Şimdi Ara

ps3 garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60gb lik ps3 ümü garantiye verdim olaki değişimde bana 40gb verirlerse aradaki farkı kapatıyorlarmı?1500ytl ye aldım cihazı 40gbler 800ytl aradaki 700ytl nolcak???oyun falanmı verirler yanında??

• Ilk evvela gecmis olsun ve umarim en yakin zamanda yeni veya tamir edilmi makinene kavusursun.

Senin yerinde olsam en az 60GB'lik geriye kabul ederdim, 40gb'a girme....cogu yerden kesin olarak biliyorum 40GB'liklarda BD problemi gayet yuksek, ikincisi araya fark alip verme isinin seninle alakasi yok! Eger ellerinde 60GB'lik yoksa en az 80GB'lik verecekler, ara farki istemeden...bunlara haklari yok ve oldugunuda sanmiyorum.

Tavsiyem Turkiye'de Sony/Ps3 icin gecerli olan garanti haklarini iyicene ögren sonrada Garanti servisiyle konus.
  • 60 GB varsa eğer ondan alırsın,yoksa 80 alman daha mantıklı.Oyun filan teklif etmezler,eğer ederlerse kabul etme.2 oyun verirler fark kapandı derler.Niye bu kadar az oyun veriyorsunuz dersen geliş fiyatı bu kadar vs.. birşeyler sallarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

60 GB varsa eğer ondan alırsın,yoksa 80 alman daha mantıklı.Oyun filan teklif etmezler,eğer ederlerse kabul etme.2 oyun verirler fark kapandı derler.Niye bu kadar az oyun veriyorsunuz dersen geliş fiyatı bu kadar vs.. birşeyler sallarlar.

Eğer Türkiye'de 60 GB yoksa ellerinde bence 40GB verirler fark felan da vermezler.
  • psikolojiksilah007,
    Kaynak ben ve cevrem!
    Isvec'de sadece 2 dukkanda (Game ve Elgiganten, bunlarin Isvec'de dukkan zincirleri vardir) 200'un ustunde Ps3 tamir bekliyor....hem Game, ve de Elgiganten'de tanidiklarim var...bunun haricinde Sony ile tamir anlasmasi olan servis sahibi arkadasimdir. Dun söz verdi diye Ps3'lerin 19'unu gece yarisina kadar tamir etmis. Bu sadece 2 degisik oyun dukkanlari icin gecerli....daha da var.

Bunun haricinde gecen ay kampanyayla bana bedava gelen 40gb'lik Ps3'umu veren kisinin odasindaki arka duvarda 20 civari tamir bekleyen Ps3 duruyordu. Buradaki bekleme sureleri en az 1 ay, 1 ayda geldimi makinen geri cok sanslisin demektir, bazilari 2-3 ay bekliyorlar...bu Turkiye'miz degil, Isvec icin gecerli.

Bu yazdiklarima inanip-inanmamakta serbestsiniz ama bunlar benim kesin olarak bildiklerim. Dunyadaki degisik gaming-forumlarinda da özellikle 40GB'liklarin BD-Rom problemleri hakkinda bayag yazilar okuyobilirsin.

Yeniden konumuza dönelim,
    Condemned2, sana tavsiyem 40GB'liklardan uzak dur....psikolojiksilah007'nin arkadasinin 40GB'ligi bozulmamis olabilir ...simdilik ama bu 40GB'liklarin genelde sorunlu olmadigi anlamina gelmez.

• benimde bu ayın başında 60GB'ın lensi uçtu. Servise cuma günü verdim ve pazartesi günü, Ankara'dan vermeme rağmen, yeni 60GB cihaz verdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.