Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saga Rally ile yeni oyunlardan birisi takas yapılabilir.(yeni oyunlar assasisns creed, jericho, cod4, uncharted, bladestrom, time shift vb)

F1 Pal, orjinal kutusunda ve kitapcıklı takas olunur.

Gundam Target Sight Pal, orjinal kutusunda ve kitapcıklı takas olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 9 Aralık 2007; 3:56:24 >
  • elimde şimdilik motorstrom kaldı bir tek :D yeni oyunlardan birsiyle üzerine 5-10 lira verebilirim.
  • Morfoz selam, senden haber yok daha. Oyunlardan da haber çıkmadı. Eye of judgement nasıl bir oyun bu arada.

Arkadaşlar Lair i almak yada takaslamak isteyen olursa görüşelim cuma akşamına kadar sonra GG ye vereceğim...

İlgilenmediklerim: HS, Ninja, Motorstorm, RFOM, RRacer, F1, Fifa08, Cod4, RClank, NFS son versiyon (Sebep olarak daha önce oynadığım ya da mevcut)

TÜM OYUNLAR KORDON' DA 2 BİRA İÇTİKTEN SONRA TAKASLANACAKTIR....YOK ÖYLE E-TİCARET HESABI AL GÜLÜM VER GÜLÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 14 Aralık 2007; 2:07:36 >

• beyler pes turnuvası yarın bornovada... geliyor musunuz?

http://www.imgloadtr.com/pics/d2ce54e333268bbe1f111091a5f6ad6d.jpg

zaman kalırsa sonrasında oyunları falan kurcalarız...
  • Forza;

Sorma halimi. Bugün içkiye verdim kendimi lozan sokaklarında. İş bitmedi ve normalde bugün gelecekken izmire gelişim 24 aralığa ertelendi. 24 Qralık 13:45 THY ucusu ile izmirime ve ps3 e kavusacagım. Lozandan aldıgım oyunlarda kuzu kuzu bekliyor.Eye of judgementı aldık ama izmire gelemeyince oynayamadık bile.

Elimde olmayan bu sebepten dolayı özür dilerim. Her ne kadar senin Pes2008 hazır olsa da 10 gün bekleyemeceksen hemen başka bir arkadaş ile HS yi takaslayabilirsin. Benim için gerçekten hiç sorun değil.Ben nasıl olsa pes i takaslarım. Çünkü senin hızında 10 gün çok zaman.

Diğer oyunlara gelince şu anda forumlarda satılanlardan daha iyi fiyata hiç bulamadım. O yüzden şu anda TR daha iyi gözüküyor.

Bu arada senin çevre geniştir elinde çipli wii olan varsa ve makul bir fiyata satmak isterse bana haber versin. PS3 ü buraya getiremiyorum bari wii alırsam bu gidiş gelişlerde onu getirip otelde oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 14 Aralık 2007; 23:57:40 >

• Forza;

Bir akşam bende buluşuruz eye of judgement oynarız. Yalnız oyunu daha yeni okuyarak anlamaya çalışıyorum.

Bu arada Cod4, RClank ne iş. Sakın bana var ve oyunları da bitirdim deme
  • @morfoz

Yok be üstadım ne özürü ekmek değil su değil ağız tatlılığı olsun latife bizimkisi...

Alıp alıp oynuyoruz işte PC zamanlarında alıpta kenara attığımız oyunların acısı işte hakkını veriyoruz yapımcıların...2008 bomba gibi geliyor bu arada. Burada da GG sistemi biraz değiştirdi, eskiden satıcılar playasia vs yurtdışı alım yapıp buralarda satıyorlardı şimdi ülkemizde bandrollü satışı başlamayan oyunları satıştan hemen kaldırıyorlar tabi gözlerinden kaçırdıkları da oluyor. Bende daha mantıklı fiyatlardan Uncharted ve Assasins i bulamadım. Rclank ise tam şans eseri alındı. Daha önce alışverişim olan bir satıcı elimde var almak istermisin mesajı attı bende olsun dedim ne diyeyim. Cod4 ise efsane olma yolunda ilerliyor bu oyuna giren bırakamıyor story modu film gibi online modu ise uyku katili zaten az daha az daha diyerek...

Evet görüşmek üzere üstadım bende durum bu...

Fifa ya asılmaya devam Pes i deneyene kadar...

İyi geceler...Görüşürüz. Hatta take care...

• Arkadaşlar;

Burası ps3 oyun takası yeri ama çipli wii satmak isteyen olursa veya izmirde makul fiyata nerede satıldığını biliyorsanız bana PM atarsanız çok sevinirim.
  • Forza;

Sırf kendimi affettirmek için Orange Box Half Life 2 yi aldım. Oyun Half Life 2 : Episode Two, Team Fortress 2 and Episode 1 i ve Portalı içeriyor. Ben izmire geldiğimde oynayayım ve sana vereyim. Senden de oynamak için Rclank ı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 15 Aralık 2007; 20:50:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

Forza;

Sırf kendimi affettirmek için Orange Box Half Life 2 yi aldım. Oyun Half Life 2 : Episode Two, Team Fortress 2 and Episode 1 i ve Portalı içeriyor. Ben izmire geldiğimde oynayayım ve sana vereyim. Senden de oynamak için Rclank ı alırım.

