Şimdi Ara

Ps3 için yarış oyunları tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ps3 için yarış oyunu alacağım. Aslında daha çok yarış değilde serbest gezme olsun istiyorum. G27 direksiyon var onunla da uyumlu olarak bir tavsiyeniz var mı?

• test driver unlimited 2 sana göre
  • GT6
  • Blur
  • Öncelikle hepinize teşekkürler. Ancak ben serbest sürüş olmasını istiyorum. Mesela GTA5 deki gibi ama GTA5 ps3 de G27 ile uyumlu değilmiş. GT6 ve Blur da sadece yarış var zannedersem. BlackLead Test Drive Unlimited 2 de GTA5 deki gibi serbest gezme mümkün mü?
  • baser1998 kullanıcısına yanıt
    little big karting,modnation racers oyunları çok güzel istersen arkadaşlarınla ve online oynayarak oynuyabilirsin little big planet karting in video nun türkçe anlatımlı adresini gönderiyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=XLCdO3Y-164 @baser1998
  • Serbest gezmek için test drive unlimited sana göre arkadaşın da dediği gibi ayrıca midnight club da var ancak onda dreksiyon uyumu yoktu zannediyorum. Ayrıca yine driver san francisco da belli bir zaman sonra san francisco da gezebiliyorsunuz ancak onunda dreksiyon uyumu ya yoktu ya da iyi değil di diye hatırlıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gt5-6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla tarzın değil ama g27'nin hakkını verecek oyun Gran Turismo'dur. Bu arada bende g27 kullandığımdan biliyorum.

• Gt5 bende de var evet cidden güzel ama keşke serbest gezme olsaydı yinede saolun yeni oyunlardan ya da çıkacak oyunlardan da olabilir bir tavsiyrniz var mı?

• nfs run
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.