Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Obliviona karşılık aradığım oyunlar lair ve ninja giaden.

Bu arada God of War ve God of War 2 isteyen var mı?
  • GofW bizim cihazlarda nasıl oynayacağız(İnan bilmediğim için soruyorum)
  • Forza;

Inan bana bugüne kadar araştırıyordum ama emin değildim. Ama artık eminim hatta şimdi yine almadan en ufak bir sorun olmaması içinhttp://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm buraya bakıp product codelarını aldım. Ona göre alışverş yapacağım. Pal bölge kodlu orjinal oyun olunca ps2 olmasına rağmen oyanayabiliyorsun. Tabii pal dedim ama önemli olan makinanın koduyla uyumlu olması. Seninkisi ntsc ise ntsc olması gerekiyor. Bir arkadaşın ki palmiş ona getireceğim ama bu arada kendime de jelatinde açılmamış god of war 2 alacağım. Çünkü tüm forumda herkes god of war 2 den bahsediyor ve görüntülere bakınca insanın en azından benim nutkum tutuluyor.

Tr de D&R da ve gg da oyun ps2 olmasına rağmen 115 ytl civarında. Ben ise bir ps3 oyun karşılığında jelatinde God of War 2 öneriyorum. İstenirse God of War da getirebilirim.

Forza;

Senin makinanın bölge kodu ne? Ona göre sana da bakayım istersen.

• Forza;

Oyunun her şeyine baktım muhakkak oynamalısın sen bana makinanın versiyonunu ilet. Ben sana güzellik yapacağım. . Oyunun xbox versiyonu da yok.
  • zaten 60 gb pal makinalar orjinal ps2 oyunlarını oynatıyor dostum bu yüzen alacağınız ps2 oyunu da orjinal ve mutlaka pal olmalı

quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

GofW bizim cihazlarda nasıl oynayacağız(İnan bilmediğim için soruyorum)
  • ps3 ün ve pes 2008 in son updatelerinin boyutunu bilen var mı? hazır 2 gb beleşken indirmek istiyorumda

Not: ps3 sürümüm 1.93
  • fantastic four
    pirates of carabbian
    enchanted arms
    nfs carbon

ilgilenenler olursa takas yapabiliriz.

mail: savastan@mynet.com
  • Ratched and Clank arıyorum
  • Sonunda ps3 ümü internete bağladım ve update yaptım bunla yetinmedim ve pes2008 ve nfs proostreet i de update yaptım ama ikisinin de ve işe yaradığını daha fark edemedim ???
  • bende dark kingdom var takaslık -Heavenly Sword ile düşünüyorum olan varsa özelmesaj atabilirler
  • Nasipse Bizde Geçicez PS3'e İnş . ;)
  • Ibolutıon2 ye daha önce gönül borcum vardı ve kendisiyle çok güzel bir takas yaptık.

Aynı zamanda Batuhan ile de fazla zaman olmamasına rağmen takası gerçekleştirdik. En sonunda Forza dışında takas gerçekleştirmiş olduk.

Forza;

Yaşıyor musun? Forumu unuttun xboxu aldıktan sonra
  • Yok yok buralardayım. Sevindim, iyi olmuş. Yolculuk ne zaman.....Bu arada GoW benim ntsc cihaza uymuyor anladığım kadarı ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagatai

ps3 ün ve pes 2008 in son updatelerinin boyutunu bilen var mı? hazır 2 gb beleşken indirmek istiyorumda

Not: ps3 sürümüm 1.93

PS3 2.10 sürümü 200 MB civarı bişey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
  • Daha yeni geldim. 15 gün buradayım.GoW ı ntsde çalıştıramazsın. Zaten GoW 1 geldi 2 ler elime ulaşmadı 10 gün içinde gelecek ingilizce problemi yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 26 Ocak 2008; 14:36:08 >
  • Oblivion + ?? ytl= Lair veya Ninja aranıyor. Oblivionu ve parayı ben vereceğim tekliflerinizi bekliyorum.
  • morfoz sadece sen yazıyorsun buraya

Assansins Creed'i verdim bu arada, sana kısmet değilmiş oynamak.

Warhawk multiplayer isteyen var mı? Sarmadı beni...
    cod4 olur, uncharted olur, üstüne para olurr
  • FIFA 2008 İ TAKASLAMAK İSTİYORUM...COD4 FALAN OLABİLİR...
  • Ne yapatım bende yazmasam öksüz kalacak başlık.

Hatta bu kadar oyun varken fark ettim ki birçoğuna başlayamadım o yüzden elde tutmanın da bir anlamı kalmadı.

Evet arkadaşlar gıır gıcır pal orange box(5 oyun içeriyor) ve timeshift satılık olarak elden çıkarılacaktır. Teklifler PM den lütfen.
  • morfoz neden oynamıyorsun yahu ikisi de çok güzel oyunlar hele half life a bayılırsın benden söylemesi
    quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

Ne yapatım bende yazmasam öksüz kalacak başlık.

Hatta bu kadar oyun varken fark ettim ki birçoğuna başlayamadım o yüzden elde tutmanın da bir anlamı kalmadı.

Evet arkadaşlar gıır gıcır pal orange box(5 oyun içeriyor) ve timeshift satılık olarak elden çıkarılacaktır. Teklifler PM den lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.