da değlim, bir gün tekrar oyun oynamak isterim, hepinize selamlar, yolunuz açık olsun...

+ha şunu da söyleyim bu ayrılma kararı hep birlikte aldığımız bir karar değil, ben kimseye pm atmadan direk sayfaya yazdım kararımı. Hatta sonra özgürün mesajını gördüm. hep beraber ayrılalım diye düşündüğümüzü sandıysanız yanılmışsınız. bunu da eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 3 Mart 2012; 10:56:56 >

• Alper abi inanmayacaksin ama mesaji yeni gordum ve az once okudum sana da hak vermemek elde degil..olayi iki taraftan da dinledim ve sanirim sen haklisin.Ardayla bu klubu goturebildigim kadar goturucem.insallah bir gun yine ayni takimda oynariz ve ozgurun signature sutlarini izleriz
  • Herkes kendine göre haklı Alper abi sen de haklısın hatta senin dediklerini bazı zamanlar çok söyledim Arda'ya ama artık iş işten geçti biz de sürdürebileceğimiz kadar sürdürürüz bu kulübü gerçi fazla uzun sürüceğe benzemiyo ama
  • Vay arakdaş olay bana patladı iyimi.Diyecek birşey bulamıyorum.Hangi takımda 6-7 kişi oynuyor bir bakın isterseniz.Hangi takımda bir klubun sahibi benim kadar herşeye eyvallah çekiyor bir bakın isterseniz.Kimseye birşey sormadan işini yapıyor.Onu çıkart,bunu çıkart dediniz çıkarttım.Mevkisi varsa niye adam arıyrsunuz dersiniz belki ama klup ilk kurulduğunda st oynamama rağmen st aradım benden iyisi varsa benim yerime geçer gerekirse rb oynarım diye.Klubun kalecisi olmadı elimden geldiğince kaleye geçtim.Kimse alınmasın gücenmesin her takımda defansta adam yoksa bile 10-11 kişi olmalı gelmeyen oluyor o oluyor bu oluyor.Herkesin alternatifi olmalı.Belkide yapılan hatalar etkendir ama onu çıkartalım bunu çıkartalım kemik kadro kalalım biz burdayız arda birbirimize yeteriz dedikten sonrada çıkmak biraz garip.Hata yaptığımı düşünebilirsiniz çok adam almakla ama hiçbir klubun başkanı bu kadar ilgili değil.Hata yaptığımıda düşündüyseniz niye uyarmadınız?Bin kere dedim beceremiyorsam yerime daha iyi başkanlık edicek varsa buyrun ona devredeyim dedim.Kusura bakmayında bir amacımız varsa klubu zengin tutmalıyız,alternatifler olmalı.Şimdi burada söylemek istemiyorum ama ne derseniz eyvallah çektim,herkesin düşüncesine önem verdim.4-1-2-1-2 oynayalım dedim yok aralar boş kalıyor yok şu yok bu,gıkımı bile çıkarmadım.Madem uymayan arkadaşları çıkarttık şimdiye kadar bu taktikte oynayamayanlarıda çıkaraydık ya sonuçta klubun kurucusu benim enim karar vermem gerekmiyormu?Taktikleri hep siz belirlediniz,ne zaman laf ettim?Benden habersiz takımın formaları değiştirildi,belki küçük birşey ama sorulmalıydı.Alper abininde dediği gibi kimseye maaş verdiğim yok sadece bir oyun ozaman herkeste yerini bilicek arkadaş.Ben şu taktikte oynayalım bence şu buraya geçsin şu kötü çıkaralım dediniz herşeye eyv ettim.Bazı şeylerede ben karar vereyim isterseniz?LAfta başkanmıyım yoksa gerçekten başkanmıym?Tamam yaşça büyük abilerimiz vardı kimseye saygısızlık etmedim ancak bu klubüde toparlayan benim hiçbir zamanda saygı görmedim kimseden(bir kaç kişi hariç).Onun mevkisi dolu bunun mevkisi dolu.Adam gelmeyince ne oluyor?Hanginiz benim kadar uğraştı allah var yukarda soruyırum adam bulmaktır vs.Bütün boş vakitlerimi bu klube harcadım.Yeri geldi dışarı çıkmadım akşam klup var diye.Belkide ben çok ciddiye aldım bu takımı,kusuruma bakmayın artık.

Konuşsam neler yazarımda kalp kırmak istemedim.Sizlere ne kadar güvendiğimi özgür bilir.Zamanında o sürekli turnuvalarda,öbürü sürekli ultimate oynuyor falan filan.Takım başkanı çıkartmış klubuzde biz alper abi bunu sende biliyorsun.Bana gelipte kaptan aldın takıma deme lütfen.Esas kemik kadroyu bozan benmiyim?İyi bir düşünün bence.Ben sadece takımın iyiliği için yaptım herşeyi ama demekki yanlış yapmışım herkes bana giydirdiğine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 3 Mart 2012; 13:35:52 >

• Arda'nın da haklı olduğu konular var tabi ama bence böyle çıkıp gitmeniz yanlıştı. Özgür giderayak Uğur'u menejer yapmış sanırım. Uğur zaten menajer olmayı hak ediyo ama bu menajer olayı geri alınmayan bişey yani Arda'dan habersiz yapman da yanlıştı onu Özgür neyse herkesin yolu açık olsun. Biz gittiği yere kadar götürürüz kulübü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

Arda'nın da haklı olduğu konular var tabi ama bence böyle çıkıp gitmeniz yanlıştı. Özgür giderayak Uğur'u menejer yapmış sanırım. Uğur zaten menajer olmayı hak ediyo ama bu menajer olayı geri alınmayan bişey yani Arda'dan habersiz yapman da yanlıştı onu Özgür neyse herkesin yolu açık olsun. Biz gittiği yere kadar götürürüz kulübü.

Uğuru menejar yapmak aklımdaydı zaten.O konuda bir sıkıntım yok özgür yapmasa ben yapıcaktım yani.Uğurun alınacağı birşey yok.Burdaki olay özgürün kimseye sormadan bu işi yapması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

Arda'nın da haklı olduğu konular var tabi ama bence böyle çıkıp gitmeniz yanlıştı. Özgür giderayak Uğur'u menejer yapmış sanırım. Uğur zaten menajer olmayı hak ediyo ama bu menajer olayı geri alınmayan bişey yani Arda'dan habersiz yapman da yanlıştı onu Özgür neyse herkesin yolu açık olsun. Biz gittiği yere kadar götürürüz kulübü.

Uğuru menejar yapmak aklımdaydı zaten.O konuda bir sıkıntım yok özgür yapmasa ben yapıcaktım yani.Uğurun alınacağı birşey yok.Burdaki olay özgürün kimseye sormadan bu işi yapması.

Sorun olmayacağını düşündüğümden yaptım. Beni ve Uğur'u kaptan yapmama sebebin kulaklık olduğunu söylemiştin. Beni kaptan yapınca Uğur'un da kaptan olmasının bi sorun teşkil etmeyeceğini düşündüğümden yaptım. Ki Uğur'un takımla benden fazla ilgili olabileceğini de düşündüm.Haddimi aştıysam kusuruma bakmayın.

