Şimdi Ara

PS3 İZLENİMLERİM !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bişi sorayım o zaman psstoreden bişi indirmek değilde online oyun oynamak kotaya çok binermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

pardon arkadaşlar max. 16 kişiymiş ben demin cod3 oynadım yazıdan sonra yanlış söylemişim rakamı

Eminmisin? XBOX360'ta 24 kişi. Hoş multiplayeri iyi değil ya COD3'ün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

kompozit olsun vga olsun analog turu baglantilarda ps3 mis gibi calisir hdcpsiz monilerde
    sevmedigin yada almayacagin birsey icin neden kafani bu kadar yoruyosun anlamadim?

ozan ps3 u gule gule eskit :)nba2k7 yada bekliyorum :)

denedinmi demiştim yoksa sallıyormusun her monitorde çalışır diye ?
    Kompozitten baglayacaksan zaten 1.500 ytl vermene gerek yok, git PS2 kullan.Hem ucuz hem oyunu bol.
    Yüksek çözünürlükten bahsediyoruz burada.Monitorde HDCP destek yoksa kullanamazsın PS3 ü.
    Kafa yoran yok, alanlar yormasın diye bilgi veriyoruz.Senin gibilere herşey toz pembe, sana kalmasın yani
  • hdcp nin sadece digital yayinlarin korumasi oldugunu bilmemen sasirttin beni.vga,komposite ve komponent analog yayin,her monitorlerde calisir,komponentte 1080p verir.Analog yayinla cozunurluk sorunuda olmaz,Iskembeden sallamayi birakiversen artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

pardon arkadaşlar max. 16 kişiymiş ben demin cod3 oynadım yazıdan sonra yanlış söylemişim rakamı

Eminmisin? XBOX360'ta 24 kişi. Hoş multiplayeri iyi değil ya COD3'ün

Cod3'ün kutusunun arkasında "multiplayer games up to 16 players" yazıyor.
  • GT HD'ye devam

Mistsubishi Lancer. Bu seferki resimler Nokia N80 ile çekildi. Telefonla bile çekilse güzel çıkıyor ya :lol:

PS3 İZLENİMLERİM !!!

PS3 İZLENİMLERİM !!!

• Zaten adamlar birtek araba detaylarına çalışmış..Gerisi boş gibi..Hatta arabalar sanki orda ekleme gibi duruyor..Yani arabanın hakkını vermiyor çevre detayları
  • hakan dostum bence resimden kaynaklanan bir durum sözkonusu.çünkü birkaç ss gördüm ve birkaç video izledim benimde gördüğüm herşey cuk oturmuş ama bu görüntüler ne kadar güzelde olsa kimseyi yanıltmasın
    gt4 ün 1080 görüntüleri bunlar asıl gt5 çıktığında görürüz bence grafiği ki düşünmek bile istemiyorum ms te forzayı çıkartır aynı anda enaz 1-1,5 sene ikisi atbaşı götürür simulasyon olayını ama gt5 heryönüyle çok farklı olacaktır bence.nerden tahmin ediyorsun dersen bende ps2 gt var ve o makına o görüntüleri verebiliyorsa ps3 neler yapmaz bilemem

• quote:

Orjinalden alıntı: Jincx
    hdcp nin sadece digital yayinlarin korumasi oldugunu bilmemen sasirttin beni.vga,komposite ve komponent analog yayin,her monitorlerde calisir,komponentte 1080p verir.Analog yayinla cozunurluk sorunuda olmaz,Iskembeden sallamayi birakiversen artik

Neyin ne oldugunu biliyoruz ama sen hala ezbere konusmaya devam ediyorsun.Sana net bir soru sordum, sen PS3 ünü alelade HDCP siz bir monitore bagladınmı, baglamadınmı ? Görüntü aldınmı almadınmı ?
    Bana HDCP ne yapar, bilmem ne olur anlatma.Benden duyduklarını bana yazıyorsun.Düne kadar komponentin 1080p verecegini bilmiyordun, HDMI diye sayıklayıp duruyordun.

