Bildirim
ps3 için lcd tavsiyesi lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152451&productid=evtos37x3000
TOSHIBA 37X3000
biraz bütçeyi aşıyor ama 1080p iyi olabilir. -
37x3000 modelinrdeki hdmi çıkışı 1.2 imiş ps3 ise 1.3 bunun ne anlama geldiğini bilen bir arkadaş anlatabilirmi kısacası uyum sorunu olurmu konsol ile tv arasında.. -
ps3 için en iyi seçimin sony olacağını düşünüyorum.
ama elbette bu benim şahsi fikrim.lg 37lc51 modelinde 1080p desteği var.fiyatı uygun.incele istersen. -
1.3 versiyonunda Deep Color desteği daha çok projektörler düşünülerek Blu-Ray için geliştirildi. Bir sorun olmayacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: hakan aktas
37x3000 modelinrdeki hdmi çıkışı 1.2 imiş ps3 ise 1.3 bunun ne anlama geldiğini bilen bir arkadaş anlatabilirmi kısacası uyum sorunu olurmu konsol ile tv arasında..
-
arkadaşlar verdiğiniz değerli bilgiler için hepinize teşekkür ederim samsung 37r82b modelini tavsiye ettiler 2.600 fiyatı var onda karar kıldım gibi 1080 p desteği de varmış inşallah hayırlısı olur. -
toshiba 32C3000
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X