Neyse, diğer mevzulara gelince. Alper abi'nin takımdan çıkmasından haberim yoktu. Hatta öğle saatinde Arda'nın telefonuyla yataktan kalktım. Dün gece ne oldu? sorusuyla uyandım. Aklımın ucundan dahi geçmedi, takımdan birinin çıkma ihtimali. Alper abi çıktı diyince pc'yi açtım ve sizin kadar şaşırdım. Beklediğim bir şeydi, ama hemen olmasından şaşırdım. Bu takımda durma sebebim 22.00 ile bitene kadar olan o zaman dilimi içerisinde hakikaten muhabbet dolu, keyifli oyun oynamaktı. Olduğum süre içinde de o anları yaşadım. Çok iyi dostlar edindim. Keyifli zamanlar geçirdim. 22.00'de girip toplanılmasını beklemem en ince detay. Bunu sorun etmedim. Yarı ekranda tv açtım vakit öldürdüm. Evet rahatsız etti ama çıkacak kadar değildi. O beklediğim süre içerisinde hayatım adına çok şey yapabilirdim. Örneğim özel okuldayım ve burs kovalıyorum. Fifa yüzünden not ortalamam düştü sıkıntı etmedim. Alper abi'nin deyindiği detaylar önemli. Takımın iskelet kadrosu var ve o iskelet kadroyla (zaman zaman eklenen oyuncularla -ama kimsenin mevkisine dokunmadan) keyif aldım. Arda'nın fevri çıkışlarına an geldi kulak vermedim, insancıl uyarı ve tavsiyelere dikkat ettim. Boş kale konusunda Uğur'un tık tık basma konusu mesela... Berkay an geldi yanlış anladı beni. Kırdıysam her platformda özür diledim, yine dilerim. Çünkü saygı, sevgi çerçevesine bi oyun için taşmak saçma geliyor. Ama öyle kişiler geldi ki takıma, saygısızın önde gideni, kendini ilk günlerde ST'ye atıp burnuna toz kondurmayanı... Takımın iskeleti de belli, oyun düzeni de, oynama için çabası da. O 6 kişiyle oynamak benim için keyifti ve her yolun sonuna kadar vardım. GK'ye bir kişi gelir, CB'ye Sercan, Berkay kalitesinde bir kişi gelir. Ama adam varken CM'ye ST'ye insan bulmak takımda 4-5 ay kalan ve CB'den daha iyi yerleri hakeden insanlara saygısızlık. Berkay'ın bu konuda şikayeti yok çok şükür de takımda heryer doluyken CB yerine RB'ye geçmesi onunda sıkıldığını gösterir CB mevkiinden. Sıkılmada bile CM'yi CB'den daha çok hakettiğini ben buradan defalarca gördüm. Aynı sorun CDM de ilah olan Sercan için de geçerli... Neyse... Takımdan çıkmakta birçok sebep sayabilirim. Hiçbiri sizi tatmin etmeyebilir. Ama bir an vardır ki sınıra gelirsin ve patlarsın. O anı yaşadım ve çıktım. Çıkmamın Alper abiyle ilgisi yoktu ama o kemik kadronun bozulmaya başladığını görünce gitmem gerektiğini anladım. Yaptığım ve verdiğim az biraz emek varsa hepsi helal olsun hatalarım varsa da affola... Kırdıklarım varsa sonsuz özürlerimi de diliyorum. Dilerim birgün sizlerle yine aynı takımda omuz omuza savaşırız. kaçırdığım gollere güleriz, Uğur'un gollerine helal deriz, Arda ile Berkay ın muhabbetine kulak veririz...

Saygılar.

• Arda sana söylediklerinde kesinlikle haksızsın diyemem takımdaki herkesi mutlu edemezsin, evet imkansız birşey; evet de... Sorun zaten her isteğimizi yerine getirmeye çalışmakta değil. Takımda oluşan o sürekli söylediğimiz kemik kadro var ya, ne yapılacaksa onlarla beraber karar alarak yapılmamasıydı. Herkesin tek tek fikrini almaya, herkesin eleştirisini dinlemeye, herkesin isteklerini yerine getirmeye çaba göstermeye gerek de kalmazdı böylece. Ama sen hala "kulübün başkanı olarak diye" başlıyorsan cümlene, demek ki o tekrar tekrar söylediğimiz hep birlikte hareket eden kemik kadro, kemik karar mekanizması oluşmamış demektir. Hala sen kulüp için çaba gösteren başkansın, hala kendin sorun çözmeye çalışıyorsun, biz ise sadece senin bir araya getirdiğin oyuncularız, eskiye dayanan takım arkadaşlığından ötürü sadece fikrimizi alıyorsun. Bu sorunu nasıl çözeriz hep beraber oturalım, kadroya karar verelim, taktiğe karar verelim, kaç kişi daha alalım takıma, beğenmediğimizi napalım, gönderelim mi, kalsın mı diye sormuyorsun. Çünkü kulübün sahibi sensin, başkan sensin tüm iyi niyetinle çaba sarfediyorsun ama biz de takımdaki sadece birer oyuncu isek ne kadar iyi niyetli olsan da senin yönetiminden ben memnun değilim derim. O yüzden de bireysel kararımı açıklarım ve ayrılırım kulüpten. Derdimi daha açık anlatabildim umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

