Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [MeMo]

arkadaşlar ben farklı bir takasa girmek istiyorum !!!

elimde orginal crysis var fakat PC DVD

PS3 için FIFA08 i olupta takasa girmek isteyen olursa özelden ulaşabilir (aradaki fark önemli değil...hallederiz)

Mehmet madem hallediyoruz ve önemli değil diyorsun elindeki crysis i oynatabilen bilgisayarı da verirsen olur. Ne demişler filmi bile var "İyilik yap, iyilik bul" Hem Fifa olur üstelik hem pes olur....Seni mi kıracağız yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 27 Aralık 2007; 23:15:30 >
  • doğru diyorsun Forza. kimseyi zorla getirecek halimiz yok.
    İzin alamayanlar tabi sessiz kalmayı tercih ediyor
  • @Eloir

Unutmayım diyerek şimdi kapının önüne koydum....
  • acaba durum nasıl olacak? yani yalnız mı geliyo herkes?
  • Öyle görünüyor Berhan. İstanbul grubunu hatırlıyorum 4 kişi harika eğlenmişlerdi...Ayrıca kapı herkese açık nasıl olsa...
  • Evet yok mu arttıran...
  • yakın yer olsa gelirdik yahu
  • Ekşi sözlük bile yazmış bizi...

Bakınız...Sirena...

Mekanın telefonunu ararken buldum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 28 Aralık 2007; 14:36:47 >
  • o değil de spy a kim söyledi durumu ya da burada mı spy kişisi? huu..

neyse

oraya 18.30 dan erken gelecek bi kişi telefonunu yazabilir mi buraya? yer yön kavramım pek iyi değildir de...
  • Mekan İzmir Palas oteli ve La Sera ya yakın arkadaşlar..Ben 18.00 gibi çıkıyorum bankadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 28 Aralık 2007; 16:48:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Mekan İzmir Palas oteli ve La Sera ya yakın arkadaşlar..Ben 18.00 gibi çıkıyorum bankadan...

Forza'cım + 5 hatunlar neredeydi yalnız?Masanın altına mı saklanmışlardı?Oradaydılar da ben mi görmedim?
  • Öncelikle güzel bir geceydi. Gelen ve gelmeyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Evet hoş bir akşam yaşadık ve şahsen yeni arkadaşlar ile tanışmış olmanın keyfini yaşıyorum.Gelenlerin bol gidenlerin az olduğu bir akşam yaşadık. Dh grubu ile birlikte Morfoz' un organize ettiğiwww.playstation3.web.tr sitesinden arkadaşlarımız ile beraber yedik içtik, sohbet ettik ve güzel paylaşımlarda bulunduk evet ilk izlenimlerim bu şekilde arkadaşlar...Daha güzel havalarda tekrar buluşmak dileğiyle...

FOTOĞRAFLAR 30 YAŞ ÜSTÜ KONSOL SAHİPLERİ KONUSU SAYFA 72' DE ARKADAŞLAR......

Tekrar teşekkürler dostlar ...
  • Tadı damağımda kaldı
  • Bu arada stuntman ignition isteyen var mı?
  • Çok güzel bir ortamdı. Tanışma fırsatı bulduğum tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • Assasins Creed i versem mi, ne yapsam ?
  • selam arkadaşlar elimde fifa2008 var takas yapmak istiyorum.ilgilendiğim oyunlar assasins creed,cod4,pes2008 bunlardan herehangi biri varsa yapabiliriz takası.ilgilenenler pm
    saygılar..
  • Forza;

Uncharted da durum nedir?

Stuntman ignition ve Kane & Lynch i takaslayacağım.

İstediğin bir şey var mı?

Arkadaşlar;

Her 2 oyun da takasa girmiştir ama Forzanın istediği varsa öncelik ondadır.

Biraz takas olursa konu daha çok aktif hale gelir.
  • Yakışıklı ve macera tutkunu, gözüpek, scuba ile uğraşır, akrobatik silahşör ve yemediği nane yok bi de sevgili yapmış inceden ve yeni görevlere de hazır.

Efem öncelik ne demek, yak bi marlboro Kate....

Yahu Guitar Hero 3 lazım ne yapacağız gençler.....
  • Yeni oyunlarımı oynamakla meşgulken,

takaslık veya satılık
    Motorstorm

için teklifler PM'den...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.