Şimdi Ara

PS3 FİFA 15 LİGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bi organizasyon oluşturmayı düşündüm.16 takımlı olarak düşünüyorum ligi sizlerinde katılımı olursa tabi.İlgilenenler mesaj atsın

• Real Madrid benimdir.

PSN: Eren__34
  • Kanka pek katılım olmayacak gibi ama hayırlısı.

2001. mesajım ve Yarbay olmam umarım bu turnuvada bana şans getirir.
  • jedox111 J kullanıcısına yanıt
    Önceki konuna da yazmıştım. Yaz beni de. Chelsea alırım. Bence real,barça gibi takımlar olmasın. Takım listesi hazırla. Konuyu güzel bir şekilde düzenle, puan tablosu oluştur. Adam gibi düzgün bir turnuva olsun. Kuralları koy yaz buraya. İstersen 5 yıldızlı takımlar hiç olmasın.

PSN: XPoseidonXTR

edit: Bir de sürekli yeni konu açma dostum. Tek konu altından devam et. Katılacakların da listesini hazırla. Altından kalkabilirsin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 13 Haziran 2015; 22:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0

Önceki konuna da yazmıştım. Yaz beni de. Chelsea alırım. Bence real,barça gibi takımlar olmasın. Takım listesi hazırla. Konuyu güzel bir şekilde düzenle, puan tablosu oluştur. Adam gibi düzgün bir turnuva olsun. Kuralları koy yaz buraya. İstersen 5 yıldızlı takımlar hiç olmasın.

PSN: XPoseidonXTR

edit: Bir de sürekli yeni konu açma dostum. Tek konu altından devam et. Katılacakların da listesini hazırla. Altından kalkabilirsin umarım.
    bende olmasın diyorumda isteyenler oldu o yüzden alın dedim zaten bulunmuyo kimse kolay kolay kuralları yazıcam en kısa zamanda 1 kişi eksiğimiz var
    15 kişi oldu mu ? Forumdan mı bu arkadaşlar. Bence kuralları istediğin gibi düzgün bi turnuva olması için koy. Roma real barça olmasın. Katılacaklar da kurallar uyarsa katılsın uymazsa katılmasın. Real'den başka alternatifi olmayan adam da katılmasın bir zahmet. Bence şöyle yap takım listesini belirle kullanıcı adlarını yaz kura çek kime hangi takım gelirse. Kurayı da videoya al. Bu şekilde de yapabilirsin.
  • quote:

15 kişi oldu mu ? Forumdan mı bu arkadaşlar. Bence kuralları istediğin gibi düzgün bi turnuva olması için koy. Roma real barça olmasın. Katılacaklar da kurallar uyarsa katılsın uymazsa katılmasın. Real'den başka alternatifi olmayan adam da katılmasın bir zahmet. Bence şöyle yap takım listesini belirle kullanıcı adlarını yaz kura çek kime hangi takım gelirse. Kurayı da videoya al. Bu şekilde de yapabilirsin.
    Fikstürümüz bu şekilde arkadaşlar

PS3 FİFA 15 LİGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 20 Haziran 2015; 17:03:40 >

• quote:

Fikstürümüz bu şekilde arkadaşlar

PS3 FİFA 15 LİGİ
    Not:http://www.turnuvax.com üzerinden yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 20 Haziran 2015; 17:05:37 >

• quote:

Not:http://www.turnuvax.com üzerinden yaptım.
    maçlar ne zman arkadaşlar.
  • Pazartesi başlayalım size uygun olan saatleri yazın ayarlayalım
    13:00-17:00 arası uygunum. Mecburiyet olursa 30-45 dk esneyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Boş yeriniz var mı? Yeriniz varsa Arsenal ile katılayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut4118

quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Boş yeriniz var mı? Yeriniz varsa Arsenal ile katılayım.

@jedox111

Var mı ?
  • Bro yazdım özelden şuan ayarladık herşeyi ama diğer sezon bizle
  • Boş yer var mı ? Katılmak isteriim psn : bahadir4554
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedox111

Bro yazdım özelden şuan ayarladık herşeyi ama diğer sezon bizle
    Başka bir turnuva daha olursa haberdar et dostum katılırım büyük ihtimal.
  • Başka turnuvalara katılırım bende.
    Psn : BertanKutay
  • BUNDAN SONRAKİ TURNAVAYI BEN DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR. ÇOK GÜZEL BİR TURNUVA DÜZENLEYECEĞİM. BU TURNUVA BİTSİN HEMEN ARDINDAN DÜZENLEYECEĞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 22 Haziran 2015; 0:40:45 >
  • Tamam hocam bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir4554

Tamam hocam bekliyoruz
    Selamlar,

Yer olursa ben de katılabilirim.

PSN: thefanoflfcTR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.