Şimdi Ara

[PS3] FIFA 13 ÖDÜLLÜ UT LİGİ - 1.ELEME MAÇLARI KURALARI ÇEKİLDİ !!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
5
Favori
23.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo herkezler burada...ne ara doldu turnuva yaw...fifayı hiçbir zaman çok iyi oynayamadım hiçbir iddam da yoktur ama yer olsaydı sırf muhabbetine girerdim.neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz
  • Ben aldım kartımı. Hemen başlar inşallah turnuva. Geçen sene çok zevkli geçmişti. Bu sene de iyi başlasın... Başarılar herkese...
  • bende kartımı aldım güzel bir turnuva olması dileğiyle
  • Kartımı aldım herkese başarılar arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Zafer kardes ekle beni de , Amerikan saatindeyim sizden 8 saat geride. Tarik'tan aldim haberi.

İkinci psn ini sevdim hacı

Arkadasin hesap, bakalim belki ugurlu gelir turnuvada, hayir benimkine gecirirdim butun takimi ama sonra aklima geldi, benim hsapta unassigned 500'un ustunde kart var
  • Turnuva şablonu linkinde bir sorun vardı giderildi, şuandan itibaren girilebiliyor, bilginize arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

Turnuva şablonu linkinde bir sorun vardı giderildi, şuandan itibaren girilebiliyor, bilginize arkadaşlar.

Turnuva sablonun linkine girdgm zaman mail ve sifre istiyor ??

• Kartı aldım şablon için üyemi olmak gerekiyor zafer abi
  • Arkadaşlar linki düzelttim üye olmak gerekmiyor mail şifre istememesi lazım, allah allah bu linke bastığınızda açılmıyor mu şimdi? Ben kendi şifremle logout yapıp bastım giriyor çünkü.

[size=4]
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhPcucihPPcLdEpWdEFpanZNVXhlN1NhR00wUlNqOHc
  • quote:

Arkadaşlar linki düzelttim üye olmak gerekmiyor mail şifre istememesi lazım, allah allah bu linke bastığınızda açılmıyor mu şimdi? Ben kendi şifremle logout yapıp bastım giriyor çünkü.

[size=4]
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhPcucihPPcLdEpWdEFpanZNVXhlN1NhR00wUlNqOHc

şimdi olmuş abi

• kartımı aldım, herkese başarılar keyifli bir lig olması temennisiyle
  • kuralar Öglen Monacoda mı çekilecek abi
  • Nyon da çekilecek Hakan , Monaco küme düştü benim gibi , neyse dün gece yuvama geri döndüm ( Div 1 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Nyon da çekilecek Hakan , Monaco küme düştü benim gibi , neyse dün gece yuvama geri döndüm ( Div 1 )

Çok zalim var abi acımıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Arkadaşlar linki düzelttim üye olmak gerekmiyor mail şifre istememesi lazım, allah allah bu linke bastığınızda açılmıyor mu şimdi? Ben kendi şifremle logout yapıp bastım giriyor çünkü.

[size=4]

şimdi olmuş abi

Bende hala mail ve sifre istiyor??

• Kartımı aldım, fikstürü heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

[size=4]

şimdi olmuş abi

Bende hala mail ve sifre istiyor??

Diğer arkadaşlar girebiliyor çerezlerini temizle istersen veya gmail hesabın varsa login ol bakalım olacakmı?

• Yer varsa bende varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman-iac

Yer varsa bende varım

Şuan dolduk ama heran biri çıkabilir, yedeğe yazıyorum yer açılırsa PM atarım olurmu kardeş?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman-iac

Yer varsa bende varım

Şuan dolduk ama heran biri çıkabilir, yedeğe yazıyorum yer açılırsa PM atarım olurmu kardeş?

okk
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.