Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harici hdd'ler olmuyor bende aynı durumdayım. Dahili hdd almak gerekiyor harici alıyorsanız içini açıp hdd'yi çıkarmanız gerekmekte ama uğraşmaya değmez. Dahili hdd alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reservedd

Harici hdd'ler olmuyor bende aynı durumdayım. Dahili hdd almak gerekiyor harici alıyorsanız içini açıp hdd'yi çıkarmanız gerekmekte ama uğraşmaya değmez. Dahili hdd alın

Sagolun hocam onuda arastiratim simdi tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünü aldım umarım sorun yaşamamhttp://www.hizlial.com/wd-25-1tb-scorpio-blue-5400-rpm-sata-20-8mb-cache-notebook-disk-wd10jpvt/30.010.1396.0017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 24 Ağustos 2013; 19:29:08 >
  • arkadaslar paylasimlar cok guzel fakat net olarak anlamadigim bir konu var.bende 12gb slim kasa yeni ps3 aldim icini actigimda hdd yerinin bos oldugunu gordum.herhangi bir dahili hdd takmadan 1tb lik hariciharddiskimi takmak istiyorum.fakat oyunlari orjinal oynamak istiyorum cip yapmadan online veya orjinal cd ile.ne yol izlemem gerek.1tb harddiski fat 32 yaptiktan sonra taksam oyunlari yuklermi icine.cunku direk kullandigim halde taktigimda hariciyi goruyor fakat oyunlari icine yukleyemiyorum.lutfen yardimci olun.telefon numarami veriyorum caldirmaniz yeterli koni hakkinda bilgisi olan arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidnok -- 27 Ağustos 2013; 17:15:11 >
  • Oyunları kırılmamış makinede harici hdd ye yükleyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

arkadaslar paylasimlar cok guzel fakat net olarak anlamadigim bir konu var.bende 12gb slim kasa yeni ps3 aldim icini actigimda hdd yerinin bos oldugunu gordum.herhangi bir dahili hdd takmadan 1tb lik hariciharddiskimi takmak istiyorum.fakat oyunlari orjinal oynamak istiyorum cip yapmadan online veya orjinal cd ile.ne yol izlemem gerek.1tb harddiski fat 32 yaptiktan sonra taksam oyunlari yuklermi icine.cunku direk kullandigim halde taktigimda hariciyi goruyor fakat oyunlari icine yukleyemiyorum.lutfen yardimci olun.telefon numarami veriyorum caldirmaniz yeterli koni hakkinda bilgisi olan arkadaslar 0531 028 59 49

Harici harddiske oyun yukleyemessin kardesim. Illaki internal bir hdd alman lazim. 2.5" lik. 12 gb lik yeni kasalarin icinde mevcut bir harddiski yok zaten. 12gb flash hafizaya sahip.

• quote:

arkadaslar paylasimlar cok guzel fakat net olarak anlamadigim bir konu var.bende 12gb slim kasa yeni ps3 aldim icini actigimda hdd yerinin bos oldugunu gordum.herhangi bir dahili hdd takmadan 1tb lik hariciharddiskimi takmak istiyorum.fakat oyunlari orjinal oynamak istiyorum cip yapmadan online veya orjinal cd ile.ne yol izlemem gerek.1tb harddiski fat 32 yaptiktan sonra taksam oyunlari yuklermi icine.cunku direk kullandigim halde taktigimda hariciyi goruyor fakat oyunlari icine yukleyemiyorum.lutfen yardimci olun.telefon numarami veriyorum caldirmaniz yeterli koni hakkinda bilgisi olan arkadaslar 0531 028 59 49

Hocam sen bence tel no nu kaldır bellimi olur bela olur biri başına

• hocam harici hddyi harddisk olarak kullanbilirmiyiz 12gb süper slimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

hocam harici hddyi harddisk olarak kullanbilirmiyiz 12gb süper slimde

ps3'ü orjinal hali ile kullanıyorsanız, harici hdd'yi harddisk olarak kullanamazsınız.
  • 40GB lık fat kasa var malum psn plus aldım sığmıyor artık
    Bu işlemi yaparken normal HDD veya makineyi bozma ihtimalim var mı ?
    Teşekkürler

• Peki arkadaslar.bu dahili hdd aldigimizda 2.5" taktik icine.sadece oyun savelerinimi atiyoruz.cd deki oyunlarida yukleyebiliyormuyuz.12gb aldigima cok pisman oldum ya.

