Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karsiyakali27

quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Benim elimdeki oyunlar :

1 - Ninja Gaiden Sigma (henüz bitmedi)
    2- Resistance Fall of Man

bi de ps3 alabilsem tam olacak

nasıl yani oyun var makina yokmu

evet yok ya almayı düşünüyorum şu an durumum yok bi arkadaş ikisini 95'e sattı bende kaçırmadım tabi nasılsa oyun lazım olacak diye (bu biraz araba almadan teybini almaya benziyo ama olsun)

• arkadaşlar bende fear'ı takaslamak istiyorum ilgilenen varsa msg atsın izmirdeyim
  • quote:

quote:

quote:

Benim elimdeki oyunlar :

evet yok ya almayı düşünüyorum şu an durumum yok bi arkadaş ikisini 95'e sattı bende kaçırmadım tabi nasılsa oyun lazım olacak diye (bu biraz araba almadan teybini almaya benziyo ama olsun)

inşallah en kısa sürede alırsın iyi yapmışsın oyunları almakla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim elimdeki oyunlar :

inşallah en kısa sürede alırsın iyi yapmışsın oyunları almakla

Evet onları ben sattım xbox360 almak için çok az bi eksiğim var dı o yüzden hemen gitsin die ucuza verdim

Bu arad elimde GHOST RECON var LAİR veya HEAVENLY SWORD düşünüyorum takas için bilginize

• Havuza Ninja Gaiden da eklenmiştir...
  • arkadaslar izmirde pes nerden ne kadar aaldınız??
  • Call of duty 3 takaslamak istiyorum lair ile ilgilenen arkadaslar pm atabilir

arkadaslar yukarida kurdugum cumle malesef cok düsük oldugu icin anlasılmamıs benim hatam pardon

elimde call of duty 3 var kod 1 tertemiz kitapcigi herseyi tastamam elinde LAIR olan bir arkadasimla takas etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 5 Kasım 2007; 15:32:38 >
  • arkadaşalr ilerki günlerde İzmir de cod4 alan ya da gören arkadaşlar nerede gördüklerini buraya yazabilirler mi?
  • Forza,

PM attım ve yurtdısından yeni döndüm. Takası gerceklestirebiliriz.

Bu arada elimde 2.bir F1 var ve takas yapmak istiyorum. Tennis ilgimi çekiyor. Fifaya, nba08 ve heavenly sworda a karsılık üstüne para verebilirim.
  • @Morfoz

Kişisel mesajınız iletildi, yanıt bekleniyor...
  • Kimsede Virtual Tennis var mi?
  • ok morfoz yarın sana tel den ulaşmaya çalışacağım...NGS vs F1 2007
  • OK. Forza ne zaman musait olursan arayabilirsin cunku izindeyim.

Bu arada diger izmirli ps3 ciler ne oynuyor?Hic kimseden ses seda cikmiyor?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Takas olayına hızlı bir giriş yapacağım,şu anda oyunlarımın gelmesini bekliyorum,COD4 ve NFS Pro Street siparişi verdim.Bu hafta bunlar elimde olur.Oynadıktan sonra görüşebiliriz.
  • Bende F1 var ve fear ile takas yapmak isteyen var mi? (2 tane f1 olunca ve f1 i bitirince F1 leri takaslamak istiyorum)
  • Evet arkadaşlar, ilk alışverişimizi sevgili Morfoz ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İyi bir alışveriş ve ayak üstü tatlı bir sohbet oldu. Tanıştığıma ayrıca çok sevindim üstadım. Kendine iyi bak...
  • Sıfır heveni sword karşı usa ninja gaiden veya pes 2008 arıyorum sevgiler saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: sanat7

Sıfır heveni sword karşı usa ninja gaiden veya pes 2008 arıyorum sevgiler saygılar

maşallah dükkan gibisin
  • Evet arkadaşlar, ilk alışverişimizi bu konuyu acan ve iyi ki acan sevgili Forza Besiktas ile gerçekleştirdik. Takas bahane oldu ve ve ayak üstü tatlı bir sohbet yaptik kendisi ile. Umarim Izmirdeki diger arkadaslarla da zamanla tanisir ve hem takas yapar hemde muhabbet ederiz.Kendisine cok tesekkur ederim.
  • Sanat7;

Bugun Forzadan ninjayi aldim ama heavenly swordla takaslayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfoz -- 15 Kasım 2007; 20:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.