Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benımde iki adet oyunum var Motorstorm , Resistance ...

Takas ve uzerıne para ödeyebılırım teklıflere acıgım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 12 Temmuz 2016; 1:19:37 >
  • YENİ EKLENENLER:

Lair ve Heavenly Sword

Bu oyunlara karşı; PES 2008 ve JERİCHO arıyorum üzerine 20 YTL ücret verebilirim...
  • Forza;

Masallah oyunları bu kadar cabuk bitiriyorsun. Pes için bakacagım ve belki sana geri dönüş yapabilirim.
  • resistance ve motorstorm var herkesde olduğu gibi. fight night ile takas olabilir bunlar, diğerleri için üzerine para verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

YENİ EKLENENLER:

Lair ve Heavenly Sword

Bu oyunlara karşı; PES 2008 ve JERİCHO arıyorum üzerine 20 YTL ücret verebilirim...

Forza merhaba,

Heavenly sword + 20 ytl = pes2008 tamamdır. Yalnız 2 hafta beklemek zorundasın. Uyar mı sana?
  • Forumu biraz senlendireyim ve herkes izmir grubuna hayranlıkla baksın.

Jericho = Fifa08 + ?? ytl
    Pes2008 = fifa08 + ?? ytl
    eye of judgement (kamera ile birlikte) = fifa08 + ?? ytl

tekliflerinizi bekliyorum.

Not: Jericho, pes2008 ve eye of judgementi ben vereceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 30 Kasım 2007; 2:44:42 >
  • Motorstormu da degıstirmek istiyorum. Var mı takas yapmak isteyen?Oyuna göre üstüne bende para verebilirim.İlgilendiğim oyunlar fifa, tennis, lair. Yine de tüm tekliflere acıgım (resistance hariç)
  • Birçok arkadastan PM almısım. Calıstıgım ve iş gezisinde oldugum için ancak geceleri mesajlara bakabiliyorum ve turkıyeye ancak 2 hafta sonra donebileceğim. Dolayısıyla takaslar ancak 2 hafta sonra gerceklesebilir ona gore uyan arkadaslar Pm ya da buraya yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 1 Aralık 2007; 1:17:55 >
  • Konumuz altlara dusmesin.

HS +20 ytl = pes2008 reserve edildi
    Fifa+20 ytl = jericho reserve edildi

Bir arkadas belki ayrı pes2008 istedi.

Ayrıca konu baslangıcı yapan forza arkadasım için assasins ve charted bakacagım.

Forza;

2 oyundan birini sana alırım öbürünü de bana alırım ve sonra degis tokus yaparız . Cebinden fazla para cıkmaz. Ama senin gibi hemen bitiremem ona göre

Eye of judgement (kamera ile birlikte) isteyen var mı?

Bu arada bakacagım diğer oyunlar

Two worlds, bladestrom ve COD4

Hepinize bol oyunlu günler. PS3 ume kavusmak için sabırsızlanıyorum.

• arkadaşlar izmirdeyim ,yardım bekliyorum ,ps3 alacağım ancak 40 lıkmı 60 lıkmı karar veremiyorum 60 lıklar tek tük klamış artık gelmiyecekmiş.Performns ve özellik olarak hangisi daha üstün birde 60 lıklarda hediye olarak bir konsol iki oyun hediye ne dersiniz.
  • Lucky;

Izmirden aldıgın fiyatları bana iletebilirsen buradakilerle karsılastırırım ve belki Isvıcrede ucuza almıs olursun. Hem 40 gb lık hemde 60 gb lıkların fiyatlarını bana gonder.Burada dikkatle inecelemeddim ama 60 gblık starter packler var ama 40 gblıkda starter pack yok. 2 oyun olarak bakma verilen oyunları nasıl olsa ızmirdeki narkadaslardan belki ucuza alırsın. 2 sixiasis yerine belki de dual shock 3 lü alırsın. Burada makinalar pal.
  • Forumu biraz dah senlendireyim.

İsteyen olursa asagıdaki oyunları da takas yapabilirim

Formula 1
    Madden NFL 2008
    Stree Home Court
    Def Icon
    Gundam Target Sight
    Fantastic 4
    Motorstorm
    World Snooker
    Genji
    Ultimate Alliance

Satın almak isteyen olursa da tekliflerini iletsinler. Tüm oyunlar kitaplı ve orjinal kutusu ile beraber. Oyunlar Paldir.

Eye of Judgement da takasdadır. Oyunun fiyatı 150 ytl civarı herhalde ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 1 Aralık 2007; 18:18:47 >
  • cankaya ya cod 4 nfs pro street medal of honour airborne soldier of fortune geldi bilginize
  • resistance ve motorstorm u isteyen olursa satadabilirim
  • deafjam
    virtua fighter 5
    ridgeracer

var

ayrıca 2 tane salaklığımızdan kutusunu açtığımız ama hiç kullanmaya gerek görmediğimiz 2. six axis lerimiz var arkadaşımla benim. güzel fiyata veririz.

şu an pes2008 ilgimi çeker oyun olarak.
  • sıfırlar uncharted drakes i istiyorum her hangi biriyle 1 bölge olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanat7 -- 3 Aralık 2007; 17:53:08 >

• Izmırde hiç kimsede tennis olan yok mu?

Ayrıca motorstormun üzerine +10 ytl vereceğim ve takaslık oyun arıyorum = ?? Onerileriniz
  • Roger Federer in memleketinde bulununca tenis araman normal. Şimdi bana Basel' deyim deme sakın...
  • GHOST RECON 2 var arkadaşlar LAİR veya HEAVENLY SWORD istiyorum
  • Forza;

Lozandayım. Burası açık hava huzurevi gibi. PES i getiriyorum ki karşılıklı oynayabilelim diye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.