Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir harici harddisk baglayabiliyormuyuz cihaza ? Bende 1tb 3.5 " 7200 rpm wd marka Hd var olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WildDestiny -- 13 Mart 2013; 12:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici HD lerde oyun oynanabiliyor ancak sorunlar da çıkabiliyor.
    Bence 2,5" lik 1TB HD alıp takıp en güzeli.
  • Arkadaşlar benim hdd rahmetli oldu heralde ps plustan indirdiğim oyunları yüklerken 800li bi sayılı hata veriyor, kafayı yedi formatladım düzelmedi o kadar indiriyorum 15 gb oyunu yüklemiyor yeni bir hdd alasım var 320 gb 7200rpm 16 mb düşünüyorum 5400 mü alsam karar veremedim hala kimisi fark etmez oyun yükleme süreleri falan diyor kimi daha iyi vs ne yapayım
  • bilgi için teşekkürler
  • arkadaşlar usb 3,0 hddler ps3 fat kasa için kullanılır mı? bir tane 2,5 usb 3,0 hdd buldum da sormak istedim
  • Bende 500 gb lik seagate hdd var harici usb 2.0 yuvası var. 2,5 inchlik.
    Bu diski sata dönüştürücü kullanarak harddiski değiştirebilirmiyim ps3 12 gb lik diskin yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 20 Mayıs 2013; 13:23:04 >
  • Arkadaslar 120 gb slim model var bende. Eski laptopimdan kalma 5400 rpm lik bir hdd var.

Bunu ps3 e taksam kend8 otomatik bicimlendirmezmi?
    2. Ci sorum :) eskiden 5 kisii kardeslik yapip aldigim oyunlar var hdd de bunlari yeni hdd ye hesaplari ile birlikte aktarabilirmiyim?

Aktaramassam oyunlar gidiyor sanirim cunku sony bu hakki 2 ye dusurmustu tesekkurler.

• İlk sorunun cevabı, ps3 otomatik olarak hdd'yi biçimlendirir. İkinci soruna gelince hesap bilgilerini ve oyunlarını harici bir hdd'ye yedekleyip daha sonra aktarabilirsin. Veya yeni hdd takıldıktan sonra hesap bilgilerini tekrar girip (kullanıcı adı ve şifre) download listenden tekrar indirebilirsin. PS3 değişmediği için hesapları inaktive edip daha sonra aktive yapmana gerek yok diye düşünüyorum. Ama bunu yine de araştır

• arkadaşlar acil update dosyasını indirebileceğim alternatif yer lazım. sony nin serverları çok ağır 190 mb dosyaya 7 saat diyor
  • bana gelen bir pm i cevapladim burada da dursun belki birileri faydalanir

http://www.vatanbilgisa...sk?k3=2.5%20Diskler&qs=|9=42

Şu seçenekler arasından Toshibanın fiyatı uygun göründü ps3 ile uyumlu mudur acaba? Konuda 3 gb/s veri aktarım hızının sorun yarattığından bahsetmişsiniz bunda bi sorun çıkar mı? Ya da belli bi marka var mı önerebileceğiniz?
    Bazı arkadaşlar harici hdd alıp söktükten sonra içindeki hddyi kullanmış. Hangisini önerirsiniz?
    Hocam bir de tüm oyunlar, oyunların save dosyaları ve güncelleme dosyaları vs onların hepsi de yedekleniyor mu?
    Son olarak backup yaparken hdd'de başka dosyaların olması bir sıkıntı çıkarır mı ya da dosyalar silinir mi acaba? Benim usb hdd'm olmadığı için arkadaştan alıp kullanacağım gibi görünüyor.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım ilgilenirsiniz.

benim cevabim buradan sonrasiaz önce 2 sene once baya ugrasmistim arastirmistim bu isi ondan problem yasayan arakadaslara elimden geldigince yardim etmeye calismistim

hdd alirken sata 3 olmasinin bi onemi yok cunku ps3 desteklemiyor ondan ucuz yollu sata 2 5400 rpm olanlari tercih etmeni oneririm samsung almada diger hepsi is goruyor

back up yaparken kullanicagin harici hdd nin icinin bos olmasi lazim ve fat32 ile formatlanmasi lazim

icindekileri pc ne at sonra hariciyi back upta kullan isin bitince tekrar eski haline cevirirsin

back ups yapip sonra geri yuklediginde yeni hdd ye eskisinin aynisi oluyor hicbir farki olmuyor ama bunu yapmadan once psn hesaplarini deaktive edip sonra yeni hdd de yeniden activ yapsan daha saglikli olur yapmasanda calisiyor diye hatirliyorum ama isi saglama almak lazim

• http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st500lm000-25-500gb-hybrid-ssd-sata-30-64mb-5400rpm-notebook--disk/productdetails.aspx?I_ID=65115

ps3 slim 160gb için bu harddiski taksam olurmu hybrid, 64mb cache bellek vs bir takım ekstra özellikler var işe yarar bir hızlanma olurmu.
  • daha önceden 7200 ve 5400 rpm arasında bile çok fazla fark olmadığını söyleyenler olmuştu. PC'deki gibi farketmediği söyleniyordu. Bana sorarsan bunu alacağına hemen hemen aynı fiyata 1 tb al onu tak. Diğer özelliklerin ps3 üzerinde çok büyük bir artısı olacağını düşünmüyorum.
  • Bozulan hdd yi degistiricegim arkadaslar.

Veri aktarımı falan yok.

Yeni aldııgım hdd yi ps3 tanıyacakmı taktıgımda ? Neler yapmam gerekli ?
  • Arkadaslar 194 mb lık 4.40 güncellemesini flash bellege atıyorum PS3 UPDATE klasoru acıyorum cihaza taktıgımda START ve SELECT tuşlarına basıyorum fakat olmuyor START SELECT ekranı geri dönüyor nedendir acaba ne yapabilirim ???
  • ne kadar peki bu hard disk fiyatları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaslar 194 mb lık 4.40 güncellemesini flash bellege atıyorum PS3 UPDATE klasoru acıyorum cihaza taktıgımda START ve SELECT tuşlarına basıyorum fakat olmuyor START SELECT ekranı geri dönüyor nedendir acaba ne yapabilirim ???

Hocam önce PS3 ismin klasor aciyosun sonra da o klasorun icine UPDATE isimli bir klasor aciyosun. indirdigin dosyayi oraya aatiyorsun. o zaman olmasi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinazorCafer

quote:

Arkadaslar 194 mb lık 4.40 güncellemesini flash bellege atıyorum PS3 UPDATE klasoru acıyorum cihaza taktıgımda START ve SELECT tuşlarına basıyorum fakat olmuyor START SELECT ekranı geri dönüyor nedendir acaba ne yapabilirim ???

Hocam önce PS3 ismin klasor aciyosun sonra da o klasorun icine UPDATE isimli bir klasor aciyosun. indirdigin dosyayi oraya aatiyorsun. o zaman olmasi gerek

Açtım dostum ilk önce PS3 onun içinede UPDATE klasörü açtım yinede ekran geri geliyor nerde yanlış yapıyorum anlamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DinazorCafer

quote:

Açtım dostum ilk önce PS3 onun içinede UPDATE klasörü açtım yinede ekran geri geliyor nerde yanlış yapıyorum anlamadım.

Bilemiyorum hocam bir ihtimal aklıma 4.40 en güncel olmadığı için olabilir gibi geliyo gecen hafta 4.45 çıkmıştı çünkü sonra geri çekilmişti sorunlu diye

• Bu sürümü indirin hocam sabahtan beri bende uğraşıyordum bunu indirince yükleme başladı

http://tr.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item605394/G%C3%BCncelleme-%C3%B6zellikleri-%284-41-s%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC%29/
  • beyler bende de 4.41 multiman li 80 gb fat kasa mevcut, şimdi sorum şu multiman yüklü sistemimi yeni hdd ye nasıl sorunsuz aktarabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.