Şimdi Ara

PS3 GÖRÜNTÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hdmı-Dvı kablosuyla bağladım cihazımı. televizyon görüyor ps3'ü ama görüntü gelmiyor hiç bir hareket yok.. önerilerinizi bekliyorum..

• tam bilmiyorum ama açma kapama tuşuna basılı tut ilk bipde bırakma basılı tutmaya devam et 2. bip de 5-6 sn sonra gelicek ve görüntü ayarları sıfırlanmış olacak.ekrana gelen seçeneklerden görüntü ayarlarına yaparsın.

bu arada eğer daha önce sadece hdmı,scart la kullandıysan şimdi farklı bir kabloyla bağladıysan çözümü bu .bildiğim kadarıyla.
  • Elinizde HDMI kablosu mu yok DVI ile bağladınız. DVI girişi olan bir TV'de yüksek ihtimalle HDMI da vardır. Hangi TV üstelik yeni mi biraz eski mi? HDCP desteği olması lazım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaZuftu

Hdmı-Dvı kablosuyla bağladım cihazımı. televizyon görüyor ps3'ü ama görüntü gelmiyor hiç bir hareket yok.. önerilerinizi bekliyorum..

aynı sorun bende de var takip
  • Açarken açma kapama tuşuna 2 kere bip sesi gelene kadar basılı tut olur yaklaşık 7-8 sn kadar
  • bütün ayarlarını yaptım scarttan görüntü alıyorum ama hdmi-dvi kalbomla bağladığımda hiç bir hareket yok vestel 82 ekran millenium plazma televizyonum hdmi girişi yok dvi var
  • Halledebildinizmi aynisi bendede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim üstünden 5 yıl geçmiş ama hatırlıyorum:) playstationu kapat power tuşuna basılı tut iki defa bip bip dicek, görüntü ayarlarını sıfırlaması demek bu. Sonrasında düşük pikselli ekran gelicek. Ordan ayarları yap güle güle kullan. Sevgiler.
  • akaZuftu A kullanıcısına yanıt
    gözümde canlandı koskoca mazi:) varol be hocam:)
  • akaZuftu A kullanıcısına yanıt
    forumun duygulandırıcı tarafı
  • power tusuna basili tutunca 2. bip sesi gelmiyo aradan 1 dk gecince bip sesiyle cihaz kapaniyor. yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.