Arda sana söylediklerinde kesinlikle haksızsın diyemem takımdaki herkesi mutlu edemezsin, evet imkansız birşey; evet de... Sorun zaten her isteğimizi yerine getirmeye çalışmakta değil. Takımda oluşan o sürekli söylediğimiz kemik kadro var ya, ne yapılacaksa onlarla beraber karar alarak yapılmamasıydı. Herkesin tek tek fikrini almaya, herkesin eleştirisini dinlemeye, herkesin isteklerini yerine getirmeye çaba göstermeye gerek de kalmazdı böylece. Ama sen hala "kulübün başkanı olarak diye" başlıyorsan cümlene, demek ki o tekrar tekrar söylediğimiz hep birlikte hareket eden kemik kadro, kemik karar mekanizması oluşmamış demektir. Hala sen kulüp için çaba gösteren başkansın, hala kendin sorun çözmeye çalışıyorsun, biz ise sadece senin bir araya getirdiğin oyuncularız, eskiye dayanan takım arkadaşlığından ötürü sadece fikrimizi alıyorsun. Bu sorunu nasıl çözeriz hep beraber oturalım, kadroya karar verelim, taktiğe karar verelim, kaç kişi daha alalım takıma, beğenmediğimizi napalım, gönderelim mi, kalsın mı diye sormuyorsun. Çünkü kulübün sahibi sensin, başkan sensin tüm iyi niyetinle çaba sarfediyorsun ama biz de takımdaki sadece birer oyuncu isek ne kadar iyi niyetli olsan da senin yönetiminden ben memnun değilim derim. O yüzden de bireysel kararımı açıklarım ve ayrılırım kulüpten. Derdimi daha açık anlatabildim umarım...

Madem dosttuz bin kere dedim memnun olmayan varsa ben çekilirim yerime başkası gelir o yönetir dedim.İtiraz eden olmadı özelliklede sen Alper abi iyisin,ben mennunum dedin.Madem arkadaşlıklar arasında kırılma gücenme olmaz söyleseydiniz sizi kim tuttu?Ben alsa mevki egosu olan biri değilim aksine son 2 aydır aşırı yoruldum bu işten keşke biri çıkıp arda çekil ben olurum başkan deseydi.

• gençler kolay gelsin. geriye dönük mesajları okudum. takım baya bir kabuk değiştirmiş. ayrılanlar, gelenler omuş. her pro takımda olduğu gibi sirkülasyon had safhada olmuş takımda. aslında oyunun pro modu diğer modlara göre daha zor. bir takım oluşturuyorsunuz. oyuncu kadrosunun bir senkron yakalaması ve bunu devam ettirmesi kolay olmuyor. an geliyor toplanma saatleri problem oluyor, an geliyor taktik, pas düzeni, mevki vs... kısaca hakkaten zor bir mod.

ben fifa12de pro modu denedim. bundan önceki takıma (phoenix fc) deathlak davet etmişti. forumdan tanıdıgım (online turnuvalardan) hakan,ugur falan olacaktı. arda ve cemi takımdan tanıdım. ve daha sonrasında tanıdıgım herkesi kardes gibi sevdim. devamında phoenix dağıldı ve turk power ile yola devam edildi. ilk başlarda cok eğlenceliydi pro modu. herkes fedakarlık yapmıştır bu takımda. kimi vaktinde gelmiştir, kimi istediği mevki olmasada oynamak uğruna başka mevkide oynamıştır. misal ben şu anda hiç kullanmadıgım halde takım için headset almıştım. şimdi kenarda duruyor.

takım başkanı arda saat konusunda cok hassastı ve bunun için cok caba sarfediyordu. ama takımın oyuncuları reel hayatları geregi bir türlü belirlenen saatlerde online olamıyordu. bir çok kez belirtmeme ragmen forumda saat konusunu dile getirilmesi üzerine arda ile karşılıklı konusarak takımdan ayrıldım. aslında cokta istemiyordum ayrılmayı ama öyle gerekti. hakanın düzenlediği turnuvalarda oynuyordum. bazen online iken takıma girmeyip maç yapıyordum. cünkü vaktim kısıtlıydı. yani saat 8de ps3 acıp 11de halen turnuva maçı yapmıyordum. saat 11 gibi ancak ps3 açıp turnuva maçlarını eritmeye çalışıyordum. ama bir seçim yapmam gerektiğini hissettim. ya online iken hep pro oynayacaktım yada daha özgür olarak herhangi modda oynayacaktım. nitekim 2. secenek oldu. kimseyi kırmamaya özen gösterdim. umarım kimsede bana kırılmamıştır.

herkes herzaman arkadasımdır. gün gelir tekrar bir araya gelirsek seve seve oynarız. kendinize iyi bakın. iyi forumlar.

