x360 sahipleride artık gear of war dan başka bi oyun söylesinler sıktı artık ps3 çülerin donanım konusunda 3 kırmızı ışığı örnek vermesi gibi yeni bişeyler bulun artık herkes sıkılıdı aynı şeyleri tartışmaktan
lafı ağzımdan aldın valla hangi oyun çıksa xbox çılar gow diyor başkada bir şey demiyor
BENQ FP222W VIEWSONIC > VG-2230WM LCD bunlara ps3 baglanırmı.performansı nasıl olur.cözünürlük normal hd tv den fazla.ama performansı ne olur daha iyimi daha kötümü?cevaplarsanız tesekkur ederim
quote:
Orjinalden alıntı: power512
x360 sahipleride artık gear of war dan başka bi oyun söylesinler sıktı artık ps3 çülerin donanım konusunda 3 kırmızı ışığı örnek vermesi gibi yeni bişeyler bulun artık herkes sıkılıdı aynı şeyleri tartışmaktan
Gears Of War Bence Vasatın Üzerinde Bir Oyun Ve Abartıldığı Üzere Efsane Bir Oyun Kesinlikle Değil.
çok güzel konsol.....grafiklerde harika....
Konuyu açan kişi olarak şimdi bakıyorum da epey vakit geçmiş. Şimdi sormak istediğim bir konu var. Ben makineyi aldığımda avrupada ps3 satılmadığı için PS Network'e Amerika adresi ile kayıt oldum. Şu anda ps store'dan 19.99 usd'ye tekken dark resurrection çekmek için kredi kartım ile ödeme yapmak istiyorum ama adres uyumsuzluğu nedeniyle kartımı kabul etmiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba? Bu oyunları online olarak nasıl alacaz?
23 Mart'tan sonra, bir Avrupa hesabi acacaksin ( ya da su an internet uzerinden kaydol avrupa kayit sayfasindan (link'ini PSN Nick'leriniz adli actigim baslikta vermistim, forum cok yavas arama yapamiyorum bi zahmet bakiver. ancak acsan da login olamazsin 23 mart login olursun ancak) ve bu hesapla birlikte kredi kartini kullanabileceksin..
Ne yani şimdi hdmi çıkışı olmayan lcd monitöre bağlayamıyor muyuz? Ben dvi çıkışından dönüştürücü ile bağlayabiliriz diye biliyorum. Yanılıyor muyum yoksa?
DX10 falan hıkaye PS3 olayı bitirmiş.. PC üreticileri için utanç verici olsa gerek
yaw dostum universal güç kaynağı olduğu doğrumuymuş sonucu öğrenemedik
quote:
Orjinalden alıntı: devilsemo
quote:
Orjinalden alıntı: Ozan Baseski
İnşallah tabiki. Bu arada tüm versiyon ps3 lerde 110-240volt arası çalışan universal güç kaynağı olduğu söyleniyor. Bu durumda ben aradaki çeviriciyi kaldırıp kabloyu direk elektrik prizine takabilir miyim?
Eminmisin? Son kararinmi? patlamasin bide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme