Evet arkadaşlar, ilk alışverişimizi bu konuyu acan ve iyi ki acan sevgili Forza Besiktas ile gerçekleştirdik. Takas bahane oldu ve ve ayak üstü tatlı bir sohbet yaptik kendisi ile. Umarim Izmirdeki diger arkadaslarla da zamanla tanisir ve hem takas yapar hemde muhabbet ederiz.Kendisine cok tesekkur ederim.
Efendim ne demek ben çok teşekkür ederim. Çok memnum oldum. Daha iyi şartlarda ve geniş zamanlarda tekrar görüşebilmek ümidi ile...
1. Motorstorm 2. Fight Night 3 3. Nba 2K7
İzmir / Karşıyaka
izmirime bakin hele ya ayaklanmis maasaallah diyeyim, allah nazardan esirgesin
hayirli takaslamalar
1 BÖLGE gaiden hala yok mu arkadaşlar açılmamış heveni ye karşı
Sanat7;
3.bolge ntsc olur mu?
bende 2 ci bölge var zaten kafa kopmuyor 1 bölge hariç bi onun için arıyorum
Sanat7;
Meraktan soruyorum resimdeki butun oyunlar sende var mi?Masallah olmayan oyun yok gibi:)
tümü call of 4 ve jerico da dahil
F1 ve motorstorm isteyen var mı?
selam izmirli dostlarım elimde şu anda Resistance Fall of Man takas yapmak isteyen olursa üstüne parada verebilirim değişik oyunlara. birde oyun satmak isteyen varsa her türlü oyun alırım
selam İzmir ahalisi. Bendeki oyunlarda benzer. Motor ve Resistance.
Olaki takas etmek ve satın almak isteyen olursa, görüşelim.
Bana direk F1 satabilecek varsa pm ile ulaşırsa sevinirim.
Atrinn;
PM attım.
arkadaşlar, Call of Duty 4 almak isteyenler, istanbul fiyatından 10 ytl fazla verip Pal ve açılmamış alabilirler. Bit Pazarının içinde Yücedağ Elektronik'te. bundan sonra oradan oyun alabiliriz. en son çıkan oyunların hemen hemen hepsi var. fiyatlarda makul. işinize yararsa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ibolution2
arkadaşlar, Call of Duty 4 almak isteyenler, istanbul fiyatından 10 ytl fazla verip Pal ve açılmamış alabilirler. Bit Pazarının içinde Yücedağ Elektronik'te. bundan sonra oradan oyun alabiliriz. en son çıkan oyunların hemen hemen hepsi var. fiyatlarda makul. işinize yararsa sevinirim.
bilgi için teşekkürler...
Isvıcreye gitmeden önce yok mu F1 ve motorstorm takas yapmak isteyen?
bana Fight Night 3 verebilecek bi arkadaş yok mu?
bit pazarndaki fiyatları bilen varmı direkt konsol olarak 20 olur 60 olur.bende yılbaşına doğru alırsam takasa gireriz.
Beyler bayanlar bende de Motostrom ve RESISTANCE: FALL OF MAN isteyen varsa takas yapabiliriz.Özellikle RESISTANCE: FALL OF MAN ı değiştirmek istiyorum bu tür oyunlardan hoşlanmıyorum çünkü.
Not: PES 2008 satmak veya takas yapmak isteyen varsa ilgilenirim(hoş bu oyunla kim ilgilenmez ama ben yazayım genede :D )
izmirdeyim
Arkadaslae;
Su and isviçredeyim ve burada 2.el satan bir magazam var zaman zaman oradan ps3 oyunlarımı alıyorum. 2 hafta sonra Tr ye donerken yine bazı oyunları alıp donmek istiyorum ama alırken kendi zevkimin yanında takasta cok fazla istenen oyunları bilirsem ona göre de bazı oyunları alabilirim.