PHILIPS 32PFL3807 veya PANASONIC TX-L37E5E bakabilirsiniz fiyat aralığınızda.
bu tvlerde oyun modu varmı? ayrıca hangisi önerirsiniz ikiside aşağı yukarı aynı fiyatta.
Ben olsam Panasonic tercih ederdim ancak burada en doğru kararı kendiniz verirsiniz. Oyun modu her iki panelde de mevcut bildiğim kadarıyla. LG 32LS3500 de bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ben ps3 ümü 32ex720 ile kullanıyorum. yukarıda geçen terimleri hayatımda ilk defa duyuyorum ve hakikaten çok şaşırdım. çünkü ben televizyonumda lag yaşamıyorum, 50 hz ye göre 2 kat hızlı oynuyorum hatta bu fark o kadar barizki sanki 50hz lik tv de 256 mb ekran kartı varda 200 hzlik tvde ise GTX480 gibi bir ekran kartı varmışcasına akıcı oynanıyor. 3D oyunlarıda gayet başarılı oynuyorum. lg tavsiye eden arkadaşlarda bir zahmet televizyonlarının kumandasından info tuşuna basıp o 200 hz olarak satın aldıkları tv nin ps3 bağlandığında 50 hz olduğunu görüp dumur olabilirler. sony tv ezer..
PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 CM PLAZMA TV,1920X1080,2000 HZ,WY-FY READY
Ekran Boyu (inch) 42 inch Ekran Boyu (cm) 106 cm Monitör Tipi Plazma, 3D Parlaklyk 500 cd/m2 Görüntü Formaty 16:9 Tuner Var Hoparlör Gücü 2x10W Çözünürlük 1920 x 1080 Tarama Hyzy 2000 Hz Ba?lanty Özellikleri DLNA, USB 2.0, HDMI
Banada yardymcy olurmusnuz arkada?lar ps3 ve ps4 oyun 1. öncelik kasa kalynly?y cart curt hiç önemli de?il 2. film ve 3d ba?arysy.Bu plazma yada lg 32 ''3d 620 modelini alycam input lag de?erini bulamadym .Ama sony teknik servisinde çaly?an bir arkada?ymla görü?tüm plazma dedi gecikme süresi çok dü?ükmü? plazmalar eskisi gibi de?il alynabilir olumsuz yorumlara bakma dedisiz nedersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme