Şimdi Ara

PS3 hakkında bilgilendirme : A dan Z ye bilgilendirme yaparmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben PS3 almaya karar verdim . Ve hiç bir bilgim yok . Daha önce PS3 oynamadım . Ama almayı düşünüyorum . Bazı sorularım var :

1) PS3 işletim sistemi varmıdır ? virüs kapabilirmi ?
    2)oyun nasıl yükleriz ? DVD yerine takıp mı yüklüyoruz yoksa takılır takılmaz açılıyormu ?
    3)hangi görüntü veren aletlerde çalışıyor yani tüplü tv de yada lcd demi daha iyi görüntü verir yada hangisinde uymaz ?
    4)ps3 kırılma özelliği var galiba kırılıp kırılması neye bağlıdır ve hangisinin kırılmaz olduğunu nasıl anlarız ?
    5)online oynama ücretlimidir ? vede ps3 üyeliği gereklimidir ?

Çok teşekkürler cevaplarınız için şimdiden. fazladan bilgiler içinde teşekkürler.

NOT : Kusura bakmayın arkadaşlar bir bilgim yok onun için bana kızmayın .

• öyle deme bir bilgim yok demiştim.senin bir bilgin varsa söylermisin. sevabada girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drayne606

Arkadaşlar ben PS3 almaya karar verdim . Ve hiç bir bilgim yok . Daha önce PS3 oynamadım . Ama almayı düşünüyorum . Bazı sorularım var :

1) PS3 işletim sistemi varmıdır ? virüs kapabilirmi ?
    2)oyun nasıl yükleriz ? DVD yerine takıp mı yüklüyoruz yoksa takılır takılmaz açılıyormu ?
    3)hangi görüntü veren aletlerde çalışıyor yani tüplü tv de yada lcd demi daha iyi görüntü verir yada hangisinde uymaz ?
    4)ps3 kırılma özelliği var galiba kırılıp kırılması neye bağlıdır ve hangisinin kırılmaz olduğunu nasıl anlarız ?
    5)online oynama ücretlimidir ? vede ps3 üyeliği gereklimidir ?

Çok teşekkürler cevaplarınız için şimdiden. fazladan bilgiler içinde teşekkürler.

NOT : Kusura bakmayın arkadaşlar bir bilgim yok onun için bana kızmayın .

1-) İşletim sistemi bulunmuyor ( windows - linux gibi ). Virüs kapan hiç PS3 duymadım.

2-) Çok anlamadım soruyu ama orjinal kullanıyorsan oyun DVD sini takarak ve PSN den digital yöntem ile satın alarak oyun oynayabilirsin.

3-) LCD Tv veya mönitör gerekir. Tüplü TV görüntü verse bile oynanabileceğini çok sanmıyorum.

4- ) Çok fikrim yok.

5-) Makineyi kırdırırsan online oynayamazsın. Eğer orjinal kullanırsan online oyun ücretli değil. PSN üyeliği gerekiyor ama herhangi bir ücreti yok.

• 4) korsan oyun, kirik ps3 ile ilgili konusmak forumda yasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ama diğer sorularıma bir bilgin yokmu kırıldığı yasak olduğunu biliyorsan eminim diğerlerinide biliyorsundur ?
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler aradığım cevabı en iyi sen verdin . teşekkürler
  • nerden alacağıma dair tavsiye bir link verirmisiniz yani önerdiğiniz bir ps3 linki alışveriş yerinden.
  • Bu sorular daha önce defalarca soruldu.
    Sadece Google kullanarak bütün soruların cevaplarını bulacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.