Şimdi Ara

[PS3] FİFA 12 UEFA EUROPA LEAGUE.. [TURNUVA] ŞAMPİYON LIVERPOOL TEBRİKLER =) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakip Benfica'yi beklemekten bi hal olduk.
    Game invite gönderdim, psn den mesaj attım, buradan da sordum ama arkadas cevap vermiyor.
    Oynayacağı zamanı öğrenelim en azından..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

Rakip Benfica'yi beklemekten bi hal olduk.
    Game invite gönderdim, psn den mesaj attım, buradan da sordum ama arkadas cevap vermiyor.

bende sabah yapalımmı dedim bugün olmaz kardeş dedi
  • sevilla burda rakipler nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkforest

sevilla burda rakipler nerde

ARkadaslik teklifini kabul etsen rakip burda ama hala kabul etmemissin 2 gün oldu
  • B grubu maçları:

napoli 5-1 schalke
    schalke 10-1 napoli

ne maçlar oldu :) saolasın kardeş. maçlarımı tamamladım bekliyorum çeyrek finalleri :):)
  • keske 5 atmasaydim hakan'a

adam 10 atti 2. macta
  • psg maci ise su sonuclar la bitti.
    ilk mac 2-2(90'da sacma sapan penalti verdi rakibe.)
    2. mac 3-5

4 macda 4 puan son 2 macim kaldi. gruptan cikma sansizim bitti mi acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris68

psg maci ise su sonuclar la bitti.
    2. mac 3-5

gruptan çıkma şansın kalmamış malesf kardeş.

psg 13
    schalke 12 puan oldu.sen 10 olursun ancak..
  • darkforest'i turnuvadan atin lütfen 5 1 oldu habire kendi kalesine gol atiyor böyle oyun olurmu ya. Mesaj atiyorum cevap bile vermiyor eglenelim diye turnuva yapiyoruz yaptigi seye bakin .

lille 32 - sevilla 1

Baska mac yapmam ben bu adamla ayip valla neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 31 Mart 2012; 23:52:53 >
  • bu kadar olmaz her geldiğin gol oldu bu kadar olur kaleyi bulan 5 şutun 32 si gol oldu
  • psg:2-Napoli:2
    Napoli:3-Psg:5

Ah o napoli bende olacaktıki köpek gibi koşuyor o hamsik,cavani ve lavezzi.Bizde Nene ile tırın tırın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

quote:

Orijinalden alıntı: baris68

psg maci ise su sonuclar la bitti.
    2. mac 3-5

gruptan çıkma şansın kalmamış malesf kardeş.

psg 13
    schalke 12 puan oldu.sen 10 olursun ancak..

tuh be...
    neyse sana bol sanslar...
    bence sen bu turnuva'da final oynarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

psg:2-Napoli:2
    Napoli:3-Psg:5

Ah o napoli bende olacaktıki köpek gibi koşuyor o hamsik,cavani ve lavezzi.Bizde Nene ile tırın tırın...

ah be... hakem vermeyseydi o sacma penaltiyi, halen sansim devam edeckti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

darkforest'i turnuvadan atin lütfen 5 1 oldu habire kendi kalesine gol atiyor böyle oyun olurmu ya. Mesaj atiyorum cevap bile vermiyor eglenelim diye turnuva yapiyoruz yaptigi seye bakin .

lille 32 - sevilla 1

Baska mac yapmam ben bu adamla ayip valla neyse.

Hocam salla bırak sana zararı yok. Zaten muhtemelen bir daha katılmaz başka turnuvaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 1 Nisan 2012; 1:31:20 >
  • quote:

bu kadar olmaz her geldiğin gol oldu bu kadar olur kaleyi bulan 5 şutun 32 si gol oldu

Ben şu an müsaitim ama böyle yapacaksan hiç açmayayım bile...
  • quote:

bu kadar olmaz her geldiğin gol oldu bu kadar olur kaleyi bulan 5 şutun 32 si gol oldu

en sevmediğim ve turnuvalarımda en görmek istemediğim olaylar bunlar altı üstü oyun oynuyoruz bunun farkına varmalısın vardığında gelir tekrar katılır oynarsın turnuvalarda ama şimdilik malesef böyle davranışlara müsamaha göstermiyorum..

@darkforest turnuvadan çıkmıştır arkadaşlar bu maç 3-0 olarak geçicek yarın yedek arkadaş turnuvaya dahil edilecektir iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 1 Nisan 2012; 2:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

en sevmediğim ve turnuvalarımda en görmek istemediğim olaylar bunlar altı üstü oyun oynuyoruz bunun farkına varmalısın vardığında gelir tekrar katılır oynarsın turnuvalarda ama şimdilik malesef böyle davranışlara müsamaha göstermiyorum..

@darkforest turnuvadan çıkmıştır arkadaşlar bu maç 3-0 olarak geçicek yarın yedek arkadaş turnuvaya dahil edilecektir iyi oyunlar..

Önce bir uyarı daha sonra turnuvadan men daha uygun olurdu sanırım. Biraz sert oldu ama "Naptınız siz yaa hatalısınız" da demem çünkü arkadaş saçmalamış biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

Benim 2 maçım kaldı totalde 2side Atl. Madrid ile.
    ilki oynanmakta hala durum 1-0 porto lehine 30. dkkadan devam edeceğiz.
    Tablo güncellensin ne var ne yok görelim :)

Sizin maçlar ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

quote:

Önce bir uyarı daha sonra turnuvadan men daha uygun olurdu sanırım. Biraz sert oldu ama "Naptınız siz yaa hatalısınız" da demem çünkü arkadaş saçmalamış biraz.

Uyarı yapılacak bir şey değil ki bu baksana kendi kalesine atıp durmuş beklemek bile çile olur bu rakibi. Adı üstünde saçmalamış atıldığı iyi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

Rakip Benfica'yi beklemekten bi hal olduk.

bende sabah yapalımmı dedim bugün olmaz kardeş dedi

Bunların neresi komik ve ilginç :) Söyleyin bizler de gülelim..Şu ana kadar dh de sayısız turnuvaya girdim,maçlarımı hiç aksatmadım,rahat olun bunlar da bitecek..Her gün boş olacağım anlamına gelmiyor,sizlerin öyle ise bilemiyorum.. Maçların son günü "SALI" değil mi ? O zaman "SALI" gününe kadar yaparız,anlamına geliyor..Ayrıca bir saat belirtmem gereksiz,müsait olsam zaten yazardım ;)

Bugün PSN olurum. 5-6 gibi..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.