Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morfoz kardeş, 3 hafta öncesinde 2 hafta sonra oradayım demiştin ama hala dönmedin herhalde? fifa'yı sırf senin için bekletiyorum, inşallah jericho'yu değiştirmemişsindir.
  • Onun adına izin almadan cevap vereyim İbrahim Morfoz un işleri uzadı sanırım bir on gün kadar daha yok..

"Morfoz görüyorsun bak sekreterlik yapıyorum"

İbrahim bende bekliyorum adamın eli ağır yahu....
  • Dönemedik gitti.

Forza;

Sana bir kıyağım olsun. 600 dvdlik, 1000 divx lik film ve aradığın tüm dizileri bulabileceğin arşivim emrine amadedir. Yalnız film ve dizi arşivimi normalde kimseyle paylaşmam sadece dvdlerime iyi bak yeter.

Şimdiden istediğin filmleri söyle bana eğer yoksa da gelmeden hemen indireyim.Diziler ise olmayan yok gibi. Sadece türünü söyle yeter.

Bütün bunları yazdıktan sonra farkettim sen bayramda yalnızmışsın. Ben ise bayramda bile buradayım

Ama teklifim her zaman geçerlidir.
  • Çok teşekkür ederim dostum...
    Çok incesin...
    Keyifli adam....
    HDMI man...::))

İsviçre de bayram sabahı......

• Forza Beşiktaş cevap için sağol ama yine de morfoz'un ağzından benim soruma cevap alamadım! oyun hakkında yani.
  • Arkadaşlar CMR Dirt aramaktayım...F1+20 YTL verebilirim.
  • @Forza,
    Lair duruyor mu sende?

Elinde Warhawk olup, satmak veya takas etmek isteyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

@Forza,
    Lair duruyor mu sende?

Evet duruyor buraların hareketlenmesi için de GG de satmıyor bekliyorum dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

@Forza,
    Lair duruyor mu sende?

Evet duruyor buraların hareketlenmesi için de GG de satmıyor bekliyorum dostum...

Hocam ver LAİRi al GHOST RECONI yaw demosu gibi deil oyun çok farklı özellikle şehirlerde geçen bölümleri manyak ötesi:)
  • Selam arkadaşlar,

Ben de İzmirdeyim. Morfoz ve Eloir ile aynı yerde çalışıyorum. Lozandan 5 gün önce döndüm. Ama ocaktan sonra git gellere başlıyorum.

İlgilenen olursa elimde

- F1
    - Motostorm
    - Virtua tennis 3 var. Takas ve satın alma teklifleri alabilirim.

PSP oyunlarından da değiştirmek isteyen olursa bilgi için şu an elimde

-Limunes var.
  • Motorstorm'u Resistance ile takas yapar mısın?
  • Beub ile Eloir;

Ne guzel dondunuz. Burasi soguktan gecilmiyor ve yarin bayram. Ben ise hala isteyim. Zaten pazara kadar da isten eve gidemeyecegim gibi. Ama en azindan bugun esyalari gonderdim. O da bir sevinc kaynagi benim icin.

Bu arada aldigim hicbir oyunu daha baslayamadim. hatta bazilarini simdiden takasa bile soktum. Eger bir aksilik olmazsa haftaya Kate &Lynch ve stuntman gelecek.

Ibolution2;

Mesaj gonderdim.
  • Morfoz

Bugün İzmir de tam soğuğu yaptı senin anlayacağın. Attık odunları şömineye, ısınıyoz güzel güzel. Bu arada PS3 u upgrade ettim 2.10'a Divx lerin çoğunu oynatıyor.

Gelirken bana Ratchet & Clank baksana oradan. 2. el bulursan senin elindeki F1, Motosorm veya Tennis ile takas yap ben benimkilerden veririm.

ibolution2,

morfoz ile yapın alış verişinizi gerekirse benim motosotormu morfoz gelmeden veririm elden sana.
  • Beub;

Ibrahim ile motorstormu değil başka oyunu takas edecektik ama ben kazık yiyince ibrahim de ortada kaldı. Ama onun için de acaip çalışıyorum. Daha yeni her tarafı gezdim ama inançlıyım.

Arkadaslar belki yakında elime 2. bir oblivon daha düşecek. Şimdiden takas tekliflerini beklerim.

Bende oyun koleksiyoncusu gibi oldum.

Forza;

Oblivion oynamışmıydın. Son anda bir aksilik olmazsa pazartesi akşamı geleceğim ona göre.Heavenly sword ve paracıklara güle güle demeye hazırlan
  • Hani arkadaşlığımıza parayı sokmayacaktın Kadir neden böyle söyle bana haaaa !!!! neden neden...Hiayyyytt uçan tekme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

quote:

@Forza,
    Lair duruyor mu sende?

Hocam ver LAİRi al GHOST RECONI yaw demosu gibi deil oyun çok farklı özellikle şehirlerde geçen bölümleri manyak ötesi:)

Ozan bu "vegas" olan RS mi ?

• eyvallah morfoz ,

beub; benim elimdeki Resistance'ı istersen senin elindeki motorstorm ile takaslayabiliriz. (tabi elinde Resistance yoksa)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

quote:

@Forza,
    Lair duruyor mu sende?

Ozan bu "vegas" olan RS mi ?

Hocam bu RS değil adı GHOST RECON burda incelemesi var bakabilirsin.......

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2354

• PM attım.
  • Oblivion takasdadır arkadaslar. Teklifleri bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.