Şimdi Ara

ps3 hakkinda bi kac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps2 veya 3 almayı düsünüyorum acaba ps3 ün tr ve yurt dışındaki fiyatı ne kadar bırde ps 2 orjınal olmayan oyunları oynatıyormu oynatmıyorsa buna nasıl bır çözüm bulunur ps2 yı sadece gran torısma diye bir oyun var onu oynamak için alacağım bu oyun biraz eski bi oyun ankarada bulabilirmiyim bu oyunu

edıt ps2 ile 3 arasındakı onemli bi kaç farklılıktanda bahsederseniz sevinirim ben ps1 döneminde kaldığım için bi hayli uzak kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolurock -- 11 Şubat 2007; 20:44:16 >

• bırde ps2 lerde ınce kasa kalın kasa muhabbetı var bu nedır
  • quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

Arkadaşlar ps2 veya 3 almayı düsünüyorum acaba ps3 ün tr ve yurt dışındaki fiyatı ne kadar bırde ps 2 orjınal olmayan oyunları oynatıyormu oynatmıyorsa buna nasıl bır çözüm bulunur ps2 yı sadece gran torısma diye bir oyun var onu oynamak için alacağım bu oyun biraz eski bi oyun ankarada bulabilirmiyim bu oyunu

edıt ps2 ile 3 arasındakı onemli bi kaç farklılıktanda bahsederseniz sevinirim ben ps1 döneminde kaldığım için bi hayli uzak kaldım

1) PS2 ile PS3 arasındaki fark uçurum gibi birşey. Ayrıca PS3, PS2 oyunlarını da oynatabiliyor.
    2) PS2 ile PS3 arasındaki fiyat da uçurum gibi (PS2: $200-$250, PS3:$700-$1000).
    3) PS2 ile PS3 arasındaki oyun fiyatları da uçurum gibi (PS2:5YTL, PS3:80-100YTL).
    4) PS2 ile PS3 arasındaki oyun sayısı da uçurum gibi (PS2:Yüzlerce, PS3:İki elin parmakları civarı).
    5) İyisimi sen şimdilik PS2 al, GT4'ü de al, tıkır tıkır oyna, 2008-2009'da da PS3 alırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Orjinalden alıntı: anadolurock

Arkadaşlar ps2 veya 3 almayı düsünüyorum acaba ps3 ün tr ve yurt dışındaki fiyatı ne kadar bırde ps 2 orjınal olmayan oyunları oynatıyormu oynatmıyorsa buna nasıl bır çözüm bulunur ps2 yı sadece gran torısma diye bir oyun var onu oynamak için alacağım bu oyun biraz eski bi oyun ankarada bulabilirmiyim bu oyunu

1) PS2 ile PS3 arasındaki fark uçurum gibi birşey. Ayrıca PS3, PS2 oyunlarını da oynatabiliyor.
    2) PS2 ile PS3 arasındaki fiyat da uçurum gibi (PS2: $200-$250, PS3:$700-$1000).
    3) PS2 ile PS3 arasındaki oyun fiyatları da uçurum gibi (PS2:5YTL, PS3:80-100YTL).
    4) PS2 ile PS3 arasındaki oyun sayısı da uçurum gibi (PS2:Yüzlerce, PS3:İki elin parmakları civarı).
    5) İyisimi sen şimdilik PS2 al, GT4'ü de al, tıkır tıkır oyna, 2008-2009'da da PS3 alırsın.

1) Yalnizca orijinal olan ve PS3 un kendi bolgesine ait PS2 oyunlarini oynatiyor PS3
    2) PS2'nin chipsiz satis fiyati $200 - 250 degil, kdv dahil 200 YTL civarinda
    3)PS2 oyunlari 5 YTL degil, kopyasini diyorsan bilemem ama orijinal oyunlar hala 40-80 ytl arasinda (ps3 oyunlari da 80 100 ytl)

• cevaplariniz icin tsk ederim arkadaslar en iyisi kendimi hic kasmayayim ps2 aliyim bide bana bu ps2 deki ince ve kalin kasa nedir onu aciklarmisiniz
  • son olarak bu gt nin hangi serileri ps2 icin gecerli
  • slım kasa var su an ps2 icin 250 ytl sıfır fiyatı gt4 cıkmıstı enson ps2 yanılmıyorsam iki gt oyunu var oyunlar ve makina icin yardımcı olabilirim ilgilenirsen ...pmle ulasabilirsin kalın kasa sıfır bulunmaz ev de kullanıcaksan slım tavsiye ederim...
  • zaten ince kasa almayi dusunuyorum yurt disindan alicam da tr ile arasinda fiat farki varmi yokmu onu arastiriyorum eger tr ile arasinda 25-30 euro oynuyorsa tr den alabilirim
  • Tr de slim kasa ps2 çipli, yanına 3-5 oyun,2 kol, memory cardlı, 300-350 ytl civarına bulursun. Korsan ps2 oyunlarını 10 ytl ye alıom tanesini.
  • peki arkadasim diyelimki ps2 yi aldim cipi nerede taktirabilirim biliyormusun ankarada
  • Karum da playstation diye bir magaza var.Oraya bir bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.