Şimdi Ara

[PS3] FİFA 12 UEFA EUROPA LEAGUE.. [TURNUVA] ŞAMPİYON LIVERPOOL TEBRİKLER =) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
1
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FC Porto 3 - Atl. Madrid 1

ikinci Maç=

Atl Madrid 2 - FC Porto 1

ikili averajda 88de gelen golle önce geçmeyi başardım :)
  • Atl. Madrid in kalan 2 maçında 1 çelme halinde Portonun grup liderliği garanti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 1 Nisan 2012; 13:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

Atl. Madrid in kalan 2 maçında 1 çelme halinde Portonun grup liderliği garanti :)

Bende kalan son 2 maçımı kazanırsam 2.olma şansım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umi_21

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

Rakip Benfica'yi beklemekten bi hal olduk.
    Game invite gönderdim, psn den mesaj attım, buradan da sordum ama arkadas cevap vermiyor.
    Oynayacağı zamanı öğrenelim en azından..

bende sabah yapalımmı dedim bugün olmaz kardeş dedi

Bunların neresi komik ve ilginç :) Söyleyin bizler de gülelim..Şu ana kadar dh de sayısız turnuvaya girdim,maçlarımı hiç aksatmadım,rahat olun bunlar da bitecek..Her gün boş olacağım anlamına gelmiyor,sizlerin öyle ise bilemiyorum.. Maçların son günü "SALI" değil mi ? O zaman "SALI" gününe kadar yaparız,anlamına geliyor..Ayrıca bir saat belirtmem gereksiz,müsait olsam zaten yazardım ;)

Bugün PSN olurum. 5-6 gibi..

Müsait olduğun zamanı beliriticeksinki karşı tarafta ona göre kendini ayarlasın sırf senin müsait olduğun zamanda karşı tarafında müsait olmasını beklemek bencillikten başka bir şey değil herşey karşılıklı

bugün olmaz kardeş yerine şu gün şu saatte müsait olurum yada sana uyarmı şeklinde bir cevap bence daha hoş olurdu ve benim yazdığımda zaten art niyet yok sonunda gülücükte koydum

Neyse 5 gibi yaparız maçımızı

• B.Leverkusen`den A.Madrid maçlarında üstün performans bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-C-J-L-K -- 1 Nisan 2012; 13:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khal_drogo

B.Leverkusen`den A.Madrid maçlarında üstün performas bekliyorum.

hatır şikesi kokuları alıyorum
  • quote:

B.Leverkusen`den A.Madrid maçlarında üstün performans bekliyorum.

Leverkusende defansif sıkıntılar büyük hocam, çok üstün performans bekleme :)
  • Puan durumu az sonra güncellenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 1 Nisan 2012; 14:09:52 >
  • quote:

quote:

B.Leverkusen`den A.Madrid maçlarında üstün performas bekliyorum.

hatır şikesi kokuları alıyorum

Ne yapim elim mahkum.
    Herhalde kurada en kötü takım bana düştü.Şike yapmayayımda ne yapayım.Söyle bana

• quote:

quote:

B.Leverkusen`den A.Madrid maçlarında üstün performans bekliyorum.

Leverkusende defansif sıkıntılar büyük hocam, çok üstün performans bekleme :)

Olduğu kadar be hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umi_21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ymskn

Rakip Benfica'yi beklemekten bi hal olduk.
    Game invite gönderdim, psn den mesaj attım, buradan da sordum ama arkadas cevap vermiyor.
    Oynayacağı zamanı öğrenelim en azından..

bende sabah yapalımmı dedim bugün olmaz kardeş dedi

Bunların neresi komik ve ilginç :) Söyleyin bizler de gülelim..Şu ana kadar dh de sayısız turnuvaya girdim,maçlarımı hiç aksatmadım,rahat olun bunlar da bitecek..Her gün boş olacağım anlamına gelmiyor,sizlerin öyle ise bilemiyorum.. Maçların son günü "SALI" değil mi ? O zaman "SALI" gününe kadar yaparız,anlamına geliyor..Ayrıca bir saat belirtmem gereksiz,müsait olsam zaten yazardım ;)

Bugün PSN olurum. 5-6 gibi..

Müsait olduğun zamanı beliriticeksinki karşı tarafta ona göre kendini ayarlasın sırf senin müsait olduğun zamanda karşı tarafında müsait olmasını beklemek bencillikten başka bir şey değil herşey karşılıklı

bugün olmaz kardeş yerine şu gün şu saatte müsait olurum yada sana uyarmı şeklinde bir cevap bence daha hoş olurdu ve benim yazdığımda zaten art niyet yok sonunda gülücükte koydum

Neyse 5 gibi yaparız maçımızı

O an cevap bile yazamayabilirdim çünkü evde değildim..Dayıma götürmüştüm ps3 ü ve açınca internete bağlandı.. Bulunduğum hesabıda kapıyordum ama kapatmadan hemen cevap atmak istedim..Mümkünse nasıl yazacağıma karışılmasın :) Neyse yapalım da bitsin ;) 5 te oradayım..

• A. Madrid hatır şikesine cevap verdi :)

Leverkusen 0 - 3 A.Madrid

A.Madrid 2 - 0 Leverkusen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackk'

A. Madrid hatır şikesine cevap verdi :)

SAnırım bizim grupta ilk 2 belli.
  • Evet A.Madrid 13 Porto 12 sanırım.
  • quote:

quote:

A. Madrid hatır şikesine cevap verdi :)

SAnırım bizim grupta ilk 2 belli.

Neyse umutlarım bir dahaki bahara(turnuvaya) kaldı o zaman tebrik ederim sizi.
  • quote:

Evet A.Madrid 13 Porto 12 sanırım.

Eşleşmeler A-B C-D arasındamı olucak yoksa A-C B-D arasındamı?
  • quote:

Puan durumu az sonra güncellenecek

Hocam darkforest yerine biri mi gelecek yoksa maçları 3-0 olarak mi belirlenecek. Aslında bu konu hakkında bir şey söylersen iyi olur bir o maçlarımız kaldı grupta çünkü
  • Puan durumu güncellendi arkadaşlar

[PS3] FİFA 12 UEFA EUROPA LEAGUE.. [TURNUVA] ŞAMPİYON LIVERPOOL TEBRİKLER =)

@quanch sevilla'nın yeni sahibinin psn'ini yazıcam birazdan kalan maçları o oynıycak

• quote:

Puan durumu güncellendi arkadaşlar

[PS3] FİFA 12 UEFA EUROPA LEAGUE.. [TURNUVA] ŞAMPİYON LIVERPOOL TEBRİKLER =)

@quanch sevilla'nın yeni sahibinin psn'ini yazıcam birazdan kalan maçları o oynıycak

B ve C gruplarının oynadığı maçlar ve puanlar aynı şike var bu işte.

• Sevilla ile yeni oyniycak arakdasa haksizlik olmasin benim maci tekrar oynayalim, direk maglubiyetle baslamasin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.