Şimdi Ara

[PS3] FIFA 11 CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce hanginiz davet attınız maçta hatırlamıyomusunuz
  • juventus 2-3 dortmund
    dortmund 0-3 juventus

güzel ve çekişmeli maçlardı.

lyon-valencia dan hangisi çıktı yarı finale şimdi.rakibim olacakta :) bence 2 arkadasımızda 3.maçı kabul edip yaptıysa böyle kalsın yok illede ''okulun kuralları'' diyecekseniz kararı bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan123451978 -- 23 Haziran 2011; 1:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

önce hanginiz davet attınız maçta hatırlamıyomusunuz

ilk daveti arkadaş attı ama biz direk 2.maça geçtik zaten.Hakan yine Senle eşleşmişim Galiba
  • bu arada tabloya baktımda :)

çeyrek final eşleşmelerinde D1-C2 ve B1-C2 yaılmış :)
    ben D1 olarak A2 ile yani dortmundla yaptım.herhalde doğrudur değilmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan123451978 -- 23 Haziran 2011; 1:39:24 >
  • sen zaten juventus değilmisin nasıl juventusla yapıosun

edit : neyse düzeltmişsin

zaten tabloda yazıo rakibin B.dortmund die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 23 Haziran 2011; 1:41:00 >
  • ok dortmunda yarı final eşleşmelerinde öyle yazılmış ama herhalde orayı yanlış yazmıştır.şuan rakibim lyon yani.yolumuz yine kesişmiş ryderle.hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

ok dortmunda yarı final eşleşmelerinde öyle yazılmış ama herhalde orayı yanlış yazmıştır.şuan rakibim lyon yani.yolumuz yine kesişmiş ryderle.hadi hayırlısı.

lyon Eski Lyon değil Hakan
  • Juventus 2-3 dortmund
    Dortmund 0-3 juventus..
    Dortmund ile bu kadar dayanabildik,oyun tarzima uygun bir tane bile adam yok temiz maclar oldu tum turnuva boyunca,tesekkur ederim herkese.basarilar diliyorum,baska turnuvalarda beraber olmak dilegiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

quote:

Lyon valencia maçı . ilk iki maçı yazabilir misiniz ? ev sahibi ve deplasman olarak . üçüncü maçı yapmıyoruz ki . Kurallarda belirtilmişti. Bu nedenle 3. maçınız geçersiz .

Bilmiyorumki Biz Öyle Ev Sahibi Deplasman yapmadık.Berabere Bitince Ne Olacak Diye Sordum Ben O da 1 Maç Daha yapalım Dedi Yazdım bende.

Kurallarda "Turnuva Formatı : Şampiyonlar Ligi formatı aynısı olacaktır." diye yazıyor . İkinizinde gözden kaç kaçmış olmalı . Süleyman kardeşim , aslında uzun yıllardır bizimle turnuvalarda o nasıl kaçırmış anlamadım .

Hocam 2 maç berabere bitince kimin elendiğine karar veremedik. İç saha Dış saha olayı yapmadığımız için bizden kaynaklanan bi problem Özür dileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

quote:

quote:

Lyon valencia maçı . ilk iki maçı yazabilir misiniz ? ev sahibi ve deplasman olarak . üçüncü maçı yapmıyoruz ki . Kurallarda belirtilmişti. Bu nedenle 3. maçınız geçersiz .

Bilmiyorumki Biz Öyle Ev Sahibi Deplasman yapmadık.Berabere Bitince Ne Olacak Diye Sordum Ben O da 1 Maç Daha yapalım Dedi Yazdım bende.

Kurallarda "Turnuva Formatı : Şampiyonlar Ligi formatı aynısı olacaktır." diye yazıyor . İkinizinde gözden kaç kaçmış olmalı . Süleyman kardeşim , aslında uzun yıllardır bizimle turnuvalarda o nasıl kaçırmış anlamadım .

Hocam 2 maç berabere bitince kimin elendiğine karar veremedik. İç saha Dış saha olayı yapmadığımız için bizden kaynaklanan bi problem Özür dileriz

Dostum , en baştan da yapabilirsiniz . 3-0 olan skoru ikinci maçınız olarakta kabul edebilirsiniz. Aranızda anlaşarak buraya yazabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

quote:

quote:

Dostum , en baştan da yapabilirsiniz . 3-0 olan skoru ikinci maçınız olarakta kabul edebilirsiniz. Aranızda anlaşarak buraya yazabilirsiniz.

3-0 olsun ikinci maç , yiğidi öldür hakkını yeme demişler

• YARI FİNAL

JUVENTUS - LYON (bu maçı şuan yapabilirsiniz.)

MARSILYA - PORTO/EVERTON GALİBİ.
  • Birazdan PSN'deyim. Porto maçı için
  • Porto 1 - 1 Everton
    Everton 2 - 3 Porto

Yarı Final : Marsilya - Porto
  • Porto 1-1 Everton

Everton 2-3 Porto

Arkadaşı tebrik ediyorum harika oynuyor gerçekden.

Yalnız turnuvanın başından beri diyorum Everton takımı biraz takım bilgisi olan insanlar bilir diğer takımlar arasında inanılmaz ezik kalıyor. Mücadele edecek oyuncu yok 60.dakikadan sonra hepsi paket oluyor Napoli, Fenerbahçe gibi takımlar varken ne alaka Everton ? Yenildim diye söylemiyorum bunu turnuvanın başından beri söylüyorum herneyse teşekkür ederim yinede tüm arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 23 Haziran 2011; 18:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

Porto 1-1 Everton

Everton 2-3 Porto

Yalnız turnuvanın başından beri diyorum Everton takımı biraz takım bilgisi olan insanlar bilir diğer takımlar arasında inanılmaz ezik kalıyor. Mücadele edecek oyuncu yok 60.dakikadan sonra hepsi paket oluyor Napoli, Fenerbahçe gibi takımlar varken ne alaka Everton ? Yenildim diye söylemiyorum bunu turnuvanın başından beri söylüyorum herneyse teşekkür ederim yinede tüm arkadaşlara.

Evet gördüğüm kadarı ile bir tek forvet teki saha iyi , hızlı geri kalan takım özellikle fizik yönden çok zayıftı everton buna rağmen çok zorladın hocam bende seni tebrik ediyorum başa baş mücadele ile elendin.
  • quote:

Porto 1-1 Everton

Everton 2-3 Porto

Bence de.. Oteki turnuvalarda duzeltirler bu bugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

Porto 1-1 Everton

Everton 2-3 Porto

Bence de.. Oteki turnuvalarda duzeltirler bu bugu

Herkes kendi istediği takımı alsa daha adaletli olurdu bence sebebinide hemen söyliyim burda herkesin bir yetenek seviyesi var Everton istediği kadar yetenekli olsun sonuçta rakibide boş değil Porto,M.City gibi takımlar top şişirse gene gol şansı yakalar. Aşırı derecede OW. farkı olmuş

• Dortmundta oyleydi..Adam yoktu.Nuriyle bir sut atana kadar 3 kisi basima usustu her mac..
  • Hakan bu Akşam Müsaitsen yapalım maçları?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.