Şimdi Ara

[PS3] FIFA 13 ÖDÜLLÜ UT LİGİ - 1.ELEME MAÇLARI KURALARI ÇEKİLDİ !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
5
Favori
23.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urtur

Haydi hayırlısı bakalım. Ben de katılmak isterim kardeşim. Kadrolar baya sağlam gibi. Umarım sıkıntısız centilmence bir turnuva olur.

Hoşgeldin kardeşim , psn ini yazayım bende Zafere kolaylık olsun

Psn : urtursumer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Haydi hayırlısı bakalım. Ben de katılmak isterim kardeşim. Kadrolar baya sağlam gibi. Umarım sıkıntısız centilmence bir turnuva olur.

Hah unutmuşum saolasın Tarık. İnşallah aynı gruba düşeriz (Bugün yendim ya hemen şımarırım)
  • bugün 32 kişiyi tamamliicaz gibi duruo baya hızlıyız =)
    hakan neymar mı hazard mı ? oynamışsındır sen ikisiylede
  • katılmak isterim ama genelde akşam maç yapamam kulüp var bizim o yüzden. yani maçlarımı öğlen 2 ile akşam 9-10 arası yapabilirim hafta içi haftasonu farketmez uyar mı ? psn : Brky39
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Eski dostlarla kaldığımız yerden..

Bahtiyar küme düştüm ben Div 2 deyim , valla acımadılar

neymar ile yanlıyorum abi turnuvada hızlı defans yoksa üzerim ona göre Dostlar Abiler

Farketmez hakanım , şampiyon avcısıyız bizde demedi deme

neymarın maaşına zam işine son dedim abi sizin karşınıza başka bi deli çıkaracak gibiyim

• PSN: Efe-babila, Lige alirsaniz cok sevinirim her gun online olurum o konuda bir sikinti beklemeyin. Herkesi tekrar gormek heyecanlandiriyor.
  • quote:

quote:

Dışarıdaydım da yeni geldim eve sağol varol Tarık kardeşim

Arkadaşlar son katılımlarla 28 kişiyiz. 4 kişi de rahat bulunur

• Arkadaşlar 32 kişi olacağımıza göre ödül dağılımı ilk 8'e yapılacak ve giriş ücreti 5k yerine 10k olarak değiştirildi, ilk sayfaya da yazdım buradan da güncellendiğini haber vermiş olayım yarına başlarız giriş ücreti toplanması için kartların dağıtımına
  • uff bir otobüs dolusu adam olmuş burda

çok görkemli bir turnuva olacak süpper :))

Gündüz kardeşim özlettin kendini, hoşgeldin :))

batının en hızlı iki silahşörü; ruud ve berkegs

sizi görünce ayrı bir gaz, ayrı bir haz geliyor bana, hoşgeldiniz canlarımm

• Ben de varım, ilk turnuvam olacak

PSN: KeremTek12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alihan777

ben de katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 7 Ekim 2012; 22:57:36 >
  • yer varsa bende katılmak isterim

psn:FearOfTheDarkTr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky39

katılmak isterim ama genelde akşam maç yapamam kulüp var bizim o yüzden. yani maçlarımı öğlen 2 ile akşam 9-10 arası yapabilirim hafta içi haftasonu farketmez uyar mı ? psn : Brky39

Seni yedeğe yazdım dostum. 32 kişiden biri çıkar veya giriş ücretini veremez ise dahil edeceğim eğer arzu edersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 7 Ekim 2012; 23:03:55 >
  • Bende katılmak istiyorum arkadaşlar yer varsa...

Psn:mertaltuntas
  • galatasaray kadromla bütün takımlara kafa tutma hedefindeyim
  • 32/32 olduk arkadaşlar bu kadar kısa sürede bu kadar çok kişinin katılım yapması gerçekten çok güzel hepinize ilgi için teşekkür ediyor ve kartların satışlarına başlıyorum.

Özel mesaj yoluyla herkese tek tek özelliklerini yazdığım oyuncu kartlarını yolluyorum, ne kadar kısa sürede satın alırsanız o kadar hızlı başlarız turnuvaya

Not: Giriş ücreti 10.000 coins'tir , EA komisyonunu da dahil edersek 10.500 coins'ten kartlar satışa sunulacaktır, bir yanlışlık olmaması açısından önceden bildireyim.

Not 2: Şu dakikadan sonra katılmak isteyen arkadaşları da yedeğe yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 7 Ekim 2012; 23:11:18 >
  • Super liste doldu

Benim internet sorunluydu 3-4 gundur telefon hattinda kisa devre olup internet kopuyormus yarin halledicem insallah

Ilk defa bu turnuvada gordugum arkadaslar var umarim onlar icin de guzel bir turnuva olur ve devamini getirirler bu ut cuplarinin

Umarim her zaman ki gibi guzel, kaliteli ve sevgi cercevesinde bir turnuva olur simdiden herkese basarilar

• mahalle maçlarımızda bile EA para kazanıyor kardeşim bu ne yaa

başlangıç olarak coins tutarı çok iyi bencede :) gayet güzel :)

İyi olan kazansınn

herkese başarılar diliyorumm :)
  • Arkadaşlar herkesin giriş ücreti kartları dağıtıldı. Top artık sizde Kartlarını satın alanların yanına konunun ilk mesajındaki katılımcı listesinde ONAYLANDI yazacaktır.

Bir tek omsima'ya yollayamadım özel mesaj alamıyor kendisi buradan ulaşırsa bana onun da kartını yazacağım

quote:

omsima
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

bugün 32 kişiyi tamamliicaz gibi duruo baya hızlıyız =)
    hakan neymar mı hazard mı ? oynamışsındır sen ikisiylede

Çagrı şu kadar diyorum dostum hazard la fazla oynamadım ucuza bulup satıcagım zaman 1 maç denedim
    bi neymar tadı vermiyor bildigin neymar olmuş cılız ve çok seri ayagına hakim skıll için 1 numara
    Neymarın saç stilini görünce oyniyasım geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 8 Ekim 2012; 0:21:48 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.