Şimdi Ara

PS3 Fiyatları neden uçtu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 1200 lira bütçem var ve yaklaşık bir aydır ps3 arıyorum. 12 gb alsam hdd taktırmak falan zor iş hiç istemiyorum. Malum geçen sene media markta 750-800 lira 4 oyun hediyeli ps3 ler varken şu an The last of us+gt6 500 gb ps3 1000 tl her yerde. Ps4 çıkınca ucuzlar diye düşündüm olmadı. Ps4 al demeyin oyunları çok pahalı geliyor bana,2. Kolu bile en az 200 küsür lira Gitti gidiyorda 5000 üzeri satış yapmış %99 olumlu oy almış "oyunsepetim" adlı bir kullanıcı var ve 800 tl ye çift kol 500 gb diyor. Bu fark teknosa,bimeks gibi yerler arasında uçurum resmen. 2. Koluda hesap edersek 300 lira kar var nerden bakarsak. Sorularıma gelirsem:
    Gitti gidiyordan kargo güvenilir midir? Güvenilir ise alışverişi yapmak için kredi kartı şart mıdır? Peşin alsam bile.
    Ps3 alınca içinden. HDMI çıkıyor mu direk bağlıyor muyum alır almaz tv ye yoksa ekstra mı alıyorum? Öyleyse ne kadar fiyatı vardır?
    Dediğim gibi en karlısı gitti gidiyor, ayrıca güvenilir gibi gözüküyor ama abim kargoya pek sıcak bakmıyor sizin fikriniz nedir çok önemli benim için.

• Gittigidiyor güvenli ama kredi kartı şart. Ayrıca gittigidiyor da satılan cihazlar genelde resmi sony garantili değil alırken dikkat edin sonradan sürpriz olmasın.
    Ama bence bu saatten sonra ps3 e o kadar para yatırılmaz. ucuza ps3 bulamıyorsanız fiyatların ucuzlamasını bekleyip ps4 almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMarston

Gittigidiyor güvenli ama kredi kartı şart. Ayrıca gittigidiyor da satılan cihazlar genelde resmi sony garantili değil alırken dikkat edin sonradan sürpriz olmasın.
    Ama bence bu saatten sonra ps3 e o kadar para yatırılmaz. ucuza ps3 bulamıyorsanız fiyatların ucuzlamasını bekleyip ps4 almak daha mantıklı.
    arkadaşlar fiyatı düşer diye boşuna beklemeyin. alacağınız birşey varsa alın keyfinize bakın.

herşey zamanında güzel. beklemenin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

arkadaşlar fiyatı düşer diye boşuna beklemeyin. alacağınız birşey varsa alın keyfinize bakın.

herşey zamanında güzel. beklemenin anlamı yok.

Alıntıları Göster
    sıfır almanın bir mantığı yok hocam,ikinci el alın.350-400 liralara tertemiz sorunsuz slim ps3 ler bulunabiliyor
  • Arkadaşlar pazar günü 500 gb super slim + gt6 + the last of us paketini alıyorum 970 liraydı vatanda. 100 liraya 2. Kolu bulsam gt6 yı da takas ederim başka oyun ile. Varsın modası geçsin, beni 3 yıl idare etmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Arkadaşlar pazar günü 500 gb super slim + gt6 + the last of us paketini alıyorum 970 liraydı vatanda. 100 liraya 2. Kolu bulsam gt6 yı da takas ederim başka oyun ile. Varsın modası geçsin, beni 3 yıl idare etmez mi?

kafanı taşlara vurursun yapma böyle bir hata ver 300 lira daha ntsc bir ps4 al bak keyfine psoyunu.com a gir oradan temin edersin bakırköyde dükkanları var sen herkezin 200 tl veripmi aldıgını sanıyorsun ps3 seni en fazla 1 zorlasan 2 yıl götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 19 Temmuz 2014; 2:01:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Arkadaşlar pazar günü 500 gb super slim + gt6 + the last of us paketini alıyorum 970 liraydı vatanda. 100 liraya 2. Kolu bulsam gt6 yı da takas ederim başka oyun ile. Varsın modası geçsin, beni 3 yıl idare etmez mi?

kafanı taşlara vurursun yapma böyle bir hata ver 300 lira daha ntsc bir ps4 al bak keyfine psoyunu.com a gir oradan temin edersin bakırköyde dükkanları var sen herkezin 200 tl veripmi aldıgını sanıyorsun ps3 seni en fazla 1 zorlasan 2 yıl götürür

