Şimdi Ara

Ps3 için uygun fiyatlı 1080p LED tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS 32PFK4309/12 32'' FULL HD LED tv 15m2 odamda oyun oynamak için gözüme kestirdiğim bir tv beni düşündüren ise bazı led tvlerde olan görüntü atlaması olayı özellikle fifa oynarken topun arkasında hayaleti çıkması gibi gerçekleşiyor. Bunun olmayacağına emin olabilir miyiz almadan önce?
    Ya da bu tarz ps3 ile birlikte ucuz bir tv kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
    Oturma odamızda 106 ekran eski Lcd var 1080p onda olmuyor mesela bu atlamalar ama yeni nesil tvlerde oluyor nedense monitör de düşündüm ama küçük geliyor ekran en azından 70 ekran bir tv olmalı benim için 2x hdmi belki optik ses çıkışı usb girişi yeterli benim için varsa tavsiyeniz alalım maks 900tl olmak üzere.
    Stereo 2+1 ses sistemi bağlayabileceğim film izleyebileceğim aynı zamanda ps3 ile oyun oynayabileceğim küçük oda için tv tavsiyesi de alınır :D

• Konu günceldir.
  • konu güncel arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var
  • Ben de ayni konuyu arastiriyorum, daha once baslik da acmistim ancak kimse ben de şu Tv var, şoyle şoyle problemi var (ya da yok) diye donus yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.