• harici hdd alıp ps3 e takmakla, sabit alıp takmak arasındaki fark nedir. harıcı hdd 1tb 159 tl den satılırken, sabitler 200 tl üzerinde. aralarında teknik fark varmıdır tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Yanlış hatırlamıyorsam 1 adet ps üzerinde 4 adet de hdd kızağında vida olması lazım. Yani 5 tane vidayı açıp sıkacaksın olay bu kadar. Hdd'yi sata girişine takarken birazda dikkatli olacaksın (prize fiş takmaktan farkı yok). Daha sonra ps3'ü açınca atman gerekli adımlar zaten ekranda gözüküyor. Fat32 formatlı bir flash bellekte güncel ps3 yazılımını hazır bulundur.
  • ps3'ü orjinal hali ile kullanıyorsanız, cd'den hdd'ye oyunları aktarmanız söz konusu olamaz. Sadece dijital olarak satın aldığınız oyunlar hdd'ye yüklenir. Oyun saveleri, müzik, film dosyaları hdd'ye yüklenir. Bazı oyunlar kurulum ister onlar için gereklidir.
  • ps3'ü orjinal hali ile kullanıyorsanız, harici hdd (mutlaka fat32 formatlı olmalı) vasıtasıyla video, müzik dosyaları oynatabilirsiniz. Bazı oyunlar save dosyaları yedeklenmesine izin veriyor, izin veren oyunlarda bunu yapabilirsiniz. Herhangi bir oyun kurulumunu veya diijital olarak aldığınız oyunları harici hdd'ye kuramazsınız. Bu işlemler sadece ps3'ün dahili hdd'sine yapılabiliyor. Bazı harici hdd'lerin kutusunu açarak içinden çıkan hdd'leri dahili olarak kullanabilirsiniz. Ama hangileri uyar, bu işlem hangi harici hdd'lerde kolayca yapılır bunu araştırmak lazım. Bu konuda herhangi bir bilgim yok.
  • Benimde ogrenmek istedigim bu.ben dahili harddisk takmak istiyorum 2,5" sata harddisk icine yerlestiricem.harici harddiskin nasil kullanildigini ogrendim 1tb var yedekleme yapabiliyoruz fakat oyun dosyalari ve update hariciye atmiyor dahili aldigimdada atmazsa diye cekiniyorum

• zidnok kullanıcısına yanıt
    Yapar ama taktığınızda takılıan HDD'ye yükleme yapsın mı diye sorar evet dersen yapar @zidnok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Yapar ama taktığınızda takılıan HDD'ye yükleme yapsın mı diye sorar evet dersen yapar @zidnok

ozaman sana guvenip alicam hdd.yapmazsa bulurum seni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

ozaman sana guvenip alicam hdd.yapmazsa bulurum seni

O zaman HDD'nin özelliklerini de söyleyeyim sana

Sata
    2,5" yani 2,5 inç
    7,5mm-9,5mm arasında olmalı kalınlığı
    7200rpm alma ısınma sorunu yapıyormuş 5400rpm al

Ben toshiba aldım 2 yıllık garantili vatandan almıştım 500gb 110 TL bi bak derim 0 al bazı ikinci ellerde bad sector olabiliyor garantisizler zaten elinde patlar

• orjın ps3, hdd takıcam tavsiye eden varmı marka, model harici veya sabit sonra aldıgımda sorun olmasında :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.