Şimdi Ara

PS3 için Taşınabilir Disk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 ün desteklemesi gerek de ps3 için fat32 lazım oda max 3,99 gb dosya boyutu var yani 1 tb nasıl dolar bilmem
  • destekler tabii ki ama bunu alacagina 500gb 2.5 inclik al.
    hem tasimasi kolay hem de bu modeldeki gibi extra guc adaptoru kullanmak-tasımak zorunda kalmazsin.
    electro world'de 199 tl idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

ps3 ün desteklemesi gerek de ps3 için fat32 lazım oda max 3,99 gb dosya boyutu var yani 1 tb nasıl dolar bilmem

ful hd çekebilen kamera aldım 8gb sdhc karta yaklşık 1 saat 1980*1080 p modunda kayıt yaptım 8gb sdhc kartı ps3 e taktım yaptığım kayıdı kesintisiz gösterdi...
  • bende 2.5 inç 250 gb wd disk var,bunun içinde pek çok film var ancak ps3 e bağladığımda hiç birini görmüyor makine..nasıl bir yol izlemem gerekiyor film atıp izlemek için??
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

bende 2.5 inç 250 gb wd disk var,bunun içinde pek çok film var ancak ps3 e bağladığımda hiç birini görmüyor makine..nasıl bir yol izlemem gerekiyor film atıp izlemek için??

Full HD 1920x1080 videoyu AVCHD biçimini kullanarak izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tammel

arkadaşlar ps3 aşağıdaki ürünü desteklermi.?

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-desktop-1tb-usb2.0-tasinabilir-disk-wde1ubk10000e-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501117#tablnk

Belirtmiş olduğun harddiskin aynısından 2 adet 500 gb lık var bende.Teki FAT32 PS3 problemsiz görüyor bunu herhangi bir sorun yok.Diğeri NTFS (bu harddiski mkv filmler için kullanıyorum ondan dolayı böyle yaptım, çünkü FAT32 de 4 gb limiti var) ve bunu PS3 görmüyor.Glazer senin soruna gelince harddiskin biçimi NTFS ise formatlayıp FAT32 yapıcaksın (fakat FAT32 de bir dosya 4 gb aşamaz.)Yada problemin şu olabilir mesela ben FAT32 olan harddiskimi PS3 e takıyorum PS3 harddiski görüyor ve harddiski üzerine gelip X tuşuna bastığımda sanki harddiskin içeriğine göremiyor gibi bir not yazıyor(yazı tam olarak aklımda değil)Fakat harddiskin üzerine gelip üçgen tuşuna basarsan sağ tarafta açılan menüden display all seç ve harddiskin içeriğe erişebilirsin.Belki burada hata yapıyorsundur.Aklıma gelenler bunlar aslında harddisk konusunda bende pek bilgi sahibi değilim, şu FAT32 deki 4 gb lık limit için herhangi bir şey yapılamıyor mu? Birde PS3 ün içindeki harddiskin biçimi nedir acaba ?(NTFS diye düşünüyorum)Çünkü 4,3 gb lık bir film dosyasını (film dosyası mkv den m2ts ye çevrildi) DVD disk kullanarak PS3 harddiskine attım ve sorunsuz izledim.

• quote:

Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

arkadaşlar ps3 aşağıdaki ürünü desteklermi.?

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-desktop-1tb-usb2.0-tasinabilir-disk-wde1ubk10000e-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501117#tablnk

Belirtmiş olduğun harddiskin aynısından 2 adet 500 gb lık var bende.Teki FAT32 PS3 problemsiz görüyor bunu herhangi bir sorun yok.Diğeri NTFS (bu harddiski mkv filmler için kullanıyorum ondan dolayı böyle yaptım, çünkü FAT32 de 4 gb limiti var) ve bunu PS3 görmüyor.Glazer senin soruna gelince harddiskin biçimi NTFS ise formatlayıp FAT32 yapıcaksın (fakat FAT32 de bir dosya 4 gb aşamaz.)Yada problemin şu olabilir mesela ben FAT32 olan harddiskimi PS3 e takıyorum PS3 harddiski görüyor ve harddiski üzerine gelip X tuşuna bastığımda sanki harddiskin içeriğine göremiyor gibi bir not yazıyor(yazı tam olarak aklımda değil)Fakat harddiskin üzerine gelip üçgen tuşuna basarsan sağ tarafta açılan menüden display all seç ve harddiskin içeriğe erişebilirsin.Belki burada hata yapıyorsundur.Aklıma gelenler bunlar aslında harddisk konusunda bende pek bilgi sahibi değilim, şu FAT32 deki 4 gb lık limit için herhangi bir şey yapılamıyor mu? Birde PS3 ün içindeki harddiskin biçimi nedir acaba ?(NTFS diye düşünüyorum)Çünkü 4,3 gb lık bir film dosyasını (film dosyası mkv den m2ts ye çevrildi) DVD disk kullanarak PS3 harddiskine attım ve sorunsuz izledim.

Öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim,harddiskimi taktım (FAT32 değil) sonra üçgene basıp içeriğe eriştim oradaki mpeg4 videoları izliyebiliorum artık..peki altyazıyı nasıl ekleyebileceğimi biliyormusun acaba ??? Şuan en önemli sorunum altyazı olayı

• quote:

quote:

ps3 ün desteklemesi gerek de ps3 için fat32 lazım oda max 3,99 gb dosya boyutu var yani 1 tb nasıl dolar bilmem

ful hd çekebilen kamera aldım 8gb sdhc karta yaklşık 1 saat 1980*1080 p modunda kayıt yaptım 8gb sdhc kartı ps3 e taktım yaptığım kayıdı kesintisiz gösterdi...

harddiskle kamera kartının ne alakası var? ona kalırsa dual layer dvd lerde 8 gb alıyor bölmeden. ama hdd için mecbur fat32 gerek oda max 3,99 gb dosya alır. bilip bilmeden gibi smileyler koymayın...

• quote:

quote:

quote:

harddiskle kamera kartının ne alakası var? ona kalırsa dual layer dvd lerde 8 gb alıyor bölmeden. ama hdd için mecbur fat32 gerek oda max 3,99 gb dosya alır. bilip bilmeden gibi smileyler koymayın...

Arkadaşım çok bilmişlik yapma.. 80 gb samardisk im var bütün videolarımı disk e kopyaladım..80 gb doldurdum.. onun için ikinci bir hardisk almak istiyorum..
    80 gb videolarımı ps3 sorunsuz full oynatıyor...

• bilmişlikle ne alaka yahu? size cevap yazanda kabahat. sdhc kartla hdd nin ne alakası var? hdd yi ya fat formatlarsın ya ntsc . ntsc formatlarsan ps3 görmez mecburen fat formatlayacaksın.oda maksimum dosya boyutu olarak 3,99 gb destekler.
    biçimlendirmesi farklı olan parçalar ile hdd nin ne alakası var ozaman işte örnek veriyorum dl layer dvd de tek parça 8 gb dosya alır takarsın kesintisiz gösterir . dvd ile hdd aynı şeymi? değil. sizin kameranızın kartıda aynı şey. hiç bişey bilmeden bilipde yardım eden insanlara bu şekilde cevap vermeden önce bişeyler öğrenin. iyilik olsun diye cevap yazanda kabahat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.