Şimdi Ara

Ps3 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Forumu biraz araştırdım ama farklı farklı yorumlar olduğundan dolayı konu açıp sorma gereği duyuyorum.

Ps3 alacağım.Benim yapacaklarım ise sadece ve sadece son çıkan güncel oyunları oynayabilmek(illaki online oynama gibi derdim yok ki online oynamak için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyorsa çok da gerekli bir özellik değil benim için lakin olsa da olabilir ).

Oyun cdleri almaktan ziyade 500 gblık bir ps3 alsam ve parasını verip bu konu ile ilgilenen Ankara'daki yerlere ps3 ün içine bu güncel oyunlarını yükletsem bu benim işimi görür mü?Yani 500 gb ın içinde onlarca oyun olacak ve ben arada istediğimi silip başka bir oyun yüklerim gibi bir şey mesela.

Kimisi aleti kırdır diyor kimisi kırdırma kötü olur kimisi psn card diyor.Bu aşamada nasıl bir alet alacağımı bilmiyorum. 0 alıp içine oyun mu yükletiyim yoksa kırılmış bir alet mi alayım.Bu konuda bana yardımcı olursanız mutlu olurum çok teşekkür ediyorum şimdiden.

• kırılmamıs ps3'un ıcıne oyun yukleyemıyosun sadece kutulu oyun aldıgın zaman daha ıyı bır performans ıcın oyun ps ıcıne bır mıktar kurulum yapar eger psn' den ındırırsen zaten oyunun tamamını cıhazın ıcıne yukluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlylmz.

kırılmamıs ps3'un ıcıne oyun yukleyemıyosun sadece kutulu oyun aldıgın zaman daha ıyı bır performans ıcın oyun ps ıcıne bır mıktar kurulum yapar eger psn' den ındırırsen zaten oyunun tamamını cıhazın ıcıne yukluyo.

Çok teşekkür ederim hocam :)

Yani cd almadan bir şeyleri oynamak istiyorsak 2 olasılık var anladığım kadarı ile
    -ya aleti kırdıracağız
    -ya da psn den oyun indireceğiz(ki anladığım kadarı ile bunun için ücretli bir üyelik gerekiyor)

Peki siz ne tavsiye edersiniz hocam hangisi daha mantıklı bir tercih olur?
  • Yukarida dediginiz gibi makinenize herhangi bir islem yaptirmazsaniz, iki sekilde oyun tedarik edebilirsiniz. Ya kutulu oyun alacaksiniz ya da psn uzerinden oyun satin alip, makinenize yukleyeceksiniz. Sandiginiz gbi sabit bir uyelik ucreti yok, satin alacaginiz oyunun tutari kdar para oduyorsunuz. Ayrica forumun ikinci el bolumunde cok uygun fiyatlara oyunlar bulunabilmekte biz goz atin derim birde oyunu psn den satin aldiginizda kardeslik olaylari var, onuda forumdan okuyabilirsiniz. :)

• psn plus uyelıgı var hocam yılık 100 lıra cıvarında para oduyosun sana 50ye yakın oyun verıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Yukarida dediginiz gibi makinenize herhangi bir islem yaptirmazsaniz, iki sekilde oyun tedarik edebilirsiniz. Ya kutulu oyun alacaksiniz ya da psn uzerinden oyun satin alip, makinenize yukleyeceksiniz. Sandiginiz gbi sabit bir uyelik ucreti yok, satin alacaginiz oyunun tutari kdar para oduyorsunuz. Ayrica forumun ikinci el bolumunde cok uygun fiyatlara oyunlar bulunabilmekte biz goz atin derim birde oyunu psn den satin aldiginizda kardeslik olaylari var, onuda forumdan okuyabilirsiniz. :)

Teşekkür ederim hocam yıllardır ders çalışalım bir şey kuralım hayat falan derken biraz geri kaldık bu işlerden ama sayenizde öğreneceğim inşallah :) Çok sağolun şimdi dediğiniz yerlere bakıyorum hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlylmz.

psn plus uyelıgı var hocam yılık 100 lıra cıvarında para oduyosun sana 50ye yakın oyun verıyo.

50 oyun için 100 tl isteniyorsa gayet güzel bir olay hocam kırdırma olayına gerek yok o zaman bu daha iyi olur sanırım.Teşekkür ederim hocam sağolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Ps2 için tv hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onemlı degıl artık sızde aramıza hosgeldınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.