Şimdi Ara

PS3 için 5.1 ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS3'üm için 5.1 ses sistemi aramaktayım. Logitech'in x540'ını düşünüyorum, bunun dışında önerileri olan varsa çok sevinirim, hem PS3'de oyun oynarken hem de TV'de film izlerken kullanmak istiyorum.

Teşekkür ederim.

• Logitech Z-5500 al bari almışken veya Sony ürünlerine bak.

Samsung'un da güzel modelleri var.
  • PS3 için ses sisteminde Z5500 en çok tavsiye edilen modeldir. Ama ucuz fiyata satan biryer bulmak çok zor. Bir kampanya falan olursa bende alacağım. Yada herşeyi göze alıp yurt dışına gittiğimde kendim getireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

PS3 için ses sisteminde Z5500 en çok tavsiye edilen modeldir. Ama ucuz fiyata satan biryer bulmak çok zor. Bir kampanya falan olursa bende alacağım. Yada herşeyi göze alıp yurt dışına gittiğimde kendim getireceğim.

Valla iyi yaparsın ama kutusu feci birşey Z-5500'ün.
  • Ben sony dz260'ı kullanıyorum gayet güzel ses veriyor opitic girişi'de var 500 tl'ye almıştım 7 ay önce.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_DAV-DZ260S-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,5670.html

baya iyi birşeymiş bende düşünebilirim bu ürünü
  • ses sistemleri hakkında fazla bilgisi olmayıpta ben uğraşamam herşey hazır olsun diyen varsa en uygun çözüm logitech z5500 benim tavsiyem ise logitech z5500 e 1000 tl vermektense imkanı olan varsa ayrı anfi ve kolon takımı öneririm bu iş için mükemmel anfi receiver cihazlar var öyle ahım şahım fiyatlarıda yok 1500 tl ye orta ayar bi sistem toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 29 Aralık 2009; 2:21:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maddi imkanlar kısıtlı ilse ps3 ile tam uyumlu dijital çıkışlı bu 5+1 i herkes öneriyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_26888666/tm.htm
  • Yahu arkadas sesi ne kadar acip/acamayacagini bile belirtmemis. En cok tavsiye edilen ses sistemi Z 5500'dur genellemesi sadece donanimhaber uyeleri arasinda gecerli bir sey. Dunya kadar sistem var ben de 5.1 home theater kullaniyorum ama ses neredeyse kapali. Yani kullanmiyorum gibi bir sey. Butun gun oyun oynayacaksa biri hele o kadar oyun gurultusune burada kac kisinin kafasi dayanabiliyor acaba ? Ben eminim ki Z 5500 kullananlar da surekli ses acik bicimde oynamiyorlardir cogu zaman kisik ses oynuyorlardir, sadece es dost geldiginde ya da film havasina falan girdiklerinde sesi aciyorlardir arada bir performansini hatirlamak icin aletin. Bende hem 5.1 var hem de total 3000W RMS cikisli amfi'ye bagli yari prof technics set var Dolby digital, hayvani jamo speakerlara bagli. Z 5500 falan dinlemez. Ama sesi aciyor muyum ? Hayir. Cihazi yil icinde kullandigim saatleri hesaplasak Yilda 24 saati gecmez... Ihtiyaciniz kadar alin. fazlasi sacmaliktan ibaret oluyor.
  • Bende ps3 için z5500 aldım bakalım yarın elimde olacak nasipse
  • Konusu varken hemen söyleme ihtiyacı buldum;
    Elimde Logitech x530 markalı 5+1'i var bunu nasıl bir şekilde ps3'e bağlıyabilirim ?
  • philips'in uygun fiyatlı optik girişi olan modelleri var...
  • O ne Be Kaç Kaç Endamın yeter

• Kardeş apartmanda oturuyorsan ve çok uçuk kaçık bir sistem aramıyorsan LG HT503SH al fiyatı 400 tl civarında ve gayette yeterli sesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrenadeLauncher

Konusu varken hemen söyleme ihtiyacı buldum;
    Elimde Logitech x530 markalı 5+1'i var bunu nasıl bir şekilde ps3'e bağlıyabilirim ?

sorumu tekrardan iletim bilen varsa söylesin ocak sonunda büyük ihtimalle ps3üm olcak..
  • quote:

quote:

Konusu varken hemen söyleme ihtiyacı buldum;

sorumu tekrardan iletim bilen varsa söylesin ocak sonunda büyük ihtimalle ps3üm olcak..

Merhabalar, Ps3'ünüzü SD yayın yapan tv'lere bağlantı yapmanızı sağlayan kırmızı-sarı-beyaz uçlu kablonuzun ''kırmızı ve beyazını'' bahsettiğiniz ses sisteminize bağlayarak, Ps3'ünüzden analog ses alacaksınız.
  •  PS3 için 5.1 ses sistemi tavsiyesi

Kardeş bu kablolardan biri lazım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcage46
    Merhabalar, Ps3'ünüzü SD yayın yapan tv'lere bağlantı yapmanızı sağlayan kırmızı-sarı-beyaz uçlu kablonuzun ''kırmızı ve beyazını'' bahsettiğiniz ses sisteminize bağlayarak, Ps3'ünüzden analog ses alacaksınız.

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

PS3 için 5.1 ses sistemi tavsiyesi  PS3 için 5.1 ses sistemi tavsiyesi
    Kardeş bu kablolardan biri lazım sana

ikinizede teşekkürler yardımlarınız için, peki ortalama ne kadardır bu aletler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 28 Aralık 2009; 22:49:29 >

• Kardeş önemli değil ya
    Bu parçalara vereceğin para 3-5tlyi geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş önemli değil ya
    Bu parçalara vereceğin para 3-5tlyi geçmez

Sesi aldığımda 1-2 hafta siz aklıma gelceksiniz, ayrıca pahalıda değilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.