Şimdi Ara

PS3 İZLENİMLERİM !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heheh bu aradamünasebetsiz bir şekilde girdim ama kusura bakmayın ps3 ps2 ye göre 8.5 kat fazla enerji harcıyo(ps3 350watt----ps2 45 watt) şöyle bir düşünün ayda ne kadar fatura gelicegini (günde 4 satten hesaplasak 1 ayda 70-85 ytl arası bişi gelr herhalde yanlış hesaplamadıysam)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

İnşallah tabiki. Bu arada tüm versiyon ps3 lerde 110-240volt arası çalışan universal güç kaynağı olduğu söyleniyor. Bu durumda ben aradaki çeviriciyi kaldırıp kabloyu direk elektrik prizine takabilir miyim?

Eminmisin? Son kararinmi? patlamasin bide

• berbet bu ps3
  • quote:

Bu arada ps3 exclusive olacağı bilinen, açıklanan ve duyurulmuş oyunların da bir listesini verelim.

- Metal Gear Solid 4
    - Devil May Cry 4
    - Shadow of the Colossus 2
    - God of War 3
    - Silent Hill 5
    - Fatal Frame
    - Mercenaries 2: World in Flames
    - Okami 2
    - The Wall
    - Eight Days
    - Lair
    - Ico 2
    - Killzone 2

Biter olay!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ocak 2007; 14:51:35 >
  • 2007 de olanlar...

- Ninja Gaiden Sigma
    - Formula One Racing
    - Mobile Suit Gundam
    - Ridge Racer 7
    - Resistance: Fall of Man
    - Metal Gear Solid 4
    - Devil May Cry 4
    - Genji: Days of the Blade
    - MotorStorm
    - Heavenly Sword

Xbox360 ada gelenler
    - Mercernaries 2
    - Army of Two

Kalanı ise 2007 sonrası yada ne zaman çıkacagı ve hatta çıkıp çıkmayacagı henüz belli olmayanlar.Oyun listesi 360 ın yanında hayli zayıf 2007 de

mesela çıkacagı belli olmayanlardan örnek...

- Kingdom Heart 3
    - Okami 2
    - Ico 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 23 Ocak 2007; 14:58:55 >
  • sadece killzone yi söyliyecem drizzt unuttun galiba 2007 nin içerisinde geliyor
  • Yahu bu Killzone konusunda nasıl hala bu kadar iddialısınız?Çok kaliteli olsa bile tek bir oyun XBOX 360'ı bitiremez ki.Ki ben fazla umutlu değilim.Gears Of War mesela bildiğimiz bir TPS oyun ama işte bu silagtaki reload yeniliği,müthiş bir online altyapı oyunu tekdüzelikten kurtarıyor.Aynı şeyler Killzone için gerçek olacak mı bilemiyorum.Zaman gösterecek.

Ama en azıdnan 2007 için XBOX 360 çok daha iddialı oyun olarak bana göre.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi pilot

berbet bu ps3

hadi len
  • ozan ilerde devil may cry4 ü almayı sakın unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi pilot

berbet bu ps3

Otomatiğe al kaptan düşeceksin şimdi...
  • Olay Bitermi hiç hocam daha yeni başlıyor yaşadık ya yaşadık
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Bu arada ps3 exclusive olacağı bilinen, açıklanan ve duyurulmuş oyunların da bir listesini verelim.

- Metal Gear Solid 4
    - Devil May Cry 4
    - God of War 3
    - Silent Hill 5
    - Fatal Frame
    - Mercenaries 2: World in Flames
    - Okami 2
    - The Wall
    - Eight Days
    - Lair
    - Ico 2
    - Killzone 2

Biter olay!!

• ozan hocam, pc'yi yedin bitirdin defalarca sıra konsola geldi
    hayırlı uğurlu olsun, benim sorum sence 1200ytl'ye aldığın şu alet 8800gtx ekran kartından daha akıllı bir yatırım değil mi???
  • kıll zone 2 de yapımcılar birçok karede yayınlanan traillerdeki görüntülerdan daha öteye geçtiklerini söylüyorlar bence geçmelerine gerek yok o gördüğümüz görüntülerde çıkarırlarsa oyunu o zaman ps3 için tam showtıme olur sanırım avrupa çıkışı ile birlikte kıll zone 2 nin tüm görüntüleri yayınlanmaya başlanacak
    sony avrupa çıkışından önce ser verip sır vermiyor sanırım ps3 için milat mart 2007 olacak
  • valla bilmiyorumda 600 euroluk aletten killzone 2 grafiği beklemiyorum ben. tabii x360 dan da. adamlar şimdiden killzone 2 grafiği çıkarırlarsa 10 yıl sonra ne olacak, para kazanamayacaklar.

