Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beub

Selam arkadaşlar,

Ben de İzmirdeyim. Morfoz ve Eloir ile aynı yerde çalışıyorum. Lozandan 5 gün önce döndüm. Ama ocaktan sonra git gellere başlıyorum.

İlgilenen olursa elimde

- F1
    - Motostorm
    - Virtua tennis 3 var. Takas ve satın alma teklifleri alabilirim.

PSP oyunlarından da değiştirmek isteyen olursa bilgi için şu an elimde

-Limunes var.

Elimde spiderman 3 var 2 bölümü kaldı(hatta bir mary jane i dolaştırmayı bölümden saymama ben :D ) Virtua tennis 3 le takas düşünür müsün?
  • selam arkadaşlar yeni bir ps3 kullanıcısıyım. Elimde Full Auto var takas yapmak istediğim oyunlar PES2008 yada Fifa08 bu iyi oyundan birine sahipseniz kouşabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagatai

quote:

Selam arkadaşlar,

Ben de İzmirdeyim. Morfoz ve Eloir ile aynı yerde çalışıyorum. Lozandan 5 gün önce döndüm. Ama ocaktan sonra git gellere başlıyorum.

İlgilenen olursa elimde

- F1
    - Motostorm

-Limunes var.

Elimde spiderman 3 var 2 bölümü kaldı(hatta bir mary jane i dolaştırmayı bölümden saymama ben :D ) Virtua tennis 3 le takas düşünür müsün?

Olabilir. Detayları PM den goruselim.

• arkadaşlar pes2008 yada fifa2008 elinde olanlarla konuşalım ltfn pm yada msn den konuşalım acil.eğer msn vermek yasak ise düzeltin ltfn! msn:jordancarmelo@gmail.com
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jagatai

quote:

Selam arkadaşlar,

İlgilenen olursa elimde

- F1
    - Motostorm

-Limunes var.

Olabilir. Detayları PM den goruselim.

PM

• PS2 kullanıyorum. Orjinal olması şartıyla (çipim yok) elinizde olan güzel oyunları satın alabilirim.
  • Lair, Uncharted: Drake's Fortune, Assassins Creed, Heavenly Sword oyunlarını almak istiyorum. elinde olan arkadaş varsa pm atsın konuşalım. herkese iyi bayramlar
  • Full Auto2 Battlelines oynum var orjinal eğer elinizde fifa2008 veya pes2008 varsa hemen görüşelim üzerine para eklenebilir
  • virtua tenis 3 arıyorum iyi fiyattan
    pes i aldım
  • Bu akşam Morfoz ile buluşup Hs-Pes takasını gerçekleştirdik. Adam uçaktan iner inmez buluştuk ve hallettik. Nariko hayırlı olsun morfoz ama bohan için bana döneceğine eminim...:)

Son olarak Lair ve F1 var sanırım F1 i takaslayamam ama Lair için;

NBA 2K8, Sega Rally, CM Dirt veya Virtua Tennis istiyorum. Bu oyunlar için görüşebiliriz arkadaşlar...F1 üzerine ise 20 YTL çalışır...
  • Forza;

Yol yorgunlugundan ve gazıemır yolunun saskınlıgından senı evıne bırakmayı bile teklif edemedik. Çok özür dilerim.
  • Araba anahtarım elimdeydi. Olur mu öyle şey dostum...
  • o bohan ın allah belasını versin ilk iki kavgada hemen hallettim ama o son kavga bitmedi 3 saatte zaten bu boss olaylarından nefret ederim ne gereği varsa bu kadar zorlamanın
    quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Bu akşam Morfoz ile buluşup Hs-Pes takasını gerçekleştirdik. Adam uçaktan iner inmez buluştuk ve hallettik. Nariko hayırlı olsun morfoz ama bohan için bana döneceğine eminim...:)

NBA 2K8, Sega Rally, CM Dirt veya Virtua Tennis istiyorum. Bu oyunlar için görüşebiliriz arkadaşlar...F1 üzerine ise 20 YTL çalışır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kngndz

o bohan ın allah belasını versin ilk iki kavgada hemen hallettim ama o son kavga bitmedi 3 saatte zaten bu boss olaylarından nefret ederim ne gereği varsa bu kadar zorlamanın
    quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Bu akşam Morfoz ile buluşup Hs-Pes takasını gerçekleştirdik. Adam uçaktan iner inmez buluştuk ve hallettik. Nariko hayırlı olsun morfoz ama bohan için bana döneceğine eminim...:)

Geberemedi hayvan herif migrenim azdı ateşim çıktı sinirden....Katılıyorum böyle boss mu olur... Ama eşek cennetini boyladı sonunda. Sende durum ne alemde, hallettin mi ?

• Morfoz' un DH saati geldi...

Üstad ne yaptın PS in canına okudun mu ? Oyunlar nasıl, dinliyorum...
  • Forza;

Yarın Kane and Lynch ve Stunmant Ignıtıon geliyor.Hafta başı da assansins creed gelecek.Takaslarını ona gore yap.

Bu arada yarış arabalarından hiç hoşlanmam. Stuntman gelir gelmez takasa açıktır. İlginenelerin tekliflerini beklerim. Düşündüğüm oyunlar uncharted,cod4, ratchet ve yeni çıkan diğer yeni oyunlar. Ama yine de farklı ve değişik bir teklifiniz varsa PM e atabilirsiniz(ne bileyim pes, heavenly sword,fifa+ bir şeyler vb)
  • Arkadaşlar başlığı değiştirdim artık bir buluşma ayarlayalım, tanışalım, görüşelim, paylaşalım, keyifleri takaslayıp tokuşturalım. Önerilerimizi yapalım, netleştirelim ve görüşelim arkadaşlar...Ben 30 Plus grubundaki İzmirli arkadaşlara da bildireceğim iyi bir buluşma ayarlayalım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 26 Aralık 2007; 0:30:43 >
  • ps3 ü olan kafe tarzı (playstation kafe değil, normal kafe) bir yer tercih edip oyunlarımızı da alıp gelip anlatacağımıza gösterebiliriz de...
  • Arkadaşlar ben izmirde değilim ama , gruplaşmanız çok güzel ilerliyor gördüğüm kadarıyla , tebrikler

Türkiyenin en çağdaş şehrine selamlar , özledim kordonu , foçamı , çupramı valla
  • forza

en son pazar günü 3 saat uğraştık iki kişi halledememiştik başka oyunlara geçtim bu kadar abartmanın anlamı yok ki bu boss işini yahu oyunları çekilmez kılıyor

morfoz

kardeşim kane lynch i ps3 e taktım grafikleri hiç hoş değil ps3 de bile çok çok daha güzellerini oynadım insan ps3 kullanıyorsa biraz da olsa grafik arıyor kardeşim .Cod 4 ü mutlaka oynamalısın uncharted i mutlaka oynamalısın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.