Şimdi Ara

PS3 Fiyatları neden uçtu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben 500gb ps3 ,dfgt,gt6 yı 1200 yakın bi fiyata aldım 700 lirayı ps3 migrosdada bu fiyatvar sanırım takas için şehirinizdeki oyun dükkanlarına bakın ben ilçede oturuyorum pek yok burda öle yerler sıfır alıyorum ikinci el olarak forumdan da bulabilirsiniz gittigidiyor gibi sitelerden de bakabilirsiniz kod olayını ben de çözemedim ama ben ikinci el almıyorum hocam bildiğim kadarı bu kadar bu konuda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem 1200 tl bütcen var neden ps3 alıyorsunki. eski teknolojiye o kadar para verme. PS4 seni 5-6 yıl idare eder. ps4 oyunlarını 2. el 100 tl altına satın alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

madem 1200 tl bütcen var neden ps3 alıyorsunki. eski teknolojiye o kadar para verme. PS4 seni 5-6 yıl idare eder. ps4 oyunlarını 2. el 100 tl altına satın alabilirsin.

2 yıl oynayıp satacağım. Üstüne para ekleyip ps4 alacağım. Ps3 te oynamam gereken çok oyun var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

madem 1200 tl bütcen var neden ps3 alıyorsunki. eski teknolojiye o kadar para verme. PS4 seni 5-6 yıl idare eder. ps4 oyunlarını 2. el 100 tl altına satın alabilirsin.

Anlat anlatabilirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke 2. el alsaydın çok para vermişsin
  • ya kardeşim çok pahalı ben sana satayım cihaz 1.5 aylık bende satarım diye aldım satamaadım sonra kendim kullanıyım dedim sonra tekrar vaz geçtim satmaya karar verdim cihaz 1.5 aylık 10 saat kullanılmadı o cd yeri toplasan 4-5 kere açıldı cihaz çok temiz BF3 hediyeli 2 tane kontrollü satayım sana 600 TL ver helalleşelim ben ps3 ü sadece 599 tl ye aldım 2. kontrol + BF3 ü aldım onları hediye ediyorum 2. el diye konsol öldü satma nedenim ben xbox alcaktım son anda kararım değişti ps3 aldım sonra tekrar xbox almaya karar verdim şöyle düşünmüştüm ps3 alıyım beğenmessem satarım diye düşündüm ve satıyorum bana ulaş furkan15963@yandex.com.tr bana bu mail adresinden ulaş anlaşırız :D 1200 tl bütcen varsa benim konsolu al 600 tlye 600 tl yede oyun al bu fiyata bulamassın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Feza konsoldan 2 oyun ile beraber 500 TL ye almıştım Haziran ın ilk haftası, ara konuş istersen

Feza guvenilir mi? Bana ps3 120gb kirik + 1 kola 450tl dedi

• Ahmet abi güvenilirdir. Sattıkları üründe bir sorun olursa gereken işlemi anında yapar.

Alırken joystick orj mi değil mi iyi bak ama ben 500 e almıştım sıfır joystick çakma çıktı gittim verdim Gow orj joystick aldım
  • Ps4ü yüksek tutmak icin ps3ü öldürmüyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknomarketler keyfi fiyat politikası uyguluyor o yüzden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.