kolay kolay çıkmaz o kalitede grafik ne ps3 e ne xbox a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

kıll zone 2 de yapımcılar birçok karede yayınlanan traillerdeki görüntülerdan daha öteye geçtiklerini söylüyorlar bence geçmelerine gerek yok o gördüğümüz görüntülerde çıkarırlarsa oyunu o zaman ps3 için tam showtıme olur sanırım avrupa çıkışı ile birlikte kıll zone 2 nin tüm görüntüleri yayınlanmaya başlanacak
    sony avrupa çıkışından önce ser verip sır vermiyor sanırım ps3 için milat mart 2007 olacak

Sen inanıyor musun o grafiği geçtiklerine?Sadece adamlar söylüyor diye.MS makinaların %4-5'i bozuk deyince inanmıyorsun ama.

Oyun çıksın öyle görelim....

• güzel alet bende alıcam
  • quote:

kıll zone 2 de yapımcılar birçok karede yayınlanan traillerdeki görüntülerdan daha öteye geçtiklerini söylüyorlar bence geçmelerine gerek yok o gördüğümüz görüntülerde çıkarırlarsa oyunu o zaman ps3 için tam showtıme olur sanırım avrupa çıkışı ile birlikte kıll zone 2 nin tüm görüntüleri yayınlanmaya başlanacak

Ayıp ettin ya geçmezlermi, hem nasıl geçmişlerdir :) Nasıl geçiyorlar o GPU ile bi izah edersen seviniriz.256MB kaplama hafızası ve 7800 kartla nasıl oluyor o iş ? Hayır onca oyun çıktı gördünüz ve hala pembe rüyalar.Motorstormuda gördük, E3 videosu gibi degilmi ? Bol blur efekti ile kötü dokuları kapatıyorlar, E3 videosuna bakıyorsun alakası yok.Diger oyunlarda oyle, videolar nasıl oyun içleri nasıl, kaplama kalitelerinde acaip düşüşler.AA yok vs, birşeyler hep eksik.Çünkü o donanımla yapılabilenler bunlar.
    Killzone 2 diye bu kadar sarıldıgınız oyununda geçmiş ortada.Killzone çıkmadan once verilen videolar ve yorumlarda ortadadır.Yine Sonyboy lar ortalığı istila edip "işte Killzone, HALO ya bak suna bak, Halo filan kalmaz artık, siler süpürür" muhabbetlerini çok gördüm.Ama oyun çıkıncada balon gibi patladığını gördük.

Şimdi mantıklı düşünelim, gösterilen videodaki grafikleri geçecekler ve hiçbir resim ,video göstermeyecekler ? Buna inanıyormusun ciddi ciddi ? Killzone 2 ,GeOW ayarı grafik versin başarıdır onun için.Ötesini beklemiyorum.Ayrıca 2007 dede çıkacagına inanmıyorum, çıkarsada zaten şansı yok, HALO3 , Bioshock un karşısında buhar olur gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 24 Ocak 2007; 9:40:10 >

• Bence gow kalitesine ulaşsınlar yeter.İlerde her 2 makinanında çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Sen inanıyor musun o grafiği geçtiklerine?Sadece adamlar söylüyor diye.MS makinaların %4-5'i bozuk deyince inanmıyorsun ama.

Oyun çıksın öyle görelim....

sana şöyle örnekleme vereyim solid
    kill zone 2 nin grafikleri o kadar abartı olmaması lazım ps3 ün açıklanan gücüne göre,eğer ps3 o gördüğümüz görüntüleri ve daha ilerisini veremeyecekse arkadaş ben çekiliyorum deyip bayrağı 360 a devretmesi lazım
    gears of war oynadım görüntüler süper ve çoğu karesi kill zone 2 den aşağı değildi bu tespite göre yaptım yorumumu yani kendimce yorumladım,yapımcıların ne söyleyip ne söylemedikleri umrumda olmaz

• koray zamanında halo2 ve kill zone tartışması yapmıştık hepbirlikte ve bende halo2 demiştim çünkü o oyuna sahip olarak yani o havayı tenefüs ederek oynuyor ve yorumluyordum bu çıkacak oyunla ilgili yorumuda okursan olaya nasıl objektif yaklaştığımı görürsün
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.