Şimdi Ara

PS3 Gran Turismo 5 oyunu direksiyon problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eniştem Ps3 almış yanında da Goldmaster Rc-419 modeli bir direksiyon almış. Gran Turismo 5 oyununu aldık. fakat sorunumuz biz bu direksiyonumuzu Granturismo5 te çalıştıramadık settingslere giriyorum sadece Logitech direksiyonu destekliyor gibi geldi . Diğer direksiyonların ayarları yok gibi.. Ben beceremedim bunu bana bir yardımcı olabilirmisiniz dostlarım. Bu Granturismo5 oyunu Logitechten başka direksiyon desteklemiyor mu ?

• Aynı sorun bendede var trust marka direksiyon aldım ama desteklemiyor sanırım ayarını bir türlü yapamadım neden kimse cevap vermemiş???
  • logitech'in bir modeli olarak görüyor, zaten fotoğrafları var orada tanıtırken. ortasındaki goldmaster yazan yere basınca tanıyacak aleti, siz de benzeyen logitech direksiyonu seçeceksiniz. alet o logitech modelinin imitasyonu zaten anladığım kadarıyla.
  • Arkadaşlar ben sorunumu kendim çözmeyi başardım. Burayada yazıyım bulamayan arkadaşlar yada aynı sorunu olan arkadaşlara bir yardımım dokunsun. Ortadaki gold master yazan yere tıklayınca ps3 ün kolunda ortadaki simgeye bastıgımızda açılan menü açılıyor. Şimdi sorunumuzu nasıl çözeceğiz? Satın aldığımız direksiyon yada gamepadi aktif hale getirmek için ps3 ün kendi ayarlarına giriyoruz (Ortadaki tuşa basınca açılan menüye giriyoruz). Sonra en sola doğru ilerlediğimizde controller settings çıkıyor. Bu menü altında direksiyonu 1. Kol olarak seçiyoruz. doğral olarak wireless controlleri 2. kol olarak atıyor ve bizim direksiyonumuz 1. contorller olacağı için oyun içerisinden herhangi bir ayara dokunmadan direkman kullanabiliyoruz. Umarım açıklayıcı olmuştur. Şu anda zamanım dar resim isteyen arkadaşlara yarın ekleyebilirim. Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicankoker

logitech'in bir modeli olarak görüyor, zaten fotoğrafları var orada tanıtırken. ortasındaki goldmaster yazan yere basınca tanıyacak aleti, siz de benzeyen logitech direksiyonu seçeceksiniz. alet o logitech modelinin imitasyonu zaten anladığım kadarıyla.

Bende de snopy usb-v18 direksiyon var,direksiyonun ortasındaki snopy yazan tuşa bastığım zaman herhangi bir ekran açılmıyor,başka çözüm yolu bilen varsa lütfen yardımcı olsun..
  • Aynı direksiyon bende de var.Ama vitesler çalışmıyor.
  • Bende Snopy V19 direksiyon seti var. XMB, GT5 ana menüde falan çalışıyor, ama yarışa geçtiğimde çalışmıyor. Yardım edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    ÖZEL GTA 6 PS5 GAMEPAD
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acil yardım edin lütfen.!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.