Şimdi Ara

PS3 İZLENİMLERİM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw kardeşler Hcdp desteklemeyen monitörlerde PS3 oynanmıyor mu ????Mesela Philips 170X6FB var bende PS3 oynayamıcak mıyım ??? Lütfen cevaplayın kafamı çok karıştıran bir konu
  • arkadaşım kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Yaw kardeşler Hcdp desteklemeyen monitörlerde PS3 oynanmıyor mu ????Mesela Philips 170X6FB var bende PS3 oynayamıcak mıyım ??? Lütfen cevaplayın kafamı çok karıştıran bir konu

bildiğim kadarıyla bir dönüştürücü sayesinde oluyormuş
  • Ozan Kardeşim bişi sorcam;
    Makineyi nerden aldın ve ne kadar fiyata aldın? Bilgilendirebilir misin?
  • Makineyi 2.elde buradaki bir arkadaştan aldım. 60gb ps3, voltaj çevirici ve resistance oyunu dahil olarak yaklaşık 1200 liraya maloldu.
    Bu arada biraz daha resim koyalım istedim. Öncelikle işte herkesin merak ettiği ps3 store

PS3 İZLENİMLERİM !!!

Lair oyun içi videosundan görüntüler. Kamerayı hareketli görüntülerde çok iyi ayarlayamadım. İdare edin artık

PS3 İZLENİMLERİM !!!

PS3 İZLENİMLERİM !!!

• GÖRÜNDÜ GÜZEL AMA OYUN FAZLA YOK BIDE FUTBOL CIKSA OFFFFFFFF
  • İyi fiyata almışsın:Arkadaşından sıfır olarak mı aldın 2.el olarak mı?

Bu arada fotoğrafları hangi fotoğraf makinasıyla çektin?Güzel gözüküyor....
  • seninle bu konuda bayagi bis oru cevap yapacam buaralar cafe açmayi dusunuyorum özellikle ps3'ler ag yolu ile birbirine baglanabiliyomu bunu merak ediyorum pes 6 oynarken falan gerekli bu benim açimdan tekrardan hayırlı olsun
  • Monitorde HDCP destegi yoksa PS3 ü baglayamazsın.Görüntü gelmez.Soran arkadaşa cevaptır
    Samsung 940BW alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

İyi fiyata almışsın:Arkadaşından sıfır olarak mı aldın 2.el olarak mı?

Bu arada fotoğrafları hangi fotoğraf makinasıyla çektin?Güzel gözüküyor....

foto. makinesi değil video kamera ile çekiyor. sony dcr-hc90
  • Güle güle kullan dostum. Allah bize de nasip eder inşallah. Şimdi ps2 aldım. PS4 çıkınca ps3 alırım
  • duzeltme:
    Monitorde HDCP destegi yoksa PS3 ü hdmidan baglayamazsın.Görüntü gelmez.

OZan ayrica tum ps3 ler universal,ceviriciye gerek yok!

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Monitorde HDCP destegi yoksa PS3 ü baglayamazsın.Görüntü gelmez.Soran arkadaşa cevaptır
  • "voltaj çevirici " ile almışsın ama ona gerek yok.PS3 ler 100-240V aralığında universal 3 pinli oalrak çalışır.
  • Voltaj çevirici yanında hediye gibiydi zaten. Ne olur ne olmaz diye almış arkadaş. Yine de şimdilik onunla kullanmaya devam edeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

duzeltme:
    Monitorde HDCP destegi yoksa PS3 ü hdmidan baglayamazsın.Görüntü gelmez.

DVI dan baglasanda görüntü gelmiyordu..Sadece HDMI degil.Duzeldiyse bilmem.Sen denedinmi HDCP desteksiz monitorde DVI dan ?
  • Resimler o kadar güzel çekmişsinki insanının PS3 alası geliyor yaw
  • hocam kazasız belasız güle güle kullan. Alette tvde bilgisayar ortamıda gayet şık

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Benımde asıl merak ettiğim şey ps3ü hdmı to vga kablo yardımıyla kolayca aktarabilrmiyiz kullandığımız hdcp desteklı monıtorlere?Görüntü kaybı, kırılma vs gibi bir sorunla karşılaşabilrmiyiz?

1080pler ucuzlayana kadar pek düşünmüyorum lcd tv almayı..22' 1680 1050 desteklı monıtorlere sorunsuz bağlayabilrmiyiz ps3leri kısacası ?

hdmi'dan vgaya geçiş yapamayız Pegasus. Dvi-d gibi düşünün. Hdmi sadece dijital, çıkışta analog pinleri yok.. Ps3ün diğer video-out çıkışından yani analog çıkışdan vga'ya çevrilmeli. Analog çıkışda da hdcpli bir monitöre gerek duymıcaktır
  • hdcp korumasi sadece hdmi icin gecerli ya,(hdmi den dvi dahil).diger baglantilarda hdcp muhim degil

korayg yapma kardesim bunlari bendne daha ii bilirsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Güle güle kullan dostum. Allah bize de nasip eder inşallah. Şimdi ps2 aldım. PS4 çıkınca ps3 alırım

Herhalde ben de ps55 çıkınca falan alabilirim ps3. Ps2 yi zor aldık.
  • iyigünlerde kullan ....bende callof duty3 ,nfs carbon var mutlaka al ps3 için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.