Şimdi Ara

PS3 Fiyatları neden uçtu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okumadan cevap veriyorsunuz. 3 gün oldu alalı. Üstte de belirttim. 2. El al falan demeyi bırakın artık. Bir gün içinde 10 tane 2. El mesajı gelir mi ya? Almayacağım arkadaş, ne inatçı insanlar var. PS4 konusu ise salaklık etmiş olabilirim ama ben şahsen Call Of Duty ghost gibi oyunların 200 liradan aşağıya bulunacağına inanmıyorum 2. El dışında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahtakale'de Fatih & Ertuğrul kardeşlere de bir danış derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Arkadaşlar okumadan cevap veriyorsunuz. 3 gün oldu alalı. Üstte de belirttim. 2. El al falan demeyi bırakın artık. Bir gün içinde 10 tane 2. El mesajı gelir mi ya? Almayacağım arkadaş, ne inatçı insanlar var. PS4 konusu ise salaklık etmiş olabilirim ama ben şahsen Call Of Duty ghost gibi oyunların 200 liradan aşağıya bulunacağına inanmıyorum 2. El dışında.

Hala 200 liradan aşağıya bulunacağına inanmıyorum diyor ya

• PS4 oyunlarına neredeyse hiçbir DH üyesi varıp da 120-250 TL arası para vermiyor. Kardeşlik yapıyorlar yada Secondary hesap satın alıyorlar.Çoğu secondary hesap en fazla 40 liraya bulunabiliyor ve yine aynı fiyata satabilirsiniz ;)
  • InCroyable kullanıcısına yanıt
    Ben kutulu oyun almayı seviyorum PSN'den değil. Ayrıca ps3 aldığıma göre konuyu uzatmanın mantığı yok. Sen kendi bildiğin yönden 40-50 liraya al o zaman oyununu. Daha fazla gevezelik yapma
  • quote:

Ben kutulu oyun almayı seviyorum PSN'den değil. Ayrıca ps3 aldığıma göre konuyu uzatmanın mantığı yok. Sen kendi bildiğin yönden 40-50 liraya al o zaman oyununu. Daha fazla gevezelik yapma

Uslubunla kendini belli ettin zaten , kedi alamadıgı cigere mundar dermis seninki de o hesap.Oyunlarımı kutulu alıyorum bende merak etme 120 liradan fazla da vermedim.Piyasadan zerre kadar haberin yok 2014 te ps3 e 1000 lira verenden ne beklenirki neyse ps4 alamadıgın icin kendini avut sen bu tur bahanelerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 23 Temmuz 2014; 18:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

Uslubunla kendini belli ettin zaten , kedi alamadıgı cigere mundar dermis seninki de o hesap.Oyunlarımı kutulu alıyorum bende merak etme 120 liradan fazla da vermedim.Piyasadan zerre kadar haberin yok 2014 te ps3 e 1000 lira verenden ne beklenirki neyse ps4 alamadıgın icin kendini avut sen bu tur bahanelerle.

Herkes kendini çok haklı sanıyor ya başkalarının düşüncelerini bilmeden. Ben 2006'dan beri çıkan oyunların bir çogunu oynamadım ve kaldıracak bir bilgisayarım yoktu. Şu an o zamandan bugüne kadar çıkan bütün oyunları oynamak istiyorum. Ha 1000 lira veririm vermem o benim kararım. Yeni nesil oyunlar güzel olacak diye düşünen bir zihniyet oldugun apaçık. Ben şu an halimden memnunum. Ayrıca sıkıldığımda ps3 ü satacak ve üstüne ekleyip ps4 alacak kadar maddi durumum var. Kendimi avutma gibi bir şeyi ilk defa senden duyuyorum. PS4 alınca insanlarda ego çogalıyor herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

