Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

PS3 Slim 320GB cihazım son zamanlarda yavaşladı.
    Slim için 5400 mü 7200 mü almak gerek
    Acaba 250 GB HDD ile değiştirsem sorun düzelir mi?

yavaşlama derken oyunlarda kasma meydana geliyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

dostum ben daha yeni yaptım bu işi. Forumda o kadar yere sordum bir Allah'ın kulu cevap vermedi. Ben sana yardımcı olayım. Ben wd 320 gb hdd aldım. Sata 3 hatta aldığım.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/25-500gb-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-sata-30-5400rpm-8mb-cache-notebook-disk.html
    linkteki ürünü forumdan biri alıp takmış hiç sıkıntı yaşamamış. Senin yapacağın tek iş 2.5" Sata 3 bir hdd alıp. 12 gb süperslim kasanın içini açmak. Kasayı açınca hdd'yi takacaksın daha sonra kenarlarından kağıtla falan hdd oynamasın diye sıkıştıracaksın. Bu işlemleri yaptıktan sonra makineyi açacaksın. Açar açmaz sana otomatik soruyor. Yeni bir hdd bulundu bu hdd formatlansın ve 12 gb flash bellekteki bilgiler buraya kopyalansın mı diyor. Ona evet diyeceksin bir 5-10 dakka içinde işlem tamamlanıyor ve 12 gb hafızanda olan her şey, buna psn'den indirdğin full oyunlar, oyun saveleri, ön yüklemeleri vs dahil, otomatik yeni hdd'ye geçiyor. Sende yeni hdd ile bol bol oyun oynayabiliyorsun.

yeni HDD yi fat 32 ye formatlamak gerekmiyor dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir ergen vakası

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

PS3 Slim 320GB cihazım son zamanlarda yavaşladı.
    Slim için 5400 mü 7200 mü almak gerek
    Acaba 250 GB HDD ile değiştirsem sorun düzelir mi?

yavaşlama derken oyunlarda kasma meydana geliyor muydu?

Evet oyunlarda takılma ve yavaşlamalar oluyordu.
    Online PES 2014 maç başlayana kadar 2dk süre gçiyordu.
    Sonunda HDD değişimi ile sorunu giderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

dostum ben daha yeni yaptım bu işi. Forumda o kadar yere sordum bir Allah'ın kulu cevap vermedi. Ben sana yardımcı olayım. Ben wd 320 gb hdd aldım. Sata 3 hatta aldığım.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/25-500gb-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-sata-30-5400rpm-8mb-cache-notebook-disk.html
    linkteki ürünü forumdan biri alıp takmış hiç sıkıntı yaşamamış. Senin yapacağın tek iş 2.5" Sata 3 bir hdd alıp. 12 gb süperslim kasanın içini açmak. Kasayı açınca hdd'yi takacaksın daha sonra kenarlarından kağıtla falan hdd oynamasın diye sıkıştıracaksın. Bu işlemleri yaptıktan sonra makineyi açacaksın. Açar açmaz sana otomatik soruyor. Yeni bir hdd bulundu bu hdd formatlansın ve 12 gb flash bellekteki bilgiler buraya kopyalansın mı diyor. Ona evet diyeceksin bir 5-10 dakka içinde işlem tamamlanıyor ve 12 gb hafızanda olan her şey, buna psn'den indirdğin full oyunlar, oyun saveleri, ön yüklemeleri vs dahil, otomatik yeni hdd'ye geçiyor. Sende yeni hdd ile bol bol oyun oynayabiliyorsun.

Hdd sıfırsa kendısı atıyor formatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

quote:

quote:

www.vatanbilgisayar.com

Hdd sıfırsa kendısı atıyor formatı.

hacı peki update yüklerken flash bellekten değilde ps3 ün içinden system update den yükleme şansım yok mu?

• Hocam bende ps3 slim kasa 120 gb var.
    Hafızayı 1 tb lık la değiştirmek istiyorum. Hangi özelliklere sahip bir laptop hdd si almam lazım?
    Bir de benim ps3 kırık. Sürüm 4.50
    Multiman 4.50 var. Yeni hdd taktığım zaman güncelleme gerekirse yeniden kırdırmam gerekir. Içindeki bilgileri tamamen kopyalayabilir miyim?
    Nolur yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McQueen01

Hocam bende ps3 slim kasa 120 gb var.
    Hafızayı 1 tb lık la değiştirmek istiyorum. Hangi özelliklere sahip bir laptop hdd si almam lazım?
    Bir de benim ps3 kırık. Sürüm 4.50
    Multiman 4.50 var. Yeni hdd taktığım zaman güncelleme gerekirse yeniden kırdırmam gerekir. Içindeki bilgileri tamamen kopyalayabilir miyim?
    Nolur yardım edin.