• Gelin la yeni bir klup acalim,herkese menajerlik verelim.ortak bir grup adresi acalim ve her aksam maca baslamadan once oradan sohbet edelim.fikir alisverisi yapalim."baskan" kavrami olmasin klupte.zaten iyi takimiz,sifirdan baslayinca 5000lik takimlari yenip 60+ puan aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arda sana söylediklerinde kesinlikle haksızsın diyemem takımdaki herkesi mutlu edemezsin, evet imkansız birşey; evet de... Sorun zaten her isteğimizi yerine getirmeye çalışmakta değil. Takımda oluşan o sürekli söylediğimiz kemik kadro var ya, ne yapılacaksa onlarla beraber karar alarak yapılmamasıydı. Herkesin tek tek fikrini almaya, herkesin eleştirisini dinlemeye, herkesin isteklerini yerine getirmeye çaba göstermeye gerek de kalmazdı böylece. Ama sen hala "kulübün başkanı olarak diye" başlıyorsan cümlene, demek ki o tekrar tekrar söylediğimiz hep birlikte hareket eden kemik kadro, kemik karar mekanizması oluşmamış demektir. Hala sen kulüp için çaba gösteren başkansın, hala kendin sorun çözmeye çalışıyorsun, biz ise sadece senin bir araya getirdiğin oyuncularız, eskiye dayanan takım arkadaşlığından ötürü sadece fikrimizi alıyorsun. Bu sorunu nasıl çözeriz hep beraber oturalım, kadroya karar verelim, taktiğe karar verelim, kaç kişi daha alalım takıma, beğenmediğimizi napalım, gönderelim mi, kalsın mı diye sormuyorsun. Çünkü kulübün sahibi sensin, başkan sensin tüm iyi niyetinle çaba sarfediyorsun ama biz de takımdaki sadece birer oyuncu isek ne kadar iyi niyetli olsan da senin yönetiminden ben memnun değilim derim. O yüzden de bireysel kararımı açıklarım ve ayrılırım kulüpten. Derdimi daha açık anlatabildim umarım...

Madem dosttuz bin kere dedim memnun olmayan varsa ben çekilirim yerime başkası gelir o yönetir dedim.İtiraz eden olmadı özelliklede sen Alper abi iyisin,ben mennunum dedin.Madem arkadaşlıklar arasında kırılma gücenme olmaz söyleseydiniz sizi kim tuttu?Ben alsa mevki egosu olan biri değilim aksine son 2 aydır aşırı yoruldum bu işten keşke biri çıkıp arda çekil ben olurum başkan deseydi.

Arda mesajına cevap verdim kardeşim PM ile. iyi niyetinden hiç şüphem olmadı zaten eğer gerçekten yanlış yaptığımı hata ettiğimi düşünüyorsan çok özür dilerim senden. açıklamamı pm'de daha ayrıntılı yazdım.

• quote:

Gelin la yeni bir klup acalim,herkese menajerlik verelim.ortak bir grup adresi acalim ve her aksam maca baslamadan once oradan sohbet edelim.fikir alisverisi yapalim."baskan" kavrami olmasin klupte.zaten iyi takimiz,sifirdan baslayinca 5000lik takimlari yenip 60+ puan aliriz

Ben başladığım işi yarıda bırakmam uğur.Ayrıca baksana herkesin kafasına bişi varmış ama söylenmemiş bana sonrada kafasına uymadı diye çıkmışlar takımdan.Sanki medyumumda kafa okuyacağım.Herşeyi geçtim takımda herkes başka bişi ister ama bir kişi karar verir.Başkanlık bu zaten.Kimisi Sercanı cdm görmüş,kimisi öbürünü şuraya yakıştırmış.Herkesin istediği şeyi yapamazsın.Bana kalırsada berkay ve sercan cbde süper bir ikiliydi.Berkaya bin kere söyledim bunu bozmak istemem diye.ODa takımın iyiliği için tamamdır dedi.Allah aşkına beni bencil gören biri varsa allahtan korksun özgürü takıma aldığımda sırf takıma adapte olsun diye rb geçtim,st oynayan daha iyi biri oldumu çekildim yerimi verdim.Bana kimse mevki konusunda burnundan kıl aldırmıyorsun diyemez.İsteyen kişi gelir takıma,saygı çerçevesinde olduktan sonra kim olduğu farketmez.Herkesi başkan yaparsan o iş yürümüz uğur.Her kafadan bir ses çıkar.

• quote:

quote:

Gelin la yeni bir klup acalim,herkese menajerlik verelim.ortak bir grup adresi acalim ve her aksam maca baslamadan once oradan sohbet edelim.fikir alisverisi yapalim."baskan" kavrami olmasin klupte.zaten iyi takimiz,sifirdan baslayinca 5000lik takimlari yenip 60+ puan aliriz

Ben başladığım işi yarıda bırakmam uğur.Ayrıca baksana herkesin kafasına bişi varmış ama söylenmemiş bana sonrada kafasına uymadı diye çıkmışlar takımdan.Sanki medyumumda kafa okuyacağım.Herşeyi geçtim takımda herkes başka bişi ister ama bir kişi karar verir.Başkanlık bu zaten.Kimisi Sercanı cdm görmüş,kimisi öbürünü şuraya yakıştırmış.Herkesin istediği şeyi yapamazsın.Bana kalırsada berkay ve sercan cbde süper bir ikiliydi.Berkaya bin kere söyledim bunu bozmak istemem diye.ODa takımın iyiliği için tamamdır dedi.Allah aşkına beni bencil gören biri varsa allahtan korksun özgürü takıma aldığımda sırf takıma adapte olsun diye rb geçtim,st oynayan daha iyi biri oldumu çekildim yerimi verdim.Bana kimse mevki konusunda burnundan kıl aldırmıyorsun diyemez.İsteyen kişi gelir takıma,saygı çerçevesinde olduktan sonra kim olduğu farketmez.Herkesi başkan yaparsan o iş yürümüz uğur.Her kafadan bir ses çıkar.

uğurun mesajı ve ardanın cevabından sonra daha fazla tartışmayı uzatmanın manası yok demektir. Ben uğur ile aynı mantaliteye sahibim, sen başka bir felsefeye sahipsin ardacım. problem bu zaten. takımdan ayrılma sebebim tam da bu. her kafadan ses çıkmaz herkes fikrini söyler ortak bir karar alınır, kafa okumana da gerek kalmaz. tek bir kişi başkan olursa, tek kişi nihai kararı verirse asıl orada işler yürümez, o yüzden biz maaşlı futbolcular değiliz tek başkana bağlı kalalım örneğini verdim. Neyse daha uzatmanın alemi yok yönetim felsefemiz uyuşmuyor, ee yönetimin kararları da uyuşmuyorsa ayrılıktan başka çare yok. demektir, görüşmek üzere...

• quote:

quote:

quote:

uğurun mesajı ve ardanın cevabından sonra daha fazla tartışmayı uzatmanın manası yok demektir. Ben uğur ile aynı mantaliteye sahibim, sen başka bir felsefeye sahipsin ardacım. problem bu zaten. takımdan ayrılma sebebim tam da bu. her kafadan ses çıkmaz herkes fikrini söyler ortak bir karar alınır, kafa okumana da gerek kalmaz. tek bir kişi başkan olursa, tek kişi nihai kararı verirse asıl orada işler yürümez, o yüzden biz maaşlı futbolcular değiliz tek başkana bağlı kalalım örneğini verdim. Neyse daha uzatmanın alemi yok yönetim felsefemiz uyuşmuyor, ee yönetimin kararları da uyuşmuyorsa ayrılıktan başka çare yok. demektir, görüşmek üzere...

Pm attım sana alper abi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pm attım sana alper abi

Cevap verdim pm'ye

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.