Herkes kendini çok haklı sanıyor ya başkalarının düşüncelerini bilmeden. Ben 2006'dan beri çıkan oyunların bir çogunu oynamadım ve kaldıracak bir bilgisayarım yoktu. Şu an o zamandan bugüne kadar çıkan bütün oyunları oynamak istiyorum. Ha 1000 lira veririm vermem o benim kararım. Yeni nesil oyunlar güzel olacak diye düşünen bir zihniyet oldugun apaçık. Ben şu an halimden memnunum. Ayrıca sıkıldığımda ps3 ü satacak ve üstüne ekleyip ps4 alacak kadar maddi durumum var. Kendimi avutma gibi bir şeyi ilk defa senden duyuyorum. PS4 alınca insanlarda ego çogalıyor herhalde

Uzatma istersen hersey ortada , mesajlarını bir gozden gecirmen yeterli.Ps3 ve Ps4 sahibiyim emin ol bir kac ay sonra pisman olacaksın cunku ps4 aldıktan sonra insanın ps3 ile vakit geciresi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 23 Temmuz 2014; 18:28:23 >

Konuşmalarından ego akıyor. Benim ps3 ten sıkılmamı da bahane olarak söylüyorsun.
  • quote:

Konuşmalarından ego akıyor. Benim ps3 ten sıkılmamı da bahane olarak söylüyorsun.

Avutmaya devam et kendini , 1500 liralık bir sey ile hava atacak degilim.Neyse biraz zaman gectikten sonra anlarsın hatanı zaten 1000 lira ps3 için gereksiz bir rakam
    Hala avutma diyor ya
  • quote:

Hala avutma diyor ya

• quote:

Arkadaşlar okumadan cevap veriyorsunuz. 3 gün oldu alalı. Üstte de belirttim. 2. El al falan demeyi bırakın artık. Bir gün içinde 10 tane 2. El mesajı gelir mi ya? Almayacağım arkadaş, ne inatçı insanlar var. PS4 konusu ise salaklık etmiş olabilirim ama ben şahsen Call Of Duty ghost gibi oyunların 200 liradan aşağıya bulunacağına inanmıyorum 2. El dışında.

BF4 sıfır kutulu PS4 oyunu 120 TL, PS3 oyunu 90 TL. 30 TL için fark kat kat değer...
  • VigilanteTR V kullanıcısına yanıt
    PS3 oyununun 90 TL olduğu yer neresi?
  • quote:

http://www.ucuzbudur.com/battlefield-4-ps3-urun103701.html

Pardon hocam 89 TL'ymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VigilanteTR

quote:

http://www.ucuzbudur.com/battlefield-4-ps3-urun103701.html

Pardon hocam 89 TL'ymiş.

Arkadas magaradan yeni cıkıyor , bosver hocam Ps4 oyunları icin 200 den asagıya bulunmaz diye iddia ediyor bir de

Sen daha bu konudan gitmedin mi? Hadi geç oldu yat uyu
  • NoobDanger N kullanıcısına yanıt
    Hocam siz takmayin milleti YouTube da eğlenirken izlediğim oguzsasi videolari ve arkadaslarimin etkisiyle bende ps3 aldim hepsiburadadan hic daha önce almadiysaniz iyi yaptiniz diyebilirim hepsiburadadn gt6 ve dfgt ile 4 gündür eğlencenin dibine vurdum oyun olarak gittigidiyora bakmanizi öneririm havuz elektronik diye biyerden almayi düşünüyorum bazi saticalar kapida odemelide gönderiyor acikcasi kapida ödemeyi daha çok tercih eden biriyim kapida ödemeli almasi gerekenler için iyi oluyo :) İyi eğlenceler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen daha bu konudan gitmedin mi? Hadi geç oldu yat uyu

Kendinle karistirdin heralde
  • Kemal0738 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gibi insanlar gerçekten ilaç gibi geliyor İki sorum olacak. Ne kadara aldınız hocam? Bir de ben GT 6 yı takaslamak istiyorum ama psn'den değil kutulu, nasıl yapabilirim. Pass Code hiç kullanılmamış. Ha ayrıca bana gelen oyunun pass code'unun kullanıp kullanılmadıgını nerden bileceğim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.