Anlat bakalım, normal monitore nasıl baglanıyor PS3 ? HDCP desteksiz DVI girişli bir monitorde nasıl sonuç alınır ?

quote:

VERY PS3 has HDMI, specifically HDMI 1.3, and to answer this guys question don't just get a monitor that supports DVI!!!! Let me repeat that again DON'T GET A MONITOR THAT JUST SUPPORTS DVI!!!! You probably want something like the gateway 24" or Dell 24" widescreen monitor that supports 1920X1200 resolution (and 1080p) and also supports HDCP. If your monitor doesn't support HDCP, then you will have issues with 1080P.

Neymiş ? HDCP destekli olan DVI girişli monitorler sadece..
    HDMI dan VGA ye ise direk çeviremezsin, onuda araştır sonra yazarsın bize nasıl oluyormuş diye.HAdi bakalım
    Yalan yanlış bilgi verdigin yetmiyor, üstüne "işkembeden sallama" gibi laflar.Çoluk çocuklamı ugrasıyoruz burada bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Ocak 2007; 13:05:09 >

• Ozan Baseski izlenimlerin için teşekkürler. Son zamanlarda gördüğüm en kaliteli konu diyebilirim. Objektif yaklaşımın, fotolarla süslemen ve bilgileri aktarman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 22 Ocak 2007; 17:26:27 >
  • Teşekkür ederim. Bu arada ps3 exclusive olacağı bilinen, açıklanan ve duyurulmuş oyunların da bir listesini verelim. İşte size küçük bir liste

- Ninja Gaiden Sigma
    - Formula One Racing
    - Mobile Suit Gundam
    - Ridge Racer 7
    - Resistance: Fall of Man
    - Gran Turismo HD
    - Metal Gear Solid 4
    - Devil May Cry 4
    - WarDevil Enigma
    - Genji: Days of the Blade
    - Ratchet and Clank 5
    - Tekken 6
    - Ace Combat
    - MotorStorm
    - Getaway 3
    - Final Fantasy Versus
    - Shadow of the Colossus 2
    - Grand Turismo 5
    - Heavenly Sword
    - Monster Hunter 3
    - Naughty Dog
    - White Knight Story
    - Final Fantasy XIII
    - God of War 3
    - Kingdom Heart 3
    - Wipeout
    - Socom 4
    - Zone of the Enders 3
    - Silent Hill 5
    - Singstar
    - Guitar Hero
    - Fatal Frame
    - Mercenaries 2: World in Flames
    - The Eye of Judgment
    - Jak and Daxter: The Lost Frontier
    - Army of Two
    - Eye Dentify
    - Okami 2
    - The Wall
    - Eight Days
    - Sly 4
    - Lair
    - Ico 2
    - Killzone 2

• güzel görüntüler 2 yıl sonra ps3 gücünü tam kullanmaya başladığında oyunların nasıl olacağı sinyalini veriyor bu görüntüler
  • Okami 2

bu oyunu kim yapıcakki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

- Metal Gear Solid 4
    - Devil May Cry 4
    - Shadow of the Colossus 2
    - Grand Turismo 5
    - Heavenly Sword
    - God of War 3
    - Silent Hill 5
    - Eight Days
    - Ico 2

Özellikle bu oyunları merakla bekliyorum ve +RE5 tabi ki
  • sayiden okami2 yi kim ypacak firma iflas oldu artı RE dan haber varmı çok önceden verilen viedoları var bende
  • Şu listeyi ve xbox360 çıkacakların listesini gördükten sonra..PS3 ün Xbox360 tan gerçekten çok çekeceğini düşünüyorum..
  • Yanlış anlaşılma olmasın aman. Bu sadece exclusive oyunlar listesidir. 2007'de çıkacak tüm oyunlar sanmayın
  • Hayırlı olsun , İşallah bizede nasip olur
  • İnşallah tabiki. Bu arada tüm versiyon ps3 lerde 110-240volt arası çalışan universal güç kaynağı olduğu söyleniyor. Bu durumda ben aradaki çeviriciyi kaldırıp kabloyu direk elektrik prizine takabilir miyim?
  • Xbox360 aldık sırada ps3 war..Pcde oyun keyfını bir süreliğine askıya alıyorum bende..Marttada ps3 alırsak 1 yılda harcadımız vga parasından daha düşüğe 2 konsol ve tonla oyunumuz olur..

Ozan konsola gecmemde en büyük etkenlerden birisin bilesin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.