Şimdi Ara

Ps3 için monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarı yenileyeceğim bayramda vatan bilgisayar indiriminde fakat ps3'ü buradan alacağım TIKLA sistemi yenileyene kadar çok uzun süredir kullandığım aşağıdaki crt monitöre bağlayabilir miyim ps3'ü?

Bu arada yeni alacağım monitör bu :
    Asus 21.5" VS229HA

Ps3 için monitör
    edit: bu monitörde kullanabilmem için gerekli aparatlar neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulsefire Darius -- 20 Temmuz 2014; 2:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius

İyi geceler beyler,

bilgisayarı yenileyeceğim bayramda vatan bilgisayar indiriminde fakat ps3'ü buradan alacağım TIKLA sistemi yenileyene kadar çok uzun süredir kullandığım aşağıdaki crt monitöre bağlayabilir miyim ps3'ü?

Bu arada yeni alacağım monitör bu :
    Asus 21.5" VS229HA

Ps3 için monitör
    edit: bu monitörde kullanabilmem için gerekli aparatlar neler?

Ps3'ü sistemi toplamadan ne kadar çok önce alacaksınız?

Bu monitöre bağlayıp kendi oyun zevkinizi baltalamayın.

Bir de 21" küçük değil mi? Bütçeniz ne kadar bilmiyorum sıkıntıya girin diye de söylemiyorum üzerine biraz katıp şu alttaki monitörü de tercih edebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 20 Temmuz 2014; 2:23:53 >

• en azından 23 inc ve hdmi girişli bi monitör alın derim hocam
  • AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
     Ps3 için monitör
    varda onda kullanmak istemiyorum acikcasi babam haber falan izler akşam 21,5 inç küçük mu olur dersiniz sistemden de kirpmak istemiyorum
    Sizce sistemden kirpmaya değer mi
    Birde şimdi heves ettim ben yinede baglamayi deneyecegim ek bi kablo gerekli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ps3 için monitör
    varda onda kullanmak istemiyorum acikcasi babam haber falan izler akşam 21,5 inç küçük mu olur dersiniz sistemden de kirpmak istemiyorum
    Sizce sistemden kirpmaya değer mi
    Birde şimdi heves ettim ben yinede baglamayi deneyecegim ek bi kablo gerekli mi?

Kasadan 100TL kadar kırpıp 23 - 24" bakın derim.

Bir de baba muhabbetini anlamadım, var olan şeyi çözemedim

Edit: Kasayı güçlendiriciye bakarak seçtim 550W

http://www.vatanbilgisayar.com/rc-k350-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

239TL bir de o avantaj fiyatıyla ne kadar geliyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 20 Temmuz 2014; 3:01:31 >

http://www.vatanbilgisayar.com/23-vs239hv-genis-ekran-ips-led-monitor.html#ozellikler

var ama bağlamak istemiyorum çünkü akşam haber vs. izler babam mecbur monitör alicam

Bu olmaz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulsefire Darius -- 20 Temmuz 2014; 3:06:07 >
  • quote:

TV var ama bağlamak istemiyorum çünkü akşam haber vs. izler babam mecbur monitör alicam

Heh anladım

Monitör alın tabii ki, kasayı neye göre 400TL'lık seçtiniz bilmiyorum bilmişlik olarak söylemiyorum çünkü OEM toplama konusunu anlmamam çok fazla. Fakat benim gözüme fazla geldi 400TL ki 300TL'ye düşmüş. Sonuçta kasanın içindekiler değil mi önemli olan?

Edit: Aynen 23" ideal. Tek 1 HDMI kablosu ile dönüştürücü falan kullanmadan işinizi görecektir 21" küçük çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 20 Temmuz 2014; 3:08:09 >

Evet ama hava akimi 550w 80+ PSU derken bu fiyat cikti bu bileşenlere daha az PSU yetmez herhalde OEM bölümünde de bunu önerdiler

• quote:

Evet ama hava akimi 550w 80+ PSU derken bu fiyat cikti bu bileşenlere daha az PSU yetmez herhalde OEM bölümünde de bunu önerdiler

Anladım ben de düşük fiyat ile 600W bir tane gösterdim ondaki eksik sizin baktığınızda varsa tabii ki sizin seçtiğinizi alın.
    Hocam bende pek anlamam ama bu bütçeye hep bunu oneriyorlar o yazan 600w gerçek değer değilmiş 80+ olması gerekiyomus

• quote:

Hocam bende pek anlamam ama bu bütçeye hep bunu oneriyorlar o yazan 600w gerçek değer değilmiş 80+ olması gerekiyomus

Yok zaten aman diyim şimdi benim söylediğimden kasayı değiştirme Nereden kırpayım kırpmaya değer mi dediğiniz için ilk o gözüme çarptı. Olması gereken ne ise onu alın. Fakat gerçekten bütçenizi çok sarsmayacaksa 23-24" tercih edin. Hem PC'de oyun oynarken hem de Ps3 için de ideal ve iyi olur. Şimdiden tercihleriniz sizin için hayırlı olsun güle güle hayırlı günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Yok zaten aman diyim şimdi benim söylediğimden kasayı değiştirme Nereden kırpayım kırpmaya değer mi dediğiniz için ilk o gözüme çarptı. Olması gereken ne ise onu alın. Fakat gerçekten bütçenizi çok sarsmayacaksa 23-24" tercih edin. Hem PC'de oyun oynarken hem de Ps3 için de ideal ve iyi olur. Şimdiden tercihleriniz sizin için hayırlı olsun güle güle hayırlı günlerde kullanın

Sagolun vatan'ın bayram indirimini bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.