Şimdi Ara

PS3 ILE PS4 ARASINDA OYNANIS FARKI? PES SERISI ICIN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ps4 kullanmadigim icin bilmedigimden soruyorum. Mesela ps2 ile ps3 arasinda pes oyunlarinda daglar kadar oynanis farki var. Peki bu ps3 ile ps4 arasinda durum ayni mi? Videolardan anlasildigi kadari ile sadece grafik farki var gibi gorunuyor. Oynanis farki da var mi? Bu yuzden ikinci el bir ps3 fiyatina ucuz yollu bir pc toparlamak daha mantikli degil mi? (Pes icin). Sonucta pc her oyun konsolunun en son versiyonuna gore oynatiyor oyunlari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps4 al hiç uğraşma ps3 ve pc ile. Ps3 fiyatına ucuz yollu pc toplamak hangi mantığa sığar. ikinci el ps3 400tl desek 400tlye pc alıp ne yapacan okeymi oynayacaksın.Paran yoksa bu işlere hiç girme ama paran varsa ps4 al keyfini sür.Ps3 ve hele hele ikinci el ps3 parası çöp oğlu çöp pc ile olacak iş değil.Oyun için 3500-4000tl bir pc ilede işini görebilirsin ama bu durumda bile ps4 şimdilik daha mantıklı.Ps4ün şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

ps4 al hiç uğraşma ps3 ve pc ile. Ps3 fiyatına ucuz yollu pc toplamak hangi mantığa sığar. ikinci el ps3 400tl desek 400tlye pc alıp ne yapacan okeymi oynayacaksın.Paran yoksa bu işlere hiç girme ama paran varsa ps4 al keyfini sür.Ps3 ve hele hele ikinci el ps3 parası çöp oğlu çöp pc ile olacak iş değil.Oyun için 3500-4000tl bir pc ilede işini görebilirsin ama bu durumda bile ps4 şimdilik daha mantıklı.Ps4ün şimdiden hayırlı olsun.

Hocam ben pes serisinden bahsediyorum. Sistem gereksinimleri fazla degilki. Cop oglu cop pc ile de gayet iyi oynaniyor. Kaldi ki 400 tl ye cop denmeyecek netten film izlemelik pes oynamalik pc toplananabiliyor. Benim sorumu anlamadiniz galiba. Ps3 ile ps4 arasinda oyun oynanis farki var mi? Diye sordum. Param cok olsa zaten sormazdim gider ps4 alirdim. Herkes sizin gibi zengin degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

ps4 al hiç uğraşma ps3 ve pc ile. Ps3 fiyatına ucuz yollu pc toplamak hangi mantığa sığar. ikinci el ps3 400tl desek 400tlye pc alıp ne yapacan okeymi oynayacaksın.Paran yoksa bu işlere hiç girme ama paran varsa ps4 al keyfini sür.Ps3 ve hele hele ikinci el ps3 parası çöp oğlu çöp pc ile olacak iş değil.Oyun için 3500-4000tl bir pc ilede işini görebilirsin ama bu durumda bile ps4 şimdilik daha mantıklı.Ps4ün şimdiden hayırlı olsun.

Hocam ben pes serisinden bahsediyorum. Sistem gereksinimleri fazla degilki. Cop oglu cop pc ile de gayet iyi oynaniyor. Kaldi ki 400 tl ye cop denmeyecek netten film izlemelik pes oynamalik pc toplananabiliyor. Benim sorumu anlamadiniz galiba. Ps3 ile ps4 arasinda oyun oynanis farki var mi? Diye sordum. Param cok olsa zaten sormazdim gider ps4 alirdim. Herkes sizin gibi zengin degil.

ps3 ve ps4 arasında oynanış farkı tabiiki var.Bu sene pcde daha iyi olacak pes. En az 1500tllik bir pc işini görecektir diye düşünüyorum.Pes diyip geçmemek lazım.Bu sene ciddi oradan daha iyi sistem isteyecektir.400tllik pc ile yeni pes oyununu oynaman mümkün değil açıkcası.

Ps4ün zenginlikle alakası yok bu arada.5 yılda bir defa konsol alıyoruz.5 yıla bölersen çok ekonomik oluyorlar oyunlar için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

ps3 ve ps4 arasında oynanış farkı tabiiki var.Bu sene pcde daha iyi olacak pes. En az 1500tllik bir pc işini görecektir diye düşünüyorum.Pes diyip geçmemek lazım.Bu sene ciddi oradan daha iyi sistem isteyecektir.400tllik pc ile yeni pes oyununu oynaman mümkün değil açıkcası.

Ps4ün zenginlikle alakası yok bu arada.5 yılda bir defa konsol alıyoruz.5 yıla bölersen çok ekonomik oluyorlar oyunlar için.

Konsol almak icin her turlu oyuna merakin oynama istegin olmasi lazim. Sadece pes oynamak icin konsol alinmaz. Bu arada pes 2016 nin sistem gereksinimlerinde ekran karti olarak hd7750 yazilmis. Hd6850 li 3. Nesil i3 lu yada 4. Nesil g3xxx bir islemcili 500 tl lik bir sistem pesi yag gibi oynatir. Internetten dwnload edip filmde izletir. Agzada yeter burnada.

• Pes 16 gelmesine az kaldi ki ps3 ve ps4 farki 15 de bile cokken gelecek oyunla iyice acilir fark ps3 artik bitti hele ki spor oyunlari acisindan artik eski oyuna kadro guncellemesi gelip ayni oyunu surerler piyasaya sadece pes oynamak 700 tl lik 2. El pc isini gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: webber

Pes 16 gelmesine az kaldi ki ps3 ve ps4 farki 15 de bile cokken gelecek oyunla iyice acilir fark ps3 artik bitti hele ki spor oyunlari acisindan artik eski oyuna kadro guncellemesi gelip ayni oyunu surerler piyasaya sadece pes oynamak 700 tl lik 2. El pc isini gorur

Cevabiniz icin cok tsk ederim. Aradigim cevap buydu. Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.