Şimdi Ara

[PS3] FIFA 13 ÖDÜLLÜ UT LİGİ - 1.ELEME MAÇLARI KURALARI ÇEKİLDİ !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
5
Favori
23.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Kambersiz düğün? Katılmak isterim, benim de çok geç haberim oldu..

Allah kahretsin seni, sen bana haber verdin zaten

Sen bana haber verdin! Yanlış hatırlıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Heh,birinci ile ikinci de geldi,hedef 3. olacak demekki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha katılmasını beklediğim 3-4 kişi daha var, bu sebeple şuan 23 olduk ancak biraz bekleyelim 32 barajını zorlayalım derim, en geç yarına başlarız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

quote:

Osman Abi öyle deme. Mehmet'e 5 atmışlığın bile var. Önemli olan bizi formsuz yakalayabilmek

• Giriş ücretini 10.000 yapıp 32 kişinin katılımıyla toplam havuzu 320.000 coins olarak belirleyelim.

Bu ödülü de ilk 3'e değil de ilk 8'e dağıtalım. Sonuçta 32 kişinin katıldığı bir turnuvada ilk 3 kişinin ödül alması az olur, hiç değilse az da olsa 8 kişiye yayalım bunu.

Lig bitince her 2 ligden 8'er kişi yani 16 kişi 1. tur'a çıkacak, eleme usulü bu 16 kişiden 8 kişi çeyrek finale çıkacak. İşte bu çeyrek finale çıkmış olan 8 kişinin ödülleri garanti olacak.

Ancak tabiki 1. ile 8. arasında ödül farkı olacak:

1. 120k
    2. 75k
    3. 40k
    4. 30k
    5. 15k
    6. 15k
    7. 15k
    8. 10k

gibi ödül dağılımı olacak. 32 kişiyi tamamlarsak bunu yapalım arkadaşlar. İtirazı olan var ise konuşalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

quote:

Osman Abi öyle deme. Mehmet'e 5 atmışlığın bile var. Önemli olan bizi formsuz yakalayabilmek

Fifa 12 nin sonuna dogru seni bile yenmisligim var berkecigim.yalniz bu sene oyun gecen seneki tadi vermiyor bana,o yuzden fazla kadro kasmadan oynayacagim.senin şu gecen seneki wallysonli wellitonlu mutevazi kadro ayari biseyler dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler herkese merhabalar uzun zamandır ayrı kaldım giremiyodum foruma şimdi anca toparlayabildim işlerimi ve geri dönüş yaptım fifa 13 herkese hayırlı olsun herkese başarılar diliyorum.Bu arada çağrı kardeşime tarık abiye ve bahtiyara ayrıyetten selam olsun(Gündüz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giant5

Beyler herkese merhabalar uzun zamandır ayrı kaldım giremiyodum foruma şimdi anca toparlayabildim işlerimi ve geri dönüş yaptım fifa 13 herkese hayırlı olsun herkese başarılar diliyorum.Bu arada çağrı kardeşime tarık abiye ve bahtiyara ayrıyetten selam olsun(Gündüz)

Gündüz üm hoşgeldin kardeşim , psn den konuşamadık , varsın değil mi turnuvada ?
  • Zafer kardes ekle beni de , Amerikan saatindeyim sizden 8 saat geride. Tarik'tan aldim haberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Beyler herkese merhabalar uzun zamandır ayrı kaldım giremiyodum foruma şimdi anca toparlayabildim işlerimi ve geri dönüş yaptım fifa 13 herkese hayırlı olsun herkese başarılar diliyorum.Bu arada çağrı kardeşime tarık abiye ve bahtiyara ayrıyetten selam olsun(Gündüz)

Gündüz üm hoşgeldin kardeşim , psn den konuşamadık , varsın değil mi turnuvada ?

h.bulduk abi mrb, varım abi zafer abiyede mesaj attım zaten
  • quote:

10k bencede iyi olmuş turnuva için katılımcı sayısı çok olduğu için sonunda turnuva ödül rakamlarıda güzel paylaştırılmış sonuç olarak 8.ye bile ödül var cazip gelio katılımcılar için bu bnm şahsi fikrimdir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giant5 -- 7 Ekim 2012; 18:08:24 >
  • quote:

10k bencede iyi olmuş turnuva için katılımcı sayısı çok olduğu için sonunda turnuva ödül rakamlarıda güzel paylaştırılmış sonuç olarak 8.ye bile ödül var cazip gelio katılımcılar için bu bnm şahsi fikrimdir tabiki.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giant5 -- 7 Ekim 2012; 18:04:25 >
  • gündüz h.geldin kardeşim senide turnuvada görmek güzel başarılar diliorum herkese
    ayrıca giriş ücreti 10k olsun bencede sorun olmaz 1. iyi bi ödül ile başlamış olur 13e =)
  • bu kadar cok kisi katiliyorsa ilk turnuva icin 5k yeterli bence cunku cogu kisi halen kadro degistirip yaratan arkadaslar var ve oyunun basi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

gündüz h.geldin kardeşim senide turnuvada görmek güzel başarılar diliorum herkese
    ayrıca giriş ücreti 10k olsun bencede sorun olmaz 1. iyi bi ödül ile başlamış olur 13e =)

hoşbulduk kardeşim senide görmek güzel başlayalım bakalım turnuvaya tekrar hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Zafer kardes ekle beni de , Amerikan saatindeyim sizden 8 saat geride. Tarik'tan aldim haberi.

İkinci psn ini sevdim hacı
  • hocam benide ekler misin?
  • ben de katılmak isterim, psn:berknal
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Eski dostlarla kaldığımız yerden..

Bahtiyar küme düştüm ben Div 2 deyim , valla acımadılar

neymar ile yanlıyorum abi turnuvada hızlı defans yoksa üzerim ona göre Dostlar Abiler

Farketmez hakanım , şampiyon avcısıyız bizde demedi deme

• Haydi hayırlısı bakalım. Ben de katılmak isterim kardeşim. Kadrolar baya sağlam gibi. Umarım sıkıntısız centilmence bir turnuva olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.