arkadaşlar oyun takas bölümü fakat bir adet sixaxise ihityacım var elinde olup satmak isteyen varsa uygun fiyata alabilirim.
hemen satabilirim, hatta bugün yarın bile veririm. bornovadayım... çok az kullandım.. denemek için. niyeyse... öbürüyle aynı oysa ki.. allık edip paketi açtım. neyse, konuşalım...
@ Forza
30 + ya yazdım fikrimi.
quote:
Orjinalden alıntı: ALTEK
@ Forza
Ben her halükarda gelirim.Yani ne zaman nerede diyorsanız oradayım.Çok fazla uzatmayalım bence de artık.Uzattıkça erteleniyor.Ayrıca nereye nasıl ekleyeceğim adımı.Cehaletimi bağışla dostum.
Kordon'da Sirena güzel ama hep dolu oluyor orası rezervasyon falan mı yaptırsak.
Evet uzatmadan şu işi yapalım. 6 Ocak'tan sonra 1 ay yokum ben...
1. Altek 2. Eloir 3. Morfoz 4. Forza 5. Gelebilecek arkadaşlar ve kardeşlerimiz ekleyin kendinizi....
Cuma günü büyük ihtimal buluşuyoruz arkadaşlar.....
quote:
Orjinalden alıntı: berhansoylu
hemen satabilirim, hatta bugün yarın bile veririm. bornovadayım... çok az kullandım.. denemek için. niyeyse... öbürüyle aynı oysa ki.. allık edip paketi açtım. neyse, konuşalım...
sağol dostum kol çok iyi durumda
Arkadaslar;
Cuma günü dışarıda sirena da yerimiz hazır. Ekstra ıstıcılarda konacak. Bu arada başka bir forumdaki ps3 sahipleride katılacak.
quote:
Orjinalden alıntı: morfoz
Arkadaslar;
Cuma günü dışarıda sirena da yerimiz hazır. Ekstra ıstıcılarda konacak. Bu arada başka bir forumdaki ps3 sahipleride katılacak.
Hangi forumlardan üstadım. Sana yetmiyor muyuz yoksa... Ayrıca anladığım kadarı ile reserve yaptırdın... Doğrumu anladım...
Forza;
Gordugun gibi bu saatte hemen reservazyonu yaptırdım.Sen o kadar başlattın bizimde biraz katkımız olsun dedim. 18:00 de yer hazır.Ama ben ancak 1 saat kalacagım. Siz istediğiniz kadar kalabilirsiniz.Sirenanın sahibi selimde feci ps3 oyuncusudur
morfoz bilir işini. Yaptırmıştır...
Morfoz PM
quote:
Orjinalden alıntı: vur
quote:
Orjinalden alıntı: berhansoylu
sağol dostum kol çok iyi durumda
e tabi iyi, adam 40ytl ye sıfır gibi kol aldı yahu... neyse, yeter ki hakkıyla oynayın.. para mühim değil.
OK.Yarın en geç 18.30 da Sirena'dayım.Emeği geçen herkese teşekkürler.Yalnız nasıl tanıyacağız birbirimizi?Gerçi benim bir resmim vardı 30 + topiğinde ama.
Herkes buluşmaya elinde joystick le gelsin.
o saatte benim kurs var yedi buçukta bitiyor ama yetişebilirsem gelirim yanınıza. nasıl tanıyacağım sizi kırmızı gül yakada hesabı mı?
herkes playstation 3 şapkası takarsa birbirinizi tanıyabilirsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: ibolution2
o saatte benim kurs var yedi buçukta bitiyor ama yetişebilirsem gelirim yanınıza. nasıl tanıyacağım sizi kırmızı gül yakada hesabı mı?
Kırmızı joystick asarız boynumuza.
arkadaşlar ben farklı bir takasa girmek istiyorum !!!
elimde orginal crysis var fakat PC DVD
PS3 için FIFA08 i olupta takasa girmek isteyen olursa özelden ulaşabilir (aradaki fark önemli değil...hallederiz)
izmir'liler topu topu 5 kişi mi olduk??? hadi canlanın biraz.
takas yapmak isteyenler oyunlarınıda getirsin
herşeyi verdim bi motorstorm kaldı, isteyen varsa getireyim
@Forza, benim lair'ı unutma...
5 AĞIR abi işte ne istiyorsun üstadım...
+5 masamıza oturacak hatunları da sayarsak etti 10 ...