Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde nba street homecourt var(ntsc versiyon-cd il günkü gibi :)).assasins creedi bitirip takas etmek isteyen arkadaşlar varsa memnun olurum.malum oyunlar çok pahalı elimdede takasa vercek başka oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 8 Ocak 2008; 19:00:35 >
  • @ GİLTH

Cevabım Pm de

@JAGATAİ

Bende arıyorum... Hatta PES 2008 ile ve sadece GT ye özel olacak şekilde takastadır arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 8 Ocak 2008; 23:32:53 >
  • Ben tenisi de bitirdim ama onu değiştirmeyi düşünmüyorum daha doğrusu 2 lik oynamak gerekir diye bekletebilirim ama yeni oyunda istiyorum
  • O zaman paraya kıyacan
  • Para olsa kıyma değil kuş başı yapcam ama yok :D
  • forza valla bu iş tam bir para tuzağı ne olduğumu bile anlamadan Assassin's i alıverdim başka şeye para verirken 50 kere düşünüyorum 10 saniye sürmedi almam:)) Assassin's için şunu söyleyebilirim görüntü hareketler etkileyici ancak youn bi süre sonra bayıyor umarım gelişmeler olacaktır çünkü hep aynı şeyi yapıp duruyorsun artık askerlerden kaçmıyorum bile psikopata bağlamış şekilde sessizsakin duranlara bile girişiyorum:))maksat aksiyon olsun ama gene de oyalıyor insanı.bunları bitireyim martta canlanır ortalık gt5 ve gta yı bekliyorum 4 gözle:))sağlıcakla kalın...
  • Play-asia dan oyun almayı düşüen var mı? mesela birlikte fedexle alsat 2 oyun için kargo parası artmıyor böylece oyunları güvenli ve makul düzeyde getirtebiliriz :D
  • selamlar
    bornovadanim ben de
    gaziemir serbest bolgede calisiyorum
    assassin s creed
    uncharted drake
    ninja gaiden sigma pesindeyim

fight night round 3,transformers,spiderman3 collectors edition,conan,motorstorm elimdekileri oyunlarim

fight night ve conani oynuyorum hala

oyun satin da alabilirim
    pm atandan allah razi olsun
  • Virtua tennis takastadır her türlü teklifi değerlendirebilirim.NFS pro streette takastadır ama sadece gran tourismo 5 için geçerli :D
  • İzmir grubu olarak hangi oyunları çok oynuyoruz?Ayrıca hangi oyunları daha çok bekliyoruz?

Bu kadar oyun içinde en fazla pes oynuyorum. Bazı oyunlara daha hiç başlamadım.En çok beklediğim Devil May Cry 4
  • pes forever gerçi çok zorlanıyorum prof. ta ama olsun ve gta4 ü 8 gözle bekliyorum
  • arkadaşlar birşey soracam konun yeri bura değil ama izmirde ps2 ucuza nerden bulabilirim. çankayaya bakim dyorum ama güvenemiyorum orayada.bildiğiniz bir yer var mı?
  • 2. el mi istiyorsun?
  • Temiz bir 2.el yada sıfır olur.
  • temiz 2. el arkadaş satıyor, ne kadar olduğunu sorabilirim istersen. düşünürsen irtibata geç
  • tabi olur. pm atarsan öğrenince fiyatı sevinirim
  • cankaya da ozgunes izlem ve de yucedag elektronik ler var

ibolition sagolsun yucedag elektronik 30 ytl ye takas yapiyormus tabi caresiz kalirsaniz
  • herkes genelde calisiyor sanirim.sabahtan bu saatlere kadar giris olmamis pek cunku.daha hizli ve kesintisiz konusmak icin isteyene is mailimi verebilirim.

oyunlar:conan,transformers,fight night round 3, spider man 3 movie collectors edition, motostorm,

ninja gaiden sigma,assassin s creed,uncharted drake ariyorum ama arada baska seyler de denk gelirse olur

takas sart degil satin alma yoluna da gideriz
  • bende de Beowulf var, herhangi bir oyunla değiştirebiliriz. Assasin's Creed veya Uncharted Drake's Fortune bu iki oyundan sıkılan arkadaşlar varsa takas + para verebilirim.
  • Oblivionu takas ediyorum. İsteyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.