Şimdi Ara

ps3 hdmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar sayenizde bir çok yenilik ve bilgiler öğrendik.

Yaklaşık 4 ay evvel aldığım ps3 pes2008 datalarını sildikten sonra normal şekilde kapadım.Bir süre sonra açtığımda hdmi olarak çalışmadığını ayar yapmam gerektiği uyarısını aldım.Buraya kadar normal olması mümkün şeyler.Display settings bölümünden tekrar hdmi ayarını yaptıktan sonra pes2008 açılmamaya başladı.Diğer oyunlarda herhangibir sorun gözükmüyor.Oyun açılırken makina restart olduğu için hdmi ayarları normale donuyor ve goruntu ps2 halını alıyor.Oyun takmadan tekrar restart attıgımda yenı kurulum gıbı saat tarıh ve baglantı ayarlarını yapıyorum normale donuyor.Fakat yıne oyun acmak ıstedıgımde acılmıyor. F1 Motorstorm call of duty devil my cray gibi oyunlar sorunsuz açılıyor.Bu oyunlar açılırken dıkkatımı ceken makına restart yapmıyor sadece pes 2008 acılırken restart yapıyor ve oyunu ılk baslattıgım halde hdmi makınada aktıf olmadıgı ıcın oyunda acılmıyor.

Bu arada aynı pes2008 dısklerı dıger ps3 lerde calısıyor.

Yaptıklarım

1 restore
    2 format
    3 quick format

sistem üzerinde geri getirme yada fabrika ayarlarına dönmek için bildiklerimi yaptım.

Cafede musterı kaybına ugramamak ıcın sony bayınden 40gb makınayı 900 ytl tek cekım faturalı olarak aldım mecburen.Zaten alacaktık tuz bıber oldu.Yakın zamanda bır ps3 tamırde kaybetmıs bırı olarak ıkıncıyı kaybetmek ıstemıyorum.

yardımcı olacak arkadaslara tesekkurler.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufekciler -- 27 Temmuz 2008; 22:56:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.