Alıntıları Göster
    kanatları çıkmış

• Insanlar teknosa vb yerlerde goruyor ps4 oyunlarini 250 liraya sonrada cok pahali diyorlar. Halbuki ayni oyunun ikinci eli 80 90 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Insanlar teknosa vb yerlerde goruyor ps4 oyunlarini 250 liraya sonrada cok pahali diyorlar. Halbuki ayni oyunun ikinci eli 80 90 lira
    fiyatlar daha bi süre düşmez, bu cihaz iphone gibi yürürlükten kalkmadan fiyatı düşmiyecektir.

git şurdan hoşuna giden paketi seç,http://www.ucuzbudur.com/sony-ps3-kat121.html

oyunları gittigidiyordan 2.el 30~40tl den al al kullan.

• Arkadaşlar 1000 tl verip TLOU + Gran Turismo pakedini aldım.Hatta 1500 tl bütçem varken aldım. PS4 oyunlarının pahalılığını, az oyun arşivi ,dualshock 4 ün kazıklığı yüzünden istemedim. Hiç te pişman değilim. 2006'dan bu yana çıkam oyunlar beni hayli hayli idare eder. Tek korkum online desteğinin kesilmesi, bu kaç yılı alır? Ha birde pes 2014 her yerde satılıyor ya, mesela ben pes 2008 gibi eski ps3 serilerini nerden bulabilirim. Pes olması şart değil wwe falan da arıyorum aynı şekilde. Kalkıp salaklık etmişsiniz diyecekler hiç ellerini yormasınlar pişman değilim, olmayacağım. Şimdiden teşekkürler
  • Hayırlı olsun hocam.İyi oyunlar.
  • Teşekkürler
  • NoobDanger N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun grafiği falan yetiyorsa olur benimde 3'ü olan arkadaşım var bi uzaktan arkadaşımda 4 almış tercih meselesi
  • Grafiği yetiyor yetmesinede, oyun konusu biraz sıkıntı Hayır parası neyse veririm ama hiç böyle 2006-07-08-09-10 oyunları bulunmuyor ki arkadaş. İlla yeni seriler olcak Hem fiyatları çok ucuz oluyor, hem de ben pes 2014'ü beğenmedim en sevdiğim pes 2008 mesela. Bunu nasıl nerden temin ettirebilirim? Pes şart değil örnek verdim. Eski oyunlardan bahsediyorum nfs carbon, svr 2007 vsvs. Ama yinede çok memnunum adamlar yapmış ya
  • Eski oyunlar icin gittigidiyor gibi sitelerle, forumun ikinci eline bakacaksiniz. Cok uygun fiyattan alirsiniz, 20-30 lira gibi fiyatlar var.

Bu ikinci el konsollarda da son bir kac aydir abarmis fiyatlar var. Yeni nesil geldi ama buralarda anlasilan bit pazarina nur yagmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Eski oyunlar icin gittigidiyor gibi sitelerle, forumun ikinci eline bakacaksiniz. Cok uygun fiyattan alirsiniz, 20-30 lira gibi fiyatlar var.

Bu ikinci el konsollarda da son bir kac aydir abarmis fiyatlar var. Yeni nesil geldi ama buralarda anlasilan bit pazarina nur yagmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Eski oyunlar icin gittigidiyor gibi sitelerle, forumun ikinci eline bakacaksiniz. Cok uygun fiyattan alirsiniz, 20-30 lira gibi fiyatlar var.

Alıntıları Göster
    sıfır alma ps3 ü bu saatten sonra. ayrıca 160 tlye 2. kol bulabilirsin ps4. 1100 civarına düstü. ama senin bileceğin iş. 400 tlye git 2.el makineni al. buradanda TR PSN hesapları satın al

• NoobDanger N kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bir konuya değineceğim. PS4 ikincl el psn oyunları çok çok ucuz kardeşlikle. 20 30 40 tl civarına güzel oyunlar alıp satılıyor. teknosadan gidip kimse 200 tl verip almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

Hocam tek bir konuya değineceğim. PS4 ikincl el psn oyunları çok çok ucuz kardeşlikle. 20 30 40 tl civarına güzel oyunlar alıp satılıyor. teknosadan gidip kimse 200 tl verip almıyor
    Feza konsoldan 2 oyun ile beraber 500 TL ye almıştım Haziran ın ilk haftası, ara konuş istersen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.