Raşit' e !!! :)) asılalım hızlıca o zaman oldukça uzun olduğunu duymuştum. İnsomniac yapmış oyunu(Res F of Mn) yapımcısı. Bu arada bende "Portal" ı çok merak ediyorum. Beklemedeyiz bakalım...Sendeki demirbaşlarda de çoğaldı bu arada ...İyi gidiyorsun çaktırmadan Morfoz...
    Ayrıca teşekkürler....Düşüncelerin için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

Forza;

Raşit' e !!! :)) asılalım hızlıca o zaman oldukça uzun olduğunu duymuştum. İnsomniac yapmış oyunu(Res F of Mn) yapımcısı. Bu arada bende "Portal" ı çok merak ediyorum. Beklemedeyiz bakalım...Sendeki demirbaşlarda de çoğaldı bu arada ...İyi gidiyorsun çaktırmadan Morfoz...
    Ayrıca teşekkürler....Düşüncelerin için...

Portal çok eğlenceli bişey ben pcde oynuyorum mutlaka oynamalısın kardeşim:)

Bu arada elimde ghost recon 2 var ey izmirli arkadaşlar oyun gerçekten çok güzel özellikle şehirde geçen bölümleri inanılmaz ,LAİR VEYA HS istiyorum bilginize çok eski olmadıkça diğer oyunlarda olabilir.

• Her hafta fırsat buldukça geziyorum ve oyunları alıyorum ama şu ana kadar pes ve oblivon dışında daha hiçbir oyuna başlamadım.Bırak hiçbir oyunu oynamadım bile.

Bugün aslında beowolf da bulmuştum ama tam olarak karar veremediğim için almadım.

Raşite çok asılma ben nasıl olsa ben senin gibi hızlı oynamıyorum.

Şu izmir grubunda herhalde kimsede assansins creed yok
  • arkadaşlar oyunum yok hiç demolar var sadece uygun fiyattan oyun satan varmı acaba
    pes2008 , resitance ,virtua tenis3 sevdiğim oyun türleridir.
    daha sonra bende girerim aranıza:D takas felan
  • RATCHED&CLANK Yada FOLKLORE Olan varmı?
  • Bizim konu yine alt sıralara düşmüş. Herkes benim gibi oyunların herhalde koleksiyonunu yapıyor.

Eloir;

Paralara kıy da biraz oyun al.Ortalığı biraz şenlendir
  • F1 + Motorstorm = 90 ytl ya da

F1 + Motorstorm = 1 oyun + ?? ytl

Teklifleri bekliyorum.Forzaya bol bol oyun vermem gerekiyor. 3 haftadır benden pes 2008 ini bekliyor. Pes 2008 in yanında biraz sürpriz yapayım bari.
  • F1 + Motorstorm = 80 ytl olarak değiştirdim.
    F1 + Motorstorm = 1 oyun + ?? ytl
  • Baba olur mu öyle şey lafı olmaz hiç gerek yok aslında var da yok hımmmm düşüneyim neyse, ben, şey.... Bu arada 100 YTL GG den uncharted i buldum haberin olsun....(Anladın sen...::) )
  • 100 ytl pahalı.Sıfırı burada 98 frank. Sana sürprizler yaparak gelmeye çalışıyorum ama kimsede tık yok. Bizim dışımızda takas yapan kimse yok.
  • Üstadım selam haklısın zaten bende oyun takas, haber paylaşım diyerek küçük bir değişime gitmiştim yakında da seninde fikrini alayım bu arada İzmir paylaşım grubu yada PS3 İzmir grubu şeklinde değiştirmeyi düşünüyorum. İsteyen istediğini paylaşsın (Fikir&Zikir) ne bileyim takas demenin pek bir manası kalmadı. Uncharted konusuna gelince bayram tatilinde ev halkı yok İstanbul da olacaklar ve benimde bayrama ait olan zorunlulukları yapma derdim de kalmıyor haliyle kendimi oyuna ve epeydir uzak kaldığım ev sinemasına çevireceğim. Hatta yarın çıkıp 7-8 film, 1 kg mısır yeteri kadar snickers (Metroda var) ve 24 lü kutu cola kolisi ile birlikte eve geleceğim. Dominos un broşürü sol yanımda olacak ve hiç bulaşık yıkamayacağım...Ohh keyfe bak gerekiyor ara sıra böyle bekar hayatı...Senin son aradığın şey bunlar belki de şu an için. Benim yapacaklarımı Lozan da yanlız iken tolere edebileceğini sanmıyorum zira empatinin taa dibine düştün..Dayan az kaldı...(Ne Pes miş yahu adam çakıldı kaldı :::)) Bende sana gelince NFS Pro street vereceğim sakın alma ayrıca nacizane arşivim açık haliyle ...Görüşürüz üstad kendine iyi bak...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.