Şimdi Ara

[PS3] FIFA 11 CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an 1 saat uyuyacam.saat 9 gibi yeniden açacam psni.
  • su an psndeyim..
    Edit:yemege geciyorum,gelirsen bi 10 dakika bekle gelirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 22 Haziran 2011; 21:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur
    su an psndeyim..
    Edit:yemege geciyorum,gelirsen bi 10 dakika bekle gelirim..

geliyorum şimdi

edıt

ulan bu kadar da olmaz, bızde mısafır var da herkes toplanmıs dızı ızlıyor kaldıramam suan onbırde bıtıcek sanırım dızı. Sen o zaman kadar uygunsan yapalım off ya....

Beyler kımseyı bekletmek ıstemıyorum on bırden sonra macı yapsak olmaz mı eger turnuva ısleyısını bozucaksak hukmen verın artık napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 22 Haziran 2011; 21:53:02 >
  • Mesaja cevap verdim de..Muhtesem yuzyil olsa gerek
    Dizi biter bitmez psnde miyiz o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur
    Mesaja cevap verdim de..Muhtesem yuzyil olsa gerek
    Dizi biter bitmez psnde miyiz o zaman ?

evet muhtesem yuzyıl hocam. Uygunsan dızı bıter bıtmez psnye gırıcem cok cok ozur dılıyorum herkesten
  • Uygun uygun,sabaha kadar psndeyim zaten..
    Ben de hepinizden ozur dilerim beyler.turnuva aksadi bizim yuzumuzden,afedersiniz..
  • Verilen ek sürede bitmiştir. Çeyrek finalister ilk sayfada güncellenmiştir.

Dortmund - Benfica , belirli bir saatte anlaşamadıkları için maçları 0-0 olarak belirlenmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

arkadaş Psndeydi Ama Mesaj Attım Falan Cevap Vermedi Bekledim Bir Süre Sonra ben Çıkıyorum Pm Atarsan Gelirim Dedim Bekliyorum.

Lyon - Villareal maçında Villareal sahibi foruma ve rakibine bilgi ve geri dönüş yapmadığı için her iki maçta 3-0 yenik sayılmıştır
  • Tabloda gördüğünüz gibi , Çeyrek final maçlarından sonra , yarı final eşleşmeleri ve final eşleşmesi hazır durumdadır.

Çeyrek final maçları biter bitmez .yarı final maçlarına geçebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

Tabloda gördüğünüz gibi , Çeyrek final maçlarından sonra , yarı final eşleşmeleri ve final eşleşmesi hazır durumdadır.

Çeyrek final maçlarına başlayabilirmiyiz Dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

Tabloda gördüğünüz gibi , Çeyrek final maçlarından sonra , yarı final eşleşmeleri ve final eşleşmesi hazır durumdadır.

Çeyrek final maçlarına başlayabilirmiyiz Dostum

Evet

• Valencia Lyon maçı için psndeyim
  • ozur dılıyorum herkesten. Gruptan cıkan arkadaslara basarılar
  • Ve Lyon Yarı Finalde...

Lyon 2-2 Valencia
    Lyon 1-1 Valencia
    Lyon 3-0 Valencia

Lyon Topa Sahip Olma Amacındaki Oyunuyla Rakibini Mağlup Ederek yarı Finale Çıktı.Arkadaşa Teşekkür Ediyorum Güzel Maçlar Oldu.Birde Teşekkür Etmek İstediğim 2 İsim Var.

[PS3] FIFA 11 CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE -
    Attığı Kritik gollerle Turu geçmemizin En Büyük Yardımcısıydı.
     [PS3] FIFA 11 CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE -
    İlk Maçta Pek Etkisi Gözlenmeyen İkinci Maçta Kaptırdığı Topda Gole Sebebiyet Verdi.Ama Kornerden Attığı Gol İle Kendini Affettirdi.Son Maçtada yaptığı Kritik Müdahalelerle Rakibin Forvetlerini Kilitledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JABS_20 -- 22 Haziran 2011; 23:47:20 >

• Lyon valencia maçı . ilk iki maçı yazabilir misiniz ? ev sahibi ve deplasman olarak . üçüncü maçı yapmıyoruz ki . Kurallarda belirtilmişti. Bu nedenle 3. maçınız geçersiz .
  • Marsilya : 1 - Roma : 1

Roma : 0 - Marsilya : 5

Böylelikle kupanın en vasat forvetlerine sahip olan marsilya adını yarı finale yazdırıyor teşekkürler maçlar için roma
  • Yapma abi ya neresi vasat :d masallah sulak tarlada büyümüş hepsi yikilmiyorlar :)

Guzel ve cekismeliydi aslında maclar ama bi yerden sonra koptu :) tebrik ediyorum ylonenni
  • forvetlerden biri 77 diğeri 75 ikiside takoz

Allahtan biraz defans iyi ordan kurtarıyorum yoksa cidden vasat takım marsilya hiçbişeyi yok...

Cidden çekişmeli oldu maçlar özelliklede ilk maç 1-1 iken 2 tane gol kaçırdın %100'lük atsan 2. maç benim için daha zor geçebilirdi bende seni tebrik ediyorum

Yalnız bugün oynadığım maçlarda akıcılık çok yavaştı oynanış resmen vasattı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 23 Haziran 2011; 0:26:34 >
  • quote:

Lyon valencia maçı . ilk iki maçı yazabilir misiniz ? ev sahibi ve deplasman olarak . üçüncü maçı yapmıyoruz ki . Kurallarda belirtilmişti. Bu nedenle 3. maçınız geçersiz .

Bilmiyorumki Biz Öyle Ev Sahibi Deplasman yapmadık.Berabere Bitince Ne Olacak Diye Sordum Ben O da 1 Maç Daha yapalım Dedi Yazdım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

quote:

Lyon valencia maçı . ilk iki maçı yazabilir misiniz ? ev sahibi ve deplasman olarak . üçüncü maçı yapmıyoruz ki . Kurallarda belirtilmişti. Bu nedenle 3. maçınız geçersiz .

Bilmiyorumki Biz Öyle Ev Sahibi Deplasman yapmadık.Berabere Bitince Ne Olacak Diye Sordum Ben O da 1 Maç Daha yapalım Dedi Yazdım bende.

Kurallarda "Turnuva Formatı : Şampiyonlar Ligi formatı aynısı olacaktır." diye yazıyor . İkinizinde gözden kaç kaçmış olmalı . Süleyman kardeşim , aslında uzun yıllardır bizimle turnuvalarda o nasıl kaçırmış anlamadım .

• şimdi ne yapacaz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.