Özellikleri farketmez kardeşim,dahili sata 2 2,5''hdd dönüş hızı olarakta 5400 rpm öneriliyor,tabi haricide harddiskinde varsa onuda takabilirsin benim gibi,2.sorunun cevabı konsolu yeniden kırdırman gerekmiyor,benim tavsiyem 4.55 rogero yu indir,ps3 ü ilk açtıgında takacagın hdd sıfır degılse eğer guncelleme ister,yok takacagın hdd sıfırsa kendı bıcımlendırme yapacaktır, fat32 formatlı bir flash bellege at ve kurallara uygun olarak güncellemesini yap,biraz önce bende 500 gb lık arşiv için kullaNDIGIM harici hdd taktım tabiki kutusundan çıkardıktan sonra,güncelleme istedi 4.55 rogero yukledım ve sorunsuz oldu diyebilirim şuan oyun kopyalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 1 Ekim 2014; 17:47:15 >

• Arkadaşlar 2,5" lik harddisk sataIII olursa olmuyor mu? SATA II mi olmak zorunda. ikinci el bir ps3 aldım ve 40gb lık kalın kasalardan ve psn kullanmak istediğim için 40gb bana yeterli olmayacak gibi. O nedenle harddisk almak istiyorum biilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
  • Mevcut hd doldu, içinde 7 8 tane oyun var. Yeni hdye bu oyunları aktarabilir miyim? Alet kırık değil, orjinal yazılım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim slim kasa ps3 arızalandı ve ultra slim ps3 aldım. Eski makinadaki hdd yi yeni cihaza takmayı düşünüyorum. Taktığım zaman hdd deki save dosyalarım falan silinir mi?? Bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?? Lütfen

• Ps3 SuperSlim 12gb modeline 250 veya 500 gb hdd takıcam. 5400 rpm öneriliyormuş 2,5 boyut olacak peki ya Sata 2 veya 3 fark eder mi kimse bilmiyor mu yardım lütfen

• Aekadaşlar benim 12 gb plastation 3 üm var ama gta 5 i online oynayamıyorum youtube de gördümki harddisk takınca genişletebiliyomuşum bende araştırdım ve 2.5 inç 5400 rpm lik bir harddisk lazımmış ama benim fiyat aralığım en fazla 100 tl bana harddisk önere bilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Joker Wayne

up bilen yok mu

PM'den cevap yazdım. Ama bilgi olması açısından buraya da yazayım. Ps3 işletim sistemi hdd'de sabit bir yer tutmaz. Hdd kapasiteniz ne kadarsa yaklaşık %10'unu kendine ayırır.

• arkadaslar kirik multimanli bi cihazin dahili harddiskini degistirirsek yeniden mi kirdirmamiz gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: johndiggle

arkadaslar kirik multimanli bi cihazin dahili harddiskini degistirirsek yeniden mi kirdirmamiz gerekir?

Ben de ayni sorunun cevabını bekliyorum

• Mastek91 M kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili yazı yazmadığım, soru sormadığım yer kalmadı, bir Allah'ın C.C. kuluda çıkıp bilgi vermiyor.
    Yakın zamanda bir teknik servise gideceğim sonuçlarını buraya yazarım. Öğrendiklerimi listeleyeyim;

1) 2.5 inch HDD olmalı.
    2) 5400 rpm olmalı, 7200 olanlar ısınıyormuş.
    3) Bu 2.5 HDD'lerin bir incesi, birde kalını oluyormuş, biz incesinden almalıymışız
    4) HDD fat 32 formatlı olmlıymış.
    5) Super slimlerin hepsinde bir bios chip'i varmış böylelikle bunlarda kurulan şeyler HDD değişimiyle silinmiyormuş, yeni HDD takıldığı zaman sadece HDD formatlanıyormuş o kadar.
    6) Bu bios çipi multimanli kırık cihazlarda (Slim ve Fat) olmadığı için yeni hdd takıldığında kablolu joypad takılıp bir takım işlemler yapıldıktan sonra, en baştan multiman vs kurulmalıymış.

Öğrendiklerim bunlar ama nasıl yapılır, dışarıda yaptırsak ne kadara mal olur vs konularını cidden bilmiyorum, teknik servise gittiğimde aldığım bilgi dahilinde geri dönüş yapacağım, sonra hep birlikte bilip yardım etmeyenleri sevgi ve saygıyla anarız...

• Arkadaşlar tekrar kirdirmaya gerek yokmuş. Ama cfw yi tekrar